Film

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


En scene fra Mød Heavyen.
Mal mig et billed.
Instruktøren på film

Flere animerede kortfilm er lavet af Valve for at fremme Team Fortress 2. De mest iøjefaldende film findes i Mød Holdet serien, som indeholder hver klasse i deres eget miljø. Andre film er centreret omkring Store spil opdateringer eller gengav adskillige spil fremskridt, som eksempel: skabelsen af en liste over baner. Typisk, varer hver video mellem tre til fire minutter.

Film

Meet the Team filmene

Ni lejesoldat har slået sig sammen om et job. Det er den midterste del af det århundrede vi lige har haft. En simplere tid. Det er tre TV stationer, et telefonselskab, og to virksomhed som i alt hemmelighed kontrollere hver regering på planeten. Hver virksomhed administrere deres halvdel af verden med en multi-disciplineret hær af kontorchefer. Hvor der for hvert problem findes en tydelig bureaukratisk løsning, lejesoldater som disse har en mission som går ud på at takle situationer med stor brug af vold. Nu er det din chance for at Møde Holdet.
— Tidligere Meet the Team overblik
Mød Scouten Mød Soldieren Mød Pyroen
Meet the Scout
Frigivet d. 19. april 2008
Meet the Soldier
Frigivet d. 22. august 2007
Meet the Pyro
Frigivet d. 27. juni 2012
Meet the Demoman Meet the Heavy Meet the Engineer
Meet the Demoman
Frigivet d. 9. oktober 2007
Meet the Heavy
Frigivet d. 14 maj 2007
Meet the Engineer
Frigivet d. 11 september 2007
Meet the Medic Meet the Sniper Mød Spyen
Meet the Medic
Frigivet d. 23. juni 2011
Meet the Sniper
Frigivet d. 7. 2008
Meet the Spy
Frigivet d. 19. maj 2009
Meet the Sandvich
Meet the Sandvich
Frigivet d. 19. 2008

Reklame Film

Trailer 1 Trailer 2 Engineer Opdaterings Teaser
Trailer 1
Frigivet d. 19 juli 2006
Trailer 2
Frigivet d. 21. august 2006
Engineer Opdaterings Teaser
Frigivet d. 5. maj 2010
Mac Opdaterings Trailer Replay Opdaterings Teaser Team Fortress 2 er Gratis at Spille
Mac Opdaterings Trailer
Frigivet d. 10. juni 2010
Replay Opdaterings Teaser
Frigivet d. 7 maj 2011
Team Fortress 2 er Gratis at Spille
Frigivet d. 23. juni 2011
Mann vs. Machine Anden Årlige Saxxy Awards Teaser MTTCard Robotic Boogaloo.png
Mann vs. Machine
Frigivet d. 13. august 2012
Anden Årlige Saxxy Awards Teaser
Frigivet d. 28 november 2012
Robotic Boogaloo
Frigivet d. 17. maj 2013
Adult Swim reklame Lyden af Medicin Udløbsdato
Adult Swim reklame
Frigivet d. 2. juni 2013
Lyden af Medicen
Frigivet d. 21 november 2013
Udløbsdato
Frigivet d. 17. juni 2014
Ødelæggelsen af Kærlighed og Krig MTTCard End of the Line.png MTTCard Invasion.png
Ødelæggelsen af Kærlighed og Krig
Frigivet d. 18 juni 2014
End of the Line
Frigivet d. 8. december 2014
Invasion
Frigivet d. 6. oktober 2015
MTTCard Meet Your Match.png MTTCard Jungle Inferno.png
Meet Your Match
Frigivet d. 2. juli 2016
Jungle Inferno
Frigivet d. 16. oktober 2017

Udviklingsmæssige Film

Illustrative Rendering i Team Fortress 2 Skabelsen af Viaduct Mød Medicen fraklip
Illustrative Rendering i Team Fortress 2
Frigivet d. 3. september 2007
Skabelsen af Viaduct
Frigivet d. 21 august 2009
Mød Medicen fraklip
Frigivet d. 11. juli 2011

Mød Holdet

TF2 Startede med ni lejesoldater, hver med sin egen særlige personlighed. Fordi de lever i en hektisk multiplayer shooter, selvom, de eneste facets af deres personligheder man ser er fra når de skriger, skyder, og er med I ildkampe. Gå ind i Mød Holdet scener, som viser dem til dagligdag—skændes med deres forældre, gø ordre efter deres hoved kollektioner, eller klimpre på en guitar ved et bål. Desuden lavede vi en film om en sandwich.
Mød Holdet overblik
Camera.png

Mød Holdet videoere er en del af nogle computer-animerede kortfilm med de forskellige klasser fra Team Fortress 2.

Klippene har deres egne originale manuskripter fra hver stemme aktører som lagde stemme til Heavy, Sniper, og resten af karakterene i spillet. Den første video i serien udkom i maj 2007, Mød Heavyen, det er næsten ord for ord hvad Valve brugte til at finde skuespilleren Gary Schwartz. Videoen blev lavet på hælene af Portal video som blev brugt til at markedsføre deres personligheder i spillet. Efter den første kortfilm udkom, roste seer både kvaliteten af animationen og humoren i manuskiptet, og sammenlignte det med produkter af professionelle animations studier som Pixar. Pågrund af denne rigtig gode modtagelse, Valve offentliggjorde planner om at lave en Mød Holdet video for hver individuel klasse i spillet, med mulige film for genstande og non-player karaktere som fx Mød sandvichen. Udvikler Robin Walker har sagt at kortfilmene "binder sig sammen med den strategi vi har for TF2 og vi vil fortsætte med at opdatere servicen... det giver meget mere mening. Hvad videoerne gør er at give folk som ikke engang har Team Fortress 2 endnu til at få noget underholdning ud af spillet. Og der vil måske gøre dem til TF2 spillere og kunder."[1]

Serien klarer at påvirke spillet i sig selv som bonus fra at være en kampagne for fans. Spilskriver Eric Wolpaw sagde "hjalp andre på holdet med at få en lille ide hvem hver særlige karakter var, så vi blev bare ved med at sende dem ud og de blev ved med at være populære" mens han skrev serien. Et eksempel af seriens påvirkning på spillets design var Sandvichen. Ifølge Walker, genstanden "kom næsten direkte ud af kortfilmen... Vi følte at filmen havde begrundet og skabt en vej for os til at have en 'Sandvich' i spillet og have muligheden for at [for at spise den] mens det gav mening i spilverdenen". En anden genstand blev introduceret efter dens optræden i serien var Jarate som blev tilføjet efter dens debut i Mød Sniperen.

Serien hjalp også til I udviklingen af spil teknologi. Valve brugte Mød Heavyen til at teste ansigts animations system Valve lavede til Team Fortress 2. Ifølge Walker, det nye system "tillod vores karakterer at have et meget større udvalg af udtryk som vi kunne bruge i Half-Life... Vi ville teste muligheden for det". Den resulterende teknologi som blev lavet i skabelsen af Mød Holdet serien kan nu ses i spillet hvis man spiller på højeste grafiske indstillinger. Walker genfortalte holdets fornøjelse over "ansigtsudtrykket på Heavyen I slutningen hvor han skyder og skriger" ikke var falsk, og var ikke bare "denne ting er den bedste del af [the movie] noget som skulle ske i spillet."[1]

Operatør fra the Spike TV 2010 VGA Awards meddelte at have set en privat del af Mød Medicen under begivenheden. Kortfilmen blev også vist til burger af Steam Bruger Forum under hans besøg i Valve's hovedkontorer i Bellevue, Washington.[2] Snart efter, en offentliggørelse for udgivelsen af Mød Medicen blev uploadede på TF2 Officielle Internetside, og kortfilmen blev senere officielt offentliggjort på YouTube i juni 23, 2011.

Source Filmmaker

Hovedartikel: Source Filmmaker

Source Filmmaker er et video kontruktions værktøj der kører på Source Engine for at animere og optage adskellige scener i spil miljøer. Værktøjet er blevet brugt af Valve for at lave Mød Holdet serien i Team Fortress 2 and introduktions videoerne for både Left 4 Dead og Left 4 Dead 2. Source Filmmaker er i stand til at producer en lang række af filmvidenskabelige effecter og teknikkerr, som fx. motion blur og depth of field, og aktivere brugen af en lille smule hørere kvalitets textures for in-game modeller som set i Mød Holdet serien.

Dette værktøj blev tilgængelig på Steam i juli 11, 2012. Download det her.

Se også

Referencer

  1. a b "Valve Drøm om Team Fortress 2 Film, Afsløre ‘Mød Holdet’ oprindelse" af Stephen Totilo, Kotaku, maj 31, 2009. Med adgang til juli 16, 2011.
  2. "Tilbage efter besøg ved Valve" på Steam Bruger Forum, Politisk Spiller, skrevet marts 22, 2011. Adgang til fra juni 18, 2011.

Eksterne links