Filmek

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Egy képkocka a találkozás a Gépágyússal-ből.
Fesd le nekem a képet.
A rendező

Valve számos "filmet" készített már, hogy bemutassa a Team Fortress 2-t. A legjelentősebbek ezek közül a Találkozás a csapattal sorozat, melyek minden egyes részben egy-egy osztályt mutatnak be, a saját elbeszélésükkel. Más videók a fontosabb frissítések érkeztek, vagy mutatott be számos a játékkal összefüggő dolgot, mondjuk a fejlesztést, vagy pályaszerkesztést. Általában az összes videó rövid, 3-4 percig tart.

Filmek

Találkozás a csapattal filmek

Kilenc zsoldos jött össze egy munlára. Ez a század közepe, nagyon hasonlít arra amí már megtörtént. Egy egyszerűbb időszak. Három tv-állomás, egy telefontársaság és két holdingtársaság van, amelyek titokban irányítják a bolygó összes kormányát. Minden vállalat a világ felét többfegyelmű papír tolókkal kezeli. Minden olyan problémára, amely nem tartalmaz nyilvánvaló bürokratikus megoldást, az ilyen zsoldosokat arra fizetik, hogy hatalmas erő alkalmazással kezeljék a helyzetet. Itt a lehetőség, hogy találkozz a csapathoz.
— Régebbi Találkozás a csapattal áttekintés
MTTCard Scout.png MTTCard Soldier.png MTTCard Pyro.png
Találkozás a felderítővel
2008 Április 19.
Találkozás a katonával
2007 Augusztus 22.
Találkozás a piróval
2012 Június 27.
MTTCard Demoman.png MTTCard Heavy.png MTTCard Engineer.png
Találkozás a robbantóssal
2007 Október 9.
Találkozás a gépágyússal
2007 Május 14.
Találkozás a mérnökkel
2007 Szeptember 11.
MTTCard Medic.png MTTCard Sniper.png MTTCard Spy.png
Találkozás a szanitéccel
2011 Június 23.
Találkozás a mesterlövésszel
2008 Június 7.
Találkozás a kémmel
2009 Május 19.
MTTCard Sandvich.png
Találkozás a szendviccsel
2008 Augusztus 19.

Reklám videók

MTTCard Teaser1.png MTTCard Teaser2.png MTTCard EngineerUpdTeaser.png
Bemutató 1
2006 Július 19.
Bemutató 2
2006 Augusztus 21.
Mérnök fejlesztés bemutató
2010 Május 5.
MTTCard Apple.png MTTCard Saxxy.png MTTCard FreeToPlayTrailer.png
Mac bemutató
2010 Június 10.
Visszajátszás bemutató
2011 Május 7.
A Team Fortress 2 ingyenes
2011 Június 23.
MTTCard MvM.png MTTCard SecondSaxxyAwards.png MTTCard Robotic Boogaloo.png
Mann vs. Masina
2012 Augusztus 13.
Második éves Saxxy Awards bemutató
2012 November 28.
Robotic Boogaloo
2013 Május 17.
MTTCard AdultSwim1.png MTTCard MvM2.png MTTCard ExpirationDate.png
Adult Swim reklám
2013 Június 2.
Az orvostudomány hangja
2013 November 21.
Lejárati Idő
2014 Június 17.
MTTCard TheSpoilsofLoveandWar.png MTTCard End of the Line.png MTTCard Invasion.png
Szerelem és a háború zsákmánya
2014 Június 18.
Végállomás
2014 December 8.
Invázió
2015 Október 6.
MTTCard Meet Your Match.png MTTCard Jungle Inferno.png
Találkozz a Pároddal
2016 Július 6.
Őserdei Infernó
2017 Október 16.

Fejlesztői videók

MTTCard Render.png MTTCard Viaduct.png MTTCard MedicOuttakes.png
Team Fortress 2 grafikai bemutató
2007 Szeptember 3.
Hogyan készült a Viadukt pálya?
2009 Augusztus 21.
Találkozás a szanitéccel kivágott jelenetek
2011 Július 11.

Találkozás a csapattal

A TF2-ben kilenc zsoldos van, mindegyikük saját személyiséggel, és szakterülettel rendelkezik. A játékosok megtapasztalhatják ebben a frenetikus többszemélyes-lövöldözős játékban, ahogy ezek a zsoldosok egymást csépelik, lövik, gyilkolják. Nézd meg a Találkozás a Csapattal videókat, hogy megismerhesd ezeket a kemény zsoldosokat munkaidőn kívül is. Csak hab a tortán, hogy még a szendvicsről is csináltunk egy videót.
Találkozás a csapattal leírás
Camera.png

A Találkozás a csapattal sorozat a Team Fortress 2 csapatot bemutató számítógépes animációk sorozata.

A filmekben minden osztály az őt megszemélyesítő szinkronszínész hangján szól a játékosokhoz. Az első videó 2007 Májusában jött ki "Találkozás a nehézfegyveressel" címen, ebben minden egyes szót Gary Schwartz, a nehézfegyveres hangját adó színész mondott fel. Eredetileg ezek a videók Portal videó szerkesztőjével készültek, amit a játékhoz igazítottak. Az első videó megjelenése után a játékosok, és a Pixar is dicsérték annak eredetiségét, humorát, és minőségét. Ezek után a pozitív visszajelzések után döntötte el a Valve, hogy egy egész sorozatnyi "Találkozás a csapattal" videót fog készíteni, amivel minden egyes kasztot bemutatnak egy-egy videóban, esetleges nemjátékos karakterekkel együtt, mint például a Találkozás a szendviccsel. Az egyik fejlesztő, név szerint Robin Walker mondta, hogy: "Az a stratégiánk a TF2-vel, hogy folyamatosan fejlesztjük a játékot, ezáltal próbálva megtartani a jelenlegi játékosokat, a videókkal pedig új játékosokat szerezni, hogy fogalmuk legyen a játékról, és a meglévőknek egy kis kellemes szórakozást nyújtani."[1]

A sorozatnak sikerült befolyásolnia magát a játékot, amellett, hogy egyszerűen promóció volt a rajongók számára. Eric Wolpaw játékíró azt mondta, hogy a sorozat létrehozása "segített mindenkinek a csapatban, hogy egy kicsit jobban összhangban legyen azzal, hogy ki volt az adott karakter, ezért csak folyamatosan kiütöttük őket, és továbbra is népszerűek voltak". A sorozatnak a játék tervezésére gyakorolt hatására példa a Sandvich volt. Walker szerint a tárgy "szinte közvetlenül a filmből jött ki... Úgy éreztük, hogy a film indokolt volt, és megteremtettük a módját annak, hogy legyen egy "Sandvich" a játékban, és hogy az akciónak [az evésnek] bármilyen értelme legyen a játékvilágunkban. Egy másik elem, amelyet a sorozatban való megjelenése után bevezettek, a Vizzelharc volt, amelyet a Meet the Mesterlövész debütálása után adtak hozzá.

A sorozat a játéktechnológia fejlesztésében is segített. A Valve a "Találkozás a Gépágyús"-t használta, hogy tesztelje a stúdió által kifejlesztett arcanimációs rendszert a "Team Fortress 2" számára. Walker szerint az új rendszer "lehetővé tette karaktereink számára, hogy sokkal nagyobb kifejezési körrel rendelkezzenek, mint amire a Half-Life-ban voltunk képesek. Erre egy tesztesetet akartunk." A Találkozás a csapattal sorozat létrehozásához kapott technológia most megjelenik a játékban, amikor a legmagasabb grafikus beállításokkal játsszák. Walker felidézte, hogy a csapat öröme a "heavy kifejezéssel kapcsolatban a végén, amikor lövöldözik és sikoltozik", nem volt hamis, és nem csak "ez a dolog, hogy a legmenőbb rész [a filmben] valami olyasmi volt, ami a játékban fog történni."[1]

A Spike TV 2010 VGA Awards kísérői arról számoltak be, hogy az esemény során a "Találkozás a Szánitéccel" egy darabjának privát vetítését látták. A rövidfilmet a Steam Felhasználói forúmon egyik felhasználójának is megmutatták, amikor meglátogatta Valve székhelyét Bellevue-ben, Washingtonban.[2] Nem sokkal ezután a "Meet the Medic" kiadásának bejelentése felkerült a TF2 hivatalos weboldalára, és a rövidfilmet később hivatalosan is közzétették a YouTube-on 2011. június 23-án.

Source Filmmaker

Részletek a következő szócikkben: Source Filmmaker

A Source Filmmaker egy videókészítő eszköz, amely manipulálja a Source Motort hogy különböző jeleneteket animáljon és rögzítsen a játékkörnyezetekben. Az eszközt a Valve arra használta, hogy promóciós videókat készítsen videojátékaikról, néhány figyelemre méltó a Találkozás a csapattal sorozat a "Team Fortress 2" -ben, a bevezető videók mindkét Left 4 Deadben és a Left 4 Dead 2ben (Angol), és a CS:GO Előzetes ben. A Source Filmmaker képes a filmművészeti hatások és technikák széles skálájának előállítására, mint például a mozgás elmosódása és a mélységélesség, és lehetővé teszi a lényegesen jobb minőségű textúrák használatát a játékon belüli modellekhez, amint azt a Találkozás a csapattal sorozatban ábrázolja.

Az eszköz 2012. július 11-én lett elérhető steamen. Tölsd le Steamen.

Lásd Még

Források

  1. a b "Valve Dreams of Team Fortress 2 film, nyilvánosságra "Meet The Team" Origins" Stephen Totilo, Kotaku, 2009 Május 31. Leközölve 2011 Július 16.
  2. "Vissza a Valve-tól" Steam Felhasználói forúmokon, Political Gamer, hozzá adva 2011 március 22-án. Hozzáférés: 2011. június 18..

Külső hivatkozások