Minigun

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Cîntărește o suta cinci zeci de kilograme și folosește gloanțe special create in valoare de doua sute de dolari, consumînd zece mii pe minut. Costa patru sute de mii de dolari pentru a folosi arma ... timp de douasprezece secunde.
Heavy-ul vorbind despre Sasha

Minigun-ul (afectuos numit și Sasha) este arma primara a clasei Heavy. In meniul de echipare apare ca Level 1 Minigun. Damage-ul mare per glonț combinat cu rata de foc extrem de ridicata face ca Minigun-ul sa fie cea mai puternica arma din întreg jocul. Durează o secundă pentru a tura țeava înainte ca arma să tragă. Pentru a menține țeava in rotație continua și pregătita pentru lupta fără a irosi muniție sau timp, poate fi apăsata tasta speciala (default: Mouse2/Maneta stînga[360]/L2[PS3]). In timpul procesului de turare sau foc a armei, viteza de mișcare a Heavy-ului este considerabil încetinita (la 37% viteza); Heavy-ul nu se poate mișca dacă sta ghemuit in timp ce turează țeava sau trage cu arma. Dacă Heavy-ul este amețit de The Sandman in timp ce Minigun-ul este folosit, acesta din urma va rămîne in respectiva stare pe întreaga durata a amețelii. Minigun-ul consuma 10 muniție per secunda, dar fiindcă raza de foc este sub forma de con uriaș, gloanțele suferă de o scădere a damageului in funcție de distanta la care se afla inamicul. Pentru fiecare 1 muniție, arma trage 4 gloanțe; dacă toată muniția, adică 200, este trasa, aceasta este echivalentul a 800 de gloanțe.

Pagube si timp de funcționare

Mai Vezi: Pagube
Pagube si timp de funcționare
Tip de împușcare Hitscan
Tip de pagubă Bullet
Pagubă la distanță sau apropiată? Ranged
Pagube
Accelerare maximă 150% 13.5 / per bullet
Pagubă de bază 100% 9 / per bullet
Îndepărtare maximă 50% 4.5 / per bullet
Point blank 50-54 / per 1 ammo
500-540 / per second
Medium range 5-30 / per 1 ammo
50-300 / per second
Long range 5-10 / per 1 ammo
50-100 / per second
Critice 27 / per bullet
Minicritic 12-18 / per bullet
Momente de funcționare
Interval de atac 0.1 s
Timp de răcire 0.87 s
Valorile sunt aproximate și determinate prin testarea de către comunitate.

Demonstraţie

Strange Variant


Trivia

  • Minigun-ul are și variante printre armele pentru developeri.
  • Minigun-ul pare șa nu aibă trăgaci sau orice alta metoda pentru al opera cu excepția unui mic buton situat pe partea frontala a prinderii. Felul in care Heavy-ul își tine arma face posibila apăsarea butonului cu degetul mare, astfel folosind arma.
  • Gloanțele Minigun-ului (patru per o unitate de muniție) sunt exact asemănătoare, atît ca putere cat și distanta, peletelor trase de Shotgun, doar ca trase mult mai rapid.
  • In mod first-person, țeava Minigun-ului pare să fie mult mai scurta decît apare in third-person. Acest lucru s-ar putea să fi fost intenționat implementat astfel încît jucătorul să poată vedea întregul Minigun pe durata jocului.
  • Heavy-ul afirma faptul ca pentru a utiliza Minigun-ul timp de douăsprezece secunde costa 400000 de dolari (neluând in calcul timpul de turare). Asta însemnînd ca pentru a consuma întreaga muniție costa 666660 de dolari.

Gallery

Vezi Și

Link-uri Externe