Neiti Pauling

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ai niin, herra DeGroot. Ystävänne työnantajat ehdottivat hänelle samaa tarjousta.
Neiti Pauling lietsomassa sotaa Tavish DeGrootin ja Jane Doen välille

Neiti Pauling on Ylläpitäjän uskollinen apulainen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat useat eri asiat, kuten taustatarkistuksista raportointi, hyödykkeiden tilaaminen ja jakelu, viestikanavien avaaminen ja murhat. Yleensä neiti Pauling noudattaa pelosta työnantajansa määräyksiä, vaikka hän ei hyväksyisikään niitä. Pomonsa karskista käytöksestä huolimatta neiti Pauling väittää, ettei Ylläpitäjä ole "niin kovin paha, kunhan häneen tutustuu". Kun Ylläpitäjä painosti häntä kertomaan, mitä ystävykset oikeastaan tekevät, hänen vastauksensa oli "Ööh. Käyvät luistelemassa... tutkivat asehinnastoja... joskus ihan vain juttelevat..."

Scout on kiinnostunut neiti Paulingista, joka puolestaan yrittää olla kiinnittämättä häneen mitään huomiota.

Historia

SOTA!

Oman kokemukseni mukaan, neiti Pauling, mikään ei tuhoa ystävyyttä nopeammin... kuin terve kilpailu.
Ylläpitäjä tekee pahojaan

Ylläpitäjä pitää yrityksen sisäistä ystävyyttä vakavana luottamusrikkeenä, jonka sopimus kieltää. Rutiininomaisen taustatarkistuksen aikana neiti Pauling huomasi, että REDin Demoman ja BLUn Soldier olivat ystävystyneet, ja raportoi tästä Ylläpitäjälle. Pomonsa käskystä neiti Pauling toimitti henkilökohtaisesti useita tulenarkoja Mann Co:n tilaustyöaseita Demomanille vastineeksi siitä, että tämä suostuisi tappamaan Soldier-ystävänsä. Aivan kuten arveltiinkin, kukoistava ystävyys tuhoutui nopeasti ja alkoi seitsenpäiväinen sota.

Ohjaaja

Ylläpitäjä palkkasi ohjaajan keräämään tietoa ja haastattelemaan RED-tiimin jäseniä heidän työhönsä liittyvistä aiheista. Neiti Paulingin mielestä valvontaa ei tarvittu palkkasoturien matalan ÄO:n vuoksi, mutta hän piti silti haastatteluja silmällä. Hän vakuutti tiimille, että haastattelut olivat pelkkä PR-temppu, joka kohottaisi palkkasoturien mainetta Badlandsin asukkaiden silmissä. Kun haastattelut olivat päättyneet, Ylläpitäjä käski neiti Paulingia "haastattelemaan" vähän Ohjaajaa itseään. Tämä tarkoitti käytännössä Ohjaajan houkuttelemista hylättyyn kaivoskäytävään, jonne neiti Pauling seurasi häntä ladattu Suurmurha, Lapio ja säkillinen kalkkia mukanaan. Ohjaajaa ei ole nähty sen koommin.

Joulun ihme

Kun BLUn Scout, Soldier ja Spy tuomitaan yhdyskuntapalveluun paikalliseen kauppakeskukseen, neiti Pauling esiintyy puhelimessa Spyn kanssa, joka pyytää apua kolmikon vapauttamiseen. Neiti Pauling haluaa kuulla, miten Soldierista tuli yleinen puolustusasianajaja, ja Spy ohittaa asian muistuttamalla, että Soldierin huonetoveri sattuu olemaan velho. Neiti Pauling pyytää Spyta varmistamaan, etteivät asiat mene vielä huonommiksi. Spy rauhoittaa hänet katsellessaan vihaista isää hakkaavaa Soldieria. Kun Vanha Nick saapuu yllättäen, neiti Pauling käskee Spyta eliminoimaan hänet nopeasti, mutta kauhistuu tajutessaan, että Spyn suunnitelma onkin käyttää pientä poikaa uhan eliminointiin sen sijaan, että toimittaisi pojan turvaan.

Poopy Joen kuolema ja Australiumin menetys

Senaattorien ryhmä kuulusteli neiti Paulingia, Heleniä ja Saxton Halea liittyen Poopy Joen (jonka he laukaisivat avaruuteen yhdellä dollarilla) kuolemaan ja koko maapallon Australiumin katoamiseen. Ylläpitäjä kertoi heille salassa julkisuudelta, että hän oli varastoinut Australiumia jo vuosien ajan ja että hänellä oli ollut apunaan kahdeksantoista idioottia. Tarina järkytti senaattoreita, jotka päättivät lopettaa kuulustelunsa piakkoin. Tiedon sisältäneeseen asiakirjaan oli leimattu sana "POLTETTAVA".

Uusia tehtäviä

Kun Saxton Hale taistelee jetiä vastaan, Gray Mannin robottiarmeija hyökkää Mann Co:n kimppuun. Neiti Pauling näyttää palkkasotureille videonauhan, jossa Hale kertoo heille, että Mannin veljesten kuoleman vuoksi koko porukka irtisanotaan. Koska robotit kuitenkin hyökkäävät Mann Co:n päämajaan, heidät on palkattu uudestaan taistelemaan robotteja vastaan. Vaikka heille ei makseta työstään, Pauling kertoo kaikkien ällistykseksi, että robotit käyttävät jostain syystä polttoaineenaan rahaa, ja että tuhottujen robottien jäänteistä poimitut rahat kuuluvat palkkasotureille. Neiti Pauling tähdentää, etteivät he taistele vain Mann Co:n tai Saxton Halen puolesta, vaan he puolustavat työpaikkojaan.

Tunkeutuminen

Neiti Pauling neuvottelee RED-tiimin kanssa heidän viimeisimmästä puolustuksestaan robotteja vastaan hämärässä huoneessa Coal Townissa. Hän yrittää keksiä, minkä Mann Co:n rakennuksen robotit valloittavat seuraavaksi, ja milloin. Soldier väittää tietävänsä tarkan ajan ja paikan, koska hän tunkeutui Gray Mannin salaiseen päämajaan edellisenä päivänä, mutta kukaan ei usko häntä. Hetken kuluttua, kun Soldier saadaan pidetyksi luulossa, että kaikki hänen tiimitoverinsa ovat amerikkalaisia, hän mainitsee että kotkat kasvattivat Gray Mannin. Vain neiti Paulingin ja Ylläpitäjän pitäisi tietää tämä, joten neiti Pauling tajuaa, että Soldier puhuukin totta. Soldier kertoo käyttäneensä pahvista robottipukuaan hiipiessään Grayn laitokseen ja salakuunnelleensa heidän suunnitelmiaan. Neiti Pauling pyytää häntä tekemään valepuvun myös hänelle ja Heavylle, jotta he voivat tunkeutua Grayn laitokseen vielä kerran.

Gray Mannin laitoksessa kolmikko saa selville, että Gray on kyllästynyt robottien typeryyteen, kuten siihenkin, että heiltä vuotaa jatkuvasti tietoa vastapuolen "taktisen neron" vuoksi. Gray sanoo keksineensä ongelmaan ratkaisun, ja paljastaa vastarakennetun Mecha-Engineerin. Uusi robotti aktivoituu ja tunnistaa tunkeilijat nopeasti.

Valmiussuunnitelma

Kun Gray Mann sai Mann Co:n hallintaansa, neiti Pauling juoksi varoittamaan Ylläpitäjää vain löytääkseen ohjeen, jossa häntä käskettiin piiloutumaan. Puoli vuotta myöhemmin hän sai Ylläpitäjältä käskyn kerätä palkkasoturit taas yhteen. Neiti Pauling löytää ensin Soldierin, joka on järjestämässä kuuluisuuskierrosta ja murhaamassa Tom Jonesia. Esittämällä konstaapelia Pauling onnistuu pitämään Soldierin poissa vaikeuksista ja värväämään tämän. Sitten hän houkuttelee Pyron pois Frontier Engineeringin toimitusjohtajan paikalta sytyttämällä viereisen rakennuksen tuleen. Demoman, josta on tullut ylipainoinen ja vielä entistäkin sottaisempi alkoholisti, liittyy porukkaan mielellään mahdollisuudesta saada työnsä takaisin. Kun Pauling valmistautuu lentämään Siperiaan hakemaan Heavya, hän saa selville että Scout ja Spy on pidätetty ja että heidät tuomitaan hirtettäviksi vandalismista Teufortin kaupunkia kohtaan.

Nippelitietoa

  • Kun 22. joulukuuta 2010 -päivitys julkaistiin, neiti Pauling antoi Jouluavaimen kaikille Team Fortress 2:n omistajille lomaa varten, mikä närkästytti suuresti Ylläpitäjää.
  • Neiti Pauling on todennäköisesti naimaton, mikä voidaan päätellä henkilökohtaisesta mainoksesta, joka on Teufort Reader -lehdessä.
    • Neiti Pauling työskentelee 364 päivää vuodessa ja nauttii työssään näkemistään asenäytöksistä ja hiljaisista öistä.
  • Tapaa Medic -videossa (0:56) voi nähdä naisen, joka muistuttaa neiti Paulingia.

Galleria

Katso myös

Viittaukset