Filmer

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
En scene fra Møt Heavy.
Mal meg bildet.
Direktøren om filmer

Det er en masse små korte filmer som er laget av Valve for å presentere Team Fortress 2. De fleste av filmene som er laget er filmene fra Møt Laget serien, som viser klassene og om deres historier. Andre filmer har hvert sentrert rundt store spill oppdateringer eller som viser hvordan spillet har blitt utviklet og hvordan de var under prosess, som utviklingen av kart. Typisk nok, varer filmene bare i tre til fire minutter.

Filmer

Ni leiesoldater har slått seg sammen for en jobb. Det er i midten av et århundre som ligner nok på den som vi hadde. En enkel tid. Det er tre TV stasjoner, et telefon selskap, og to selskaper som i all hemmelighet har kontroll over hver regjering på planeten. Hvert selskap administrerer den ene halve av verdenen med en multi-disiplinert arme av papir arbeidere. Om et problem oppstår som har en åpenbar byråkratisk løsning, er leiesoldatene som disse leid inn for å ta å fikse problemet med massiv kraft. Nå er det din sjanse til å Møte Laget.
— Den tidligere Møt Laget overskriften
MTTCard Scout.png MTTCard Soldier.png MTTCard Pyro.png
Møt Scout
Utgitt den 19 April, 2008
Møt Soldier
Utgitt den 22 August, 2007
Møt Pyro
Utgitt den 27 Juni, 2012
MTTCard Demoman.png MTTCard Heavy.png MTTCard Engineer.png
Møt Demoman
Utgitt den 9 Oktober, 2007
Møt Heavy
Utgitt den 14 Mai, 2007
Møt Engineer
Utgitt den 11 September, 2007
MTTCard Medic.png MTTCard Sniper.png MTTCard Spy.png
Møt Medic
Utgitt den 23 Juni, 2011
Møt Sniper
Utgitt den 7 Juni, 2008
Møt Spy
Utgitt den 19 Mai, 2009
MTTCard Sandvich.png
Møt Sandvich
Utgitt den 19 August, 2008

Kampanje filmer

MTTCard Teaser1.png MTTCard Teaser2.png MTTCard EngineerUpdTeaser.png
Trailer 1
Utgitt den 19 Juli, 2006
Trailer 2
Utgitt den 21 August, 2006
Engineer Oppdaterings Sniktitten
Utgitt den 5 Mai, 2010
MTTCard Apple.png MTTCard Saxxy.png MTTCard FreeToPlayTrailer.png
Mac Oppdateringens Trailer
Utgitt den 10 Juni, 2010
Replay Oppdateringens Sniktitt
Utgitt den 7 Mai, 2011
Team Fortress 2 er Gratis å Spille
Utgitt den 23 Juni, 2011

Utvikler filmer

MTTCard Render.png MTTCard Viaduct.png MTTCard MedicOuttakes.png
Illustrativ Konvertering i Team Fortress 2
Utgitt den 3 September, 2007
Skapelsen av Viaduct
Utgitt den 21 August, 2009
Møt Medic Uttakninger
Utgitt den 11 Juli, 2011

Møt Laget filmene

TF2 starter med ni leiesoldater, med hver sin egen personlighet. Selv om de lever i en multiplayer shooter spill, skjønt, de eneste faktene som blir vist av deres personligheter er på skrike, skyte, og bli-skutt-på delene. Se Møt Laget filmene, som viser hva de gjør på fritiden som når de kjefter på foreldrene sine, kjefter på deres hode kolleksjoner, eller stemme guitaren ved et bål. Vi har også laget en film om en sandwich.
Møt Laget overskriften
Camera.png

Møt Laget er en serie computer animerte kortfilmer som er med forskjellige klasser fra Team Fortress 2. Klippene har sine røtter fra audisjon skriptet til stemme skuespillerne som spiller Heavy, Sniper og resten av de andre karakterene fra spillet. Den første videoen kom først ut i Mai 2007, Møt Heavy, er nesten et ord-til-ord samtale som Valve ga til skuespilleren Gary Schwartz. Videoen ble brukt som en hæl til Portal videoen som ble brukt til å vise personligheten i dette spillet. Etter den første kortfilmen ble utgitt, sa seerne at humoren og skriptet var utrolig bra samt animeringen, likt som filmene som ble laget av Pixar. På grunn av dens positive tilbake kommentarer, annonserte Valve sine planer om en Møt Laget video for hver inviduelle klasse i spillet, med mulige side-funksjoner av gjenstander og ikke-spillbare karakterer som Møt Sandvich. Bare Møt Pyro er den eneste som ikke har blitt utgitt.Utvikleren Robin Walker har sagt at kortfilmene "jevner strategien som man har i TF2 og fortsetter å bli oppdatert... det gir mer mening." "Videoene skal gi muligheten til folk som ikke eier have Team Fortress 2 noe unnerholdning fra selve spillet. Som kan gjøre dem til TF2 spillere og kunder."[1]

Serien var så overbevisende og ble sett på av fansen som eksklusivt. Spill skriveren Eric Wolpaw sa at skapelsen av serien "hjalp å vise hva de forskjellige karakterene egentlige var, så de fortsatte å gi de ut for å holde den ennå populær". Et eksempel på serien's overbevisning på design var Sandvich. Ifølge Walker, var som at gjenstanden "kom direkte ut av filmen... Vi følte at filmen justerte og lagde en måte for oss til å ha en 'Sandvich' i spillet og ha muligheten [ved å spise den] gir en mer mening for oss i spillets verden". En annen gjenstand som ble introdusert i en annen kortfilm var Jarate som ble lagt til etter sin debut i Møt Sniper.

Serien hjalp også med utviklingen av ny spill teknologi. Valve brukte Møt Heavy for å teste et animasjon system som studioet utviklet til Team Fortress 2. Ifølge Walker, kunne det nye systemet "gjøre våre karakterer mer uttrykk and det vi fikk til på Half-Life... Vi ville teste dette for den grunnen". Resultatet av denne teknologien som ble brukt i Møt Laget serien er nå i spillet når den blir spilt på det høyeste grafiske innstillingen. Walker sa at teamets glede av å se "Uttrykket til Heavy i slutten når han skjøt og skrek" var ikke falsk, og det var ikke bare at "det var den kuleste tingen i hele [filmen] som gjorde det at det skjedde i spillet."[1]

Deltakerne i Spike TV 2010 VGA Awards rapporterte at de hadde sett et privat utdrag fra Møt Medic under hendelsen. Denne kortfilmen var også vist til en bruker i Steam Brukernes Forum når han/hun var på besøk i Valve's hoved kontor i Bellevue, Washington.[2] Senere, var det en annonse om at en lansering av Møt Medic ble postet på TF2 Offisielle Webside, og filmen ble offisielt sluppet ut på YouTube den 23 Juni, 2011.

Source Filmmaker

Hovedartikkel: Source Filmmaker

Source Filmaker er en video skapelse verktøy som man kan manipulere Source Engine for å lage og ta opp varierende scener i spill miljøet. Verktøyet har blitt brukt av Valve for å skape Møt laget serien i Team Fortress 2 og introduksjons filmene til Left 4 Dead og Left 4 Dead 2. Source Filmmaker har kapasitet til å utforme store typer kinografiske effekter og teknikker som for eksempel motion blur og dybde størrelser, og bruker en høyere og bedre kvalitets tekstur for spillets modeller, som man kan se i Møt Laget serien. Verktøyet ble latt igjen som en spille kode som er tilgjengelig i Team Fortress 2 Beta, men, Valve har gjort dette med mening og de har sagt at en stabil utgave av den skal komme senere. Valve grunnleggeren og lederen Gabe Newell sa i et intrevju om at Source Filmmaker er "under utvikling så den kan selges".[2]

Se også

Referanser

  1. a b "Valve Dreams Of Team Fortress 2 Movie, Divulges ‘Meet The Team’ Origins" (English) by Stephen Totilo, Kotaku, May 31, 2009. Accessed July 16, 2011.
  2. a b "Back from Valve" on Steam Users' Forums, Political Gamer, posted March 22, 2011. Accessed June 18, 2011.

Eksterne linker