Moonshine Event

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Moonshine Event er en Halloween-variant af Moonshine.
Moonshine Event
Koth moonshine event.png
Grundlæggende information
Banetype Konge af bakken
Filnavn: koth_moonshine_event
Udvikler(e): Josh "HeyU" Harris
Harlen "UEAKCrash" Linke
Jake "Jukebox" Jackubowski
Psyke
Bane-information
Miljø: Bayou
Scenarie: Nattetid, overskyet
Dybt vand: Ja
Miljøfarer: Faldehul, Græskarbomber, Spøgelse
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×3   •   Mediumhealth.png ×5
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×6
TF2 crosshair.png Specielle: Pumpkin.png
Map Overview
Moonshine Event overview.png

Moonshine Event er en fællesskabs-lavet Konge af Bakken bane. Det er en Halloween version af den fællesskabslavet bane Moonshine, og blev tilføjet med Scream Fortress 2015-opdateringen. Halloween-besværgelser er spredt udover banen til spillernes brug, og kontrolpunktet bruger Ghost Forts Skæbnehjul.

Steder

  • Bayou Fragthus: I midten af banen, holder et fragthus med en kaj kontrolpunktet. Fragthuset er et dække for en top-hemmelig overvågnings-post placeret på bygningens øverste etage. Fragthuset indeholder en lille ammunitionskasse inden i bygningen, en lille helbredspakke foran kontrolpunktet på en lille ø og en lille ammunitionskasse og helbredspakke under bygningen i vandet.
    • Over kontrolpunktet er der et ur, ligesom det på Helltower, og Skæbnens Hjul fra Ghost Fort. Hver gang punktet ændrer orientering, spinner Skænens Hjul.
  • De Industrielle Huse: Hvert hold har et industriel hus, der leder til kontrolpunktet. Hvert Industrielt Hus har to indgange fra spawn-rummene og adskillige udgange til banens midte. De Industrielle Huse indeholder adgang til adskillige dæk, man kan snipe fra, og lofte, så Engineers kan sætte en baser op. Hvert hold Industrielle Huse indeholder en medium ammunitionskasse og helbredspakke på den venstre og højre rute til punktet. Der er en medium ammunitionskasse placeret på en veranda nær kontrolpunktet.
  • Hytter: Svampe-hytter indeholder spawn-områderne og de medicinske kabinetter. hytterne har tre spawn-døre for at reducere spawn-camping.
  • Underverdenen: Hvis Skæbnehjulet lander på "Dancekonkurrence", får alle spillere en overheling og er teleporteret til Underverdenen for at danse. Der er to sjældne besværgelser dernede; en bag stenen nær spawnpunktet, og en på en sten op ad trapperne til venstre. På toppen af trappen er der en dør, som teleportere spilleren tilbage til overfladen med en kort ubercharge og fuld krit, ligesom på Eyeaduct og Ghost Fort efter man kommer tilbage fra Plyndreøen/Kranieøen. Luften i Underverdenen gør langsomt skade, ligesom på Eyeaduct.

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt ×1
12 ,000
×2
8 ,000
×3
6 ,545
×4
5 ,760


Opdateringshistorik

28. oktober 2015-opdateringen (Scream Fortress 2015)

  • Tilføjede Moonshine Event til spillet.