Nightfall

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Nightfall
Nightfall stage2.png
Grundlæggende information
Banetype Payload Race
Filnavn: plr_nightfall_final
Udvikler(e): Aaron "Psy" Garcha,
Paul Good
Bane-information
Miljø: Alpe / Industriel
Scenarie: Nattetud, regner
Dybt vand: ja (kun tredje stadie)
Miljøfarer: Faldehul (kun tredje stadie)
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×15   •   Mediumhealth.png ×13
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×23   •   Mediumammo.png ×6
Map Photos
Menu photos plr nightfall final.png
Banefrimærke
Item icon Map Stamp - Nightfall.png
Understøttere-førertavle
Ni ud af ti lejesolder vil fortælle dg: Hvis du leder efter et dejligt sted for at se, hvem der kan skubbe bomber ned i lavtliggende huller hurtigst, er der intet bedre sted end en damp logging plads, i regnvejr, midt i en skov, midt om natten. Ni ud af ti lejesoldater er dog idioter, så spil ikke for mange penge på deres felt.

Nightfall er en tre-stadies Lastkapløb bane skabt til TF2Maps.net's A/D CTF og Lastkapløb Konkurrence. Den fik første-pladsen i konkurrencen, med en score på 4.07 ud af 5 points, på trods af at være ufærdig i slutningen af konkurrencen. Den blev senere tilføjet til spillet som en officiel fællesskabs-lavet bane med 24. februar 2011-opdateringen grunden den udstående kvalitet. Ligesom Sawmill, foregår Nightfall om natten i et træarbejde-firma under en kraftig regnstorm, med sin arkitektur meget inspireret af Ravine.

Ud fra respons modtaget fra spil på Lastkapløbs-banen Pipeline, blev Nightfall designet for at give spillere adskillige ruter ind i fjendens base for at hjælpe med at overkomme et stærkt forsvar. Banen indeholder neutrale arenaer i midten af hvert Stadie i stedet for flaskehalse, som tillader spillere at bevæge sig mere frit mellem baserne, og den har mekanisme der hjælper med at motivere spillere til at fuldføre formålet. Disse tager formen af en runde-timer, som, ved udløbning, forcerer begge vogne til at rulle langsomt fremad, indtil én når sit mål.

Steder

Stadie 1

Stadie 1's detaljer. (Stor fil)

Stadie 1 starter med hver vogn på en skrænt mellem spawn og banens midte. Vognens rute laver nogle højre/venstre (for RØD) eller venstre/højre (for BLÅ) drejninger før de krydser over i midten af banen. Over dette kryds er der en lille platform og åbning, der giver klasser som Pyros, Soldiers og Demomen et godt bagholds-sted.

Efter krydset, laver vognruten en anden omgang af drejninger, omvendt deres første (højre/venstre for BLÅ, eller venstre/højre for RØD), før de går ned mod det andet holds starts-skrænt. Den endelige del af vognruten, laver et højre (RØD) eller venstre (BLÅ) sving ind foran fjendens spawn før de når deres endelig punkt. Direkte før det endelig punkt, er der en lille bakke, som har tilbage-rulning, som forcerer et kontinuerligt skub i slutningen af banen for at erobre vognen.

Der er en god mængde af ruter rundt om begge vognruter, som er spejlbilleder af hinanden på både den BLÅ og RØD'e del af banen. Mange af disse ruter er brede, men har trænge hjørner, som giver Spys gode gemme- og/eller angrebssteder.

Stadie 2

Stadie 2's detaljer. (Stor fil)

Stadie 2 er designet på samme måde som Stadie 1, hvor vognene starter ved hvert holds respektive spawn. Ruten går så igennem en tunnel før den når centralområdet og krydset. Dog, direkte efter krydset, er der et par stejle bakker; en af disse skal hver vognrute op ad.

Fra her, tager begge vognruter en omgang drejninger før de begynder en nedadgående sektion mod det endelig punkt, som er placeret uden for det fjendtlige holds spawn-rum. Som med Stadie 1, er der en lille bakke før det endelig punkt, som har tilbage-rulning, som forcerer et kontinuerligt skub i slutningen af banen for at erobre vognen.

Stadie 3

Stadie 3's detaljer. (Stor fil)

Stadie 3 har et helt anderledes design i forhold til de første to stadier. Vognruten går op ad bakke gennem adskillige drejninger uden for hvert holds spawn, med en rute fra spawn direkte til toppen af bakken. Ved toppen af bakken er krydset.

Den sidste del af stadiet inkluderer et helt nedadbakke skub mod et tomt hul, med begge vogne ved siden af hinanden. En bro går langs vognruterne før det endelige drop ned i hullet. Nedenunder de to vognruter, er der et stort, åbnet område, som spillere kan blive skubbet ned i, såvel som ruter, der leder tilbage til den primære vognsti.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Nightfall strategi

Opdateringshistorik

24. februar 2011-opdateringen (Fællesskabsbanepakke-opdateringen)

  • Tilføjede Nightfall til spillet.

Fejl

  • Under Syadie 2, kan den røde vogn sidder fast ved sidste skråning. Vognen vil så flippe på hovedet adskillige gange.
  • Der er ekstreme synligheds-problemer nær det RØD'e A genforsyning. Når man går ud af genforsynings-området (setpos 2513 -8270 257;setang -18 178 0), kan bygningen, hvor vognbroen starter (over Binksi Logging skiltet) blive set med adskillige usynlige dele, og den forsvinder fuldstændig, når spilleren går eller drejer til venstre. Hvis spilleren går på broen langs stenene og træerne, forsvinder en af bygningens vinduer med loudspeakers (setpos 2309 -8550 257;setang -17 156 0).

Paratviden

Galleri

Se også