Hatte

From Team Fortress Wiki
< Cosmetic items(Redirected from Misc/da)
Jump to: navigation, search


Hatte
Hat magazine.png
Hatte magasinet som kom frem ved slutningen af Sniper vs. Spy-opdateringen, som annoncerede de første hatte.


"Gennem historien, har mænd båret hatte for at vise hvor meget bedre de er end andre mænd. “Jeg køber hatte,“ som mænd med hatte plejer at sige “Jeg er bedre end dig!“

I krigsførelse, var hatte en brugbar metode til at vise hvilken rang man havde, og for at sikre at tilskadekomne kun var i de lavere rækker (dermed den berømte kommando “Skyd ikke før i ser toppen af deres hoveder” ved Kampen for Bunker bakken af William Prescott, en general berømt for kun at skyde fjender som var fattige). I tider med fred, var hatte et instrument, brugt af mænd, til at vise de ikke hatte bærende hvem der havde hatten på."

Hatte eller Hovedudstyr er genstande, som kan tages på i 'hoved'-positionen af udstyr-skærmen. Valve introducerede de første 9 hatte i Sniper mod Spy opdateringen. Flere store opdateringer har siden tilføjet flere hatte, inklusiv hatte designet af medlemmer fra Team Fortress 2-fællesskabet.

De fleste hatte kan opnås gennem drop systemet, smedearbejde, eller købes fra Mann Co. butikken. Nogle hatte kan kun opnås ved hjælp af andre metoder. En af de hatte er Gyselige Tophat, som kun kan opnås gennem en præsentation i spillet. Andre hatte er blevet tilføjet som promotion hatte for andre steam spil og begivenheder i steam butikken. De spil inkluderer, Alien Swarm, Homefront, Japans vegørensheds pakke, Killing Floor, Left 4 Dead 2, Monday Night Combat, Mount & Blade: With Fire & Sword, Plants vs. Zombies, Poker Night at the Inventory, Portal 2, Kartoffel pakken, RIFT, Sam & Max: The Devil's Playhouse, Den store steam skattejagt, The Witcher 2, Total War: SHOGUN 2 og Worms: Reloaded. Det er muligt at få fat i disse hatte ved hjælp af handel med andre spillere, det er dog ikke muligt at smede eller købe disse hatte fra Mann Co. butikken (bortset fra dem som er udgivet med Total War: Shogun 2, som var udgivet som almindelige hatte).

Der er pt. hatte (hvor de diverse genstande ikke er talt med). 54 af de hatte kan have en "vintage" kvalitet, 290 kan have en "genuine" kvalitet (see genstands kvaliteter) og 1137 af hattene kan blive malet i 29 forskellige farver, ved hjælp af malingsdåser.

Ved udgivelsen af Mann-Conomy-opdateringen, "usædvanlige" versioner af hatte har en lille chance for at blive fundet når en spiller åbner en Mann Co. forsynings kasse. Disse hatte er de samme som de originale hatte, bortset fra at de har 1 ud af 14 partikel effekter. En mere detaljeret beskrivelse af disse effekter kan findes her.

Hatte er udelukkende kosmetiske, bortset fra Polycount hattene, som giver en bonus når man har dem på, sammen med deres våben sæt.

Liste med hatte

Smedearbejde

Se Hovedudstyrs smede planer i smedearbejde.

Maling

Se Malerdåser og liste med genstande som kan males.

Opdateringhistorik

21. maj 2009-opdateringen (Sniper vs. Spy-opdateringen)
 • De 9 første hatte var introduceret i spillet og var annonceret ved slutningen af opdateringen som en bonus. Klasse modellerne var ikke ændret, så hatte for Scouten, Soldieren, Engineeren, og Sniperen var sat oven på deres normale hovedudstyr.

13. august 2009-opdateringen (Den klasseløse opdatering)

 • De næste hatte var lagt ind i spillet, hvilket includerede 18 nye hatte (med et meget højere polygon antal end første generation hattene). Brugerne af disse hatte var ofte nød til at fjerne deres normale hat, hvilket ændrede modellerne og lavede 3 "hatteløse" hatte i processen. En fjerde hatteløs model for soldieren kan findes i spil filerne, men kan ikke bruges som hat i spillet.

2. september 2009-opdateringen

 • Valve bestemte sig for at lave en regel mod alt brug af eksterne idling applikationer; alle våben og hatte der var fundet ved hjælp af disse metoder var fjernet fra brugernes rygsække. Spillere der ikke brugte disse applikationer var givet den første specielle alle-klasser hat, Snyderens klagesang

29. oktober 2009-opdateringen (Haunted Hallowe'en Special)

 • Ved Halloween opdaterigen, var der udgivet to nye specielle alle-klasser hatte: Gyselige Tophat, og den Lettere Foruroligende Halloween-Maske. Den Gyselige Tophat var først annonceret på den officielle TF2 blog og var givet til de første 10319 brugere der fik adgang til en hemmelig web-side. Hatten var efterfølgende gjort tilgængelig, sammen med halloween masken, ved at opnå en speciel Halloween præsentation. Den Gyselige Tophat kan stadig blive båret af spillere idag, men halloween masken kan kun bruges under halloween.

2. november 2009-opdateringen

 • Bills Hat, en anden speciel alle-klasser hat, var givet til alle spillere som forudbestilte valve spillet Left 4 Dead.

27. januar 2010-opdateringen

18. marts 2010-opdateringen

 • De første fællesskabs hatte, fra Valve's Contribute! side, var tilføjet til spillet.

15. april 2010-opdateringen

20. maj 2010-opdateringen (Den anden fællesskabsbidragelse-opdatering)

 • Det andet sæt fællesskabs hatte, fra Valve's Contribute! side, var tilføjet til spillet.

19. juli 2010-opdateringen

 • Gratis spillet Alien Swarm var udgivet af Valve, sammen med en ny hat der kunne bæres af alle classer, Alien Swarm Parasiten. Den kan opnås ved at åbne op for en præsentation, kaldet 'Hat Trick' i Alien Swarm, hvilket gør denne hat til den første som kan opnås ved at åbne op for en præsentation i et andet spil end Team Fortress 2.

24. august 2010-opdateringen

25. august 2010-opdateringen

 • Alle spillere som købte eller forudbestilte Worms: Reloaded før den anden september 2010, var tildelt en speciel hat for Soldieren, Lumbricus Låg.

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy-opdateringen)

6. oktober 2010-opdateringen

 • Alle spillere som ejer en kopi af Left 4 Dead 2 før 16:00 Pacific Standard Time, torsdag den 7 Oktobor, var tildelt en alle-klasse hat, Ellis' Kasket. Kløgtig Kaptajn Hat var også tilføjet.

27. oktober 2010-opdateringen (Scream Fortress-opdateringen)

3. november 2010-opdateringen

2. december 2010-opdateringen

7. december 2010-opdateringen

13. december 2010-opdateringen

17. december 2010-opdateringen (Australsk jul)

21. december 2010-opdateringen

 • De følgende hatte kan nu males, og deres udseende mens de er malede er blevet gjort bedre: Pyromanens Maske, Detektiv Noir, Frøken Dixie, Buckaroo'ens Hat, Tysk Gonzila, Vendt Trilby, Tragisk Toupé
 • Rettede en stavefejl på "Pyromanens Maske"
 • Gjorde "Le Fest Fantom" til diverse genstand.

22. december 2010-opdateringen

 • Rettede en malings fejl på flere af Australsk Jul hattene
 • "Skab Klassespecifikt Hovedudstyr" smede planan har ikke længere en chance for at lave en alle-klasser hat.
 • Gjorde "Befængt Næb" til en diverse genstand.

24. januar 2011-opdateringen

 • Promotional genstande er annonceret for dem som køber Monday Night Combat før den 1 februar 2011.

28. februar 2011-opdateringen

10. marts 2011-opdateringen (Shogun-pakken)

11. marts 2011-opdateringen

 • Rettede af de nye Shogun hatte ikke blev nedtonet når maling var i gang med at blive benyttet.

23. marts 2011-opdateringen (Japan-velgørenhedsbundtet)

5. april 2011-opdateringen

7. april 2011-opdateringen (Den tredje fællesskabsbidragelse-opdatering)

14. april 2011-opdateringen

 • Rettede en bug der gjorde at Direct X8 brugere ikke kunne se malede genstande.
 • Tilføjede stile til den Gyseligere Tophat, Hat Af Ubestridelig Rigdom Og Respekt, og Google Gazer.

15. april 2011-opdateringen

18. april 2011-opdateringen

20. april 2011-opdateringen

28. april 2011-opdateringen

5. maj 2011-opdateringen (Gengivelses-opdateringen)

Trivia

 • Mac Opdaterings siden, kalder Valve Team Fortress 2 som "Amerikas #1 krigs-tema hatte simulator", baseret på kommentarer om at hatte får mere opmærksomhed en spillet selv.[2]
 • To hatte var først set i Mød Spyen traileren, før den rigtige opdatering fandt sted: trofæbæltet og Football-Hjelmen.

Hatte udgivelses Dato

Hovedartikel: Genstands Tidslinje

Referencer

 1. "A Release Date. Poker Night Has One", Telltale Games, November 16, 2010, retrieved December 5, 2010.
 2. "Den Mac-opdateringen!" (Engelsk), teamfortress.com (Engelsk), 10. juni 2010.

Se også

Externe Links