Punga Înspăimântătoare de Halloween

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Oooo da, eşti foarte înfricoşător!
Cercetaşul pe pălării întrucât deranjante

Punga Înspăimântătoare de Halloween este o pălărie deblocabilă disponibilă tuturor claselor. Pare să fie un voal de o asemenea depravare multiplă, și din nevoia de auto-prezervare va arăta ca o sacoșă de hârtie maro cu o față colorată în culoarea echipei, fiecare clasă având o imagine diferită pe ea. Poate fi deblocată în timpul anualelor Evenimente Speciale de Halloween de orice jucător ce completează realizarea Colecționar de Bomboane , în care trebuie să culegi 20 de Dovleci de Halloween de la alți jucători morți pe Harvest Event și Mann Manor. Pălăria propriu-zisă poate fi purtată doar în timpul anualului Eveniment Special de Halloween (27Octombrie spre 9 Noiembrie). Altfel, purtând masca va rezulta în caracterul standard (cu un "Gol" pentru locul capului).

De la update-ul Scream Fortress din 28 Octombrie 2010, 10 noi măști au fost adăugate, Măstile de halloween care sunt tot pungi de hârtii maro, dar fiecare cu o reprezentare diferită pentru fiecare clasă, a zecea fiind Saxton Hale. Ele pot fi purtate de către orice clasă. E asemănător cu imaginile pentru deghizările Spionului, dar nu oferă deghizări pentru inamic.

Descrierea pălăriei a fost scrisă de Duffren.

Realizări

Colecţionar de Bomboane
Colecţionar de Bomboane
Colecționează 20 de dovleci de Halloween de la jucătorii morți pentru a debloca o pălărie.


Trivia

  • Ca toate pălăriile speciale pentru recompense, Masca de Halloween nu poate fi folosită pentru a crea o pălărie.
  • În timp ce folosești această pălărie după perioada Halloween-ului, poate fi observat că fața fiecărei clase nu mai are animație.
  • Chiar dacă pare că masca se poate schimba, încercarea va face ca schimbul să eșueze.

Galerie

Mai vezi

Pagini externe