Niet-Speelbare Karakters

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
You're that wee lass, works with the angry lady who's always screamin' at us while we fight.
The RED Demoman tegen Miss Pauling

Non-player characters, vaak afgekort naar NPCs, zijn karakters in de Team Fortress 2 setting die niet een van de negen speelbare Klassen zijn. Terwijl de meesten niets met de gameplay te maken hebben, voegen ze nog wel wat extra achtergrond toe aan het Team Fortress 2 setting.


TF Industries en divisies

Zepheniah Mann

Van links naar rechts: Barnabas Hale, Blutarch Mann, Zepheniah Mann, Mann's dienstmeid Elizabeth, en Redmond Mann. Een mysterieuze man kan ook worden gezien net buiten het zicht bij het verre rechter kant van het portret. Eerst verondersteld als Silas Mann, maar later weerlegd door de rechterhelft van het portret.)

Zepheniah Mann was een rijke Engelsman die door zijn snuggere zoons was overtuigd, BLUtarch en Redmond, om grote stukken land te kopen aan de grens van Amerika. Hij droomde van het omzetten van het land in grote Gravel Pit voor wapenproductie. Op zijn reis om zijn nieuw gekochte land te zien, was hij geslagen met vrijwel elke ziekte bekend bij de mens, en was geschokt om te vinden dat zijn nieuwe land een Dustbowl was, een lege en nutteloze woestijn. Eventueel legde hij zijn laatste wil en testament op zijn eigen huid, die van zijn huid afgeslinterd was door zijn ziekte:

 • Naar zijn dienstmeid Elizabeth, verliet hij zijn landgoed inclusief alle akten, rekeningen, en schulden, zijn tabaksplantage, en de overblijfselen van zijn fortuin. Elizabeth draagt een opvallende gelijkenis met Helen, de beheerder, en is zeer waarschijnlijk haar voorouder.
 • Naar zijn assistent en de jager Barnabas Hale, voorvader van Saxton Hale, verliet hij de volledige controle over Mann. co
 • Naar zijn "breingebuigde" zonen, Blutarch en Redmond, liet hij een partnerschap. Al van het nieuwe land dat ze hem overtuigd hadden om te kopen moest nu gelijkmatig worden verdeeld tussen hen, zodat ze nu zou een reden zijn om eindeloos te kibbelen. Blutarch en Redmond zijn nog in leven met behulp van de levensverlengende machines gebouwd door Radigan Conagher.
 • De definitieve inschrijving van zijn wil is verduisterd, alleen lezen als: "Tot slot naar ... laat ik het geheel van mijn ... en zweer je uiterste geheimhouding onder haar hoede." De persoon aan wie het gericht is waarschijnlijk het figuur op mysterieuze wijze verduisterd uit de familieportret.
 • In aanvulling op de vermeldingen in de wil, is het duidelijk dat Zepheniah's broer, Silas Mann, ook aanwezig was. Hij was echter alleen geopenbaard te zijn geweest bij de gebeurtenis na de ontdekking van nog een beschadigde foto.

Zijn testament laat ook een vloek aan naar iedereen die vuurwapens gebruikt bij zijn graf, waarin staat dat hij een spookachtigheid levert in tegenstelling tot iemand ooit heeft gezien. Waar naar zijn woord, de geest de geest van Zephenia verschijnt periodiek in de Halloween versie van Harvest, waar hij begraven is terwijl hij zijn Gruwelijke Gibus hoed draagt. Alle spelers die afdwalen te dicht bij hem afdwalen zullen vluchten in angst voor enkele seconden, niet in staat om te springen of aan te vallen, vergelijkbaar met de verdofing van de Klaas Vaak. Hij werd voor het eerst vermeld in de Hallowe'en special, evenals hierboven.


Silas Mann

Zie ook Paardloze Hoofdloze Paardmann
Silas Mann
R.I.P. SILAS MANN
Silas Mann's niet helemaal precieze grafsteen

Als de veronderstelde broer van Zepheniah Mann, is Silas' geschiedenis binnen het gezin in mysterie gehuld. Wel is bekend dat hij de mede-eigenaar vanZepheniah Mann & Sons. Quarterly Concern was, het bedrijf dat eventueel Mann. Co zou worden. Zijn bijdragen aan het bedrijf lijken Sleutels en Naamkaarten in te houden. Silas stierf kort na zijn broer, maar de dood was niet het einde voor hem. Hij dwaalt nu in de Mann Manor als de Paardloze Hoofdloze Paardmann, gelijkaardig aan hoe zijn broer Zephenia ronddwaalt in de Harvest Event als een gloeiende blauwe geest. Het portret van Silas Mann kan gevonden worden door op Silas' naam te klikken op de grafsteen van de Scream Fortress Update pagina.

 • Silas Mann verscheen voor het eerst op de originele Engineer update pagina op een knipsel uit de Zepheniah Mann & Sons Co. Quarterly Concern.


Blutarch and Redmond Mann

I have mounted an epic campaign of leisure against the ravages of time. Waiting for nature to do to my brother what my men could not. And yet here we are at the end. And he... won't... DIE.
Blutarch Mann discusserend over de oorlog met zijn broeder

Blutarch Mann en Redmond Mann zijn de twee zonen van Zepheniah Mann. Zij zijn de eigenaren van BLU en RED, respectievelijk. De twee zoons zijn verwikkeld in een levenslange vete met elkaar over de controle van de uitgestrekte landerijen overgelaten aan hen door hun vader. Na de dood van Zepheniah Mann, hebben zowel Blutarch en Redmond teams van negen huurlingen ingehuurd, elk om snel voor de nederlaag van de andere broer zorgen, en de controle over Zephenia's land te nemen. However, sinds hun krachten aan elkar waren gewaagd, werd de situatie snel overgedragen in een langdurige patstelling, wat leidt tot het feit dat Blutarch en later Redmond naar Radigan Conagher gaan zoekend naar een levensverlengende machine, elk in de hoop om langer te blijven leven dan zijn broeder. Radigan maakte dezelfde machine voor zowel Redmond-en Blutarch, zodat hun vete voortzet, zelfs tot in het jaar 1960.


Trivia

 • Een silhouet van Redmond wordt gezien zittend in een stoel in de richting van machines (vermoedelijk de levensduur verlengende machine die Radigan gebouwd) in een ontoegankelijk deel van de Rode spawn kamer in Mann Manor. Toegang tot deze ruimte via noclip stateerd dat alleen de delen van Redmond zichtbaar zijn buiten de kamer, zijn arm en hoofd, blijken te zijn gemodelleerd.
  • In de kamer met punt C in Mann Manor, kan een schilderij van een gespierde, grijnzende Redmond worden gezien. Naast hem staat een kwade, gremlin-achtige weergave van Blutarch. Een soortgelijk portret (waarbij de rollen van Blutarch en Redmond zijn omgekeerd) kan worden gezien in de kamer van Blutarch Mann in deLoose Canon strip.


Blutarch Mann's assistent

1950
1890
Give him a moment, dear. He's just dead.
Blutarch Mann's assistent's dagelijkse routine.

Blutarch Mann's assistent is een niet nader genoemde vrouw die voor Blutarch heeft gewerkt voor ten minste 60 jaar. Ze is te zien in 1950, ze presenteerd Dell Conagher aan Blutarch Mann en opnieuw in 1890, in een flashback presenteerd ze Radigan Conagher aan Blutarch Mann. Nadat ze een paar keer contact opneemt met Dell "Mister Conagher", vertelt hij beleefd dat ze hem alleen maar "Dell" hoefde te noemen, omdat "Mister Conagher" de naam van zijn grootvader was. Ze antwoordt: "Ja. Dat weet ik nog."

 • Blutarch Mann's assistent verscheen voor het eerst in de strip Loose Canon.


Elizabeth

Elizabeth
Who I am does not concern you.
Emily's onbekende relatie

Elizabeth, volledige naam is tot nu toe onbekend, ze was Zepheniah Mann's rechterhand. Na zijn dood, liet hij het grootste deel van zijn goed aan haar naar, inclusief de accounting en schulden. Zij is de eerste bekende voorouder van Helen om te worden betrokken bij het beheer van de RED en BLU teams, en draagt een opvallende gelijkenis met de huidige beheerder, mogelijk hintend op een relatie tussen de twee.


Emily?

Emily?

In de Loose Canon strip, een vrouw die verdacht veel op Elizabeth lijkt overtuigd Radigan Conagher om een tweede levensverlengende machine te bouwen – Deze voor Blutarch's broeder, Redmond – Door hem om te kopen met een zeer zeldzaam element Australium, de zij-effecten en het achtergrondverhaal hiervan. Het is gespeculateerd dat Helen, de administrator, de kleindochter van Emily kan zijn, dit zou kunnen betekenen dat TF industries door de generaties is voortgezet.

 • Original "printings" of the comic show Elizabeth as being named 'Emily', leidt een aan te nemen dat dit de beoogde naam van de dochter van Elizabeth en de twee karakters misschien wordt verward door de Boodschapper. Het lijkt erop dat Emily kunnen zijn geweest op een of andere manier een liefdesrelatie met Redmond Mann zou kunnen hebben gehad. Hoewel vermoedelijk niet-canon, cp_manor_event heeft een verborgen artistiek portret van Emily toegevoegd als een easter egg.


Helen

See Administrator.


Administrator's messenger

Administator's messenger
This is the place.
Administrator's messenger upon locating the BLU Soldier's apartment

De Administrator's boodschapper is een mysterieus persoon ingehuurd door de beheerder om berichten te leveren aan de huurlingen via een geminituurizeerde televisie. Hij was eerst getoond voor het lokaliseren van de BLU-Soldier's appartement en het leveren van een boodschap aan hem via een televisiescherm uitzending van de beheerder tijdens de War! Update. Hij werd ingehuurd door de beheerder om de BLU-Soldier te vinden en en hem tegen zijn vriend te keren, de RED Demoman, wat leidt tot de overtuiging dat hij een spion for TF Industries is.

Een andere messenger is te zien in Meet the Director, gedood door de RED-team in een poging om antwoorden te krijgen van hem. De beheerder keurde dit af, met het argument dat eens dood zij hun mini-televisies niet terug konden keren, dit dwong haar om meer te kopen. Het is onbekend of dit dezelfde boodschapper van de WAR-update is ', maar de beheerder's uitspraak over hen nog een boodschapper neer te schieten "suggereert dat er een aantal boodschappers geweest zijn en dat de huurlingen er een gewoonte hebben gemaakt van ze te doden.

 • De Administator's messenger verscheen voor het eerst in de WAR! Update strip, WAR!.


Miss Pauling

Miss Pauling
Oh, and Mr. DeGroot? Your friend's employers made him the same offer.
Miss Pauling Zet de war tussen Tavish DeGroot en Jane Doe aan

Miss Pauling is een loyale assistent aan de Administrator. Ze voert een aantal taken uit, met inbegrip melden van ongewone achtergrondcontroles, bestelling en levering van goederen en het openen van communicatiekanalen. Het was tijdens een routine-achtergrond controle te danken dat Miss Pauling de RED en BLU Demoman Soldier's vriendschap ontdekte, die ze vervolgens aan de aandacht van de beheerder brengt. Miss Pauling voldoet over het algemeen aan de eisen van haar baan, met uitzicht op haar werkgever uit angst voor aangaan van haar toorn, zelfs als ze niet per se met haar eens is. Wanneer ze door de Administrator onderdukt wordt om te zeggen wat vrienden precies doen, antwoordt ze; Um. Gaan skaten, naar geweercatalogussen kijken, soms praten we gewoon... Ze zegt dat de Administrator "Niet zo slecht is wanneer je haar leert kennen". In de strip, Meet the Director, is het verklaard dat de Scout verliefd is op Miss Pauling .

In opdracht van de beheerder, bezorgde zij persoonlijk een aantal zeer vluchtige custom-order Mann.co wapens naar de Soldier en Demoman in ruil voor met een afzonderlijk akkoord te gaan door een of de ander te doden.

Op 22 December, 2010, gaf Miss Pauling een Cadeau-Sleutel aan alle eigenaren van Team Fortress 2 voor de feestdagen, veel naar de Administrator's walging.

Miss Pauling overzag ook de Director's interviews met elk lid van het RED-team voor het lokken van de directeur in een mijn en waarschijnlijk ook hem te vermoorden in opdracht van de beheerder.


Director

The Director
If you could pick one word to describe yourself, Mister Mundy, what would it be? I'm going to answer that for you: "victim."
The Director over de Sniper

De Director is een zowat arrogante filmmaker. Gehuurd door de Administrator, the Director moest een spy voor de huurlingen zijn, zodat de Administrator iets zou kunnen zeggen als dat nodig was. Echter, werd hij geleid om te geloven dat hij hen filmde om de mensen van Badlands te laten zien dat zij niet "gewoon gewapend psychopaten die alle bezienswaardigheden opblazen op een dagelijkse basis".

Zodra de beheerder geloofde dat ze een goede invloed op haar medewerkers gekregen had, beval ze Miss Pauling de director te vermoorden. Miss Pauling bracht de director naar een mijn onder het mom dat de beheerder wachtte er voor haar interview, met een zak ongebluste kalk en een shep stiekem weggestopt in het bed van haar truck. De director's huidige status is onbekend, hoewel hij wordt verondersteld dood te zijn.


Onbekende individu

In de veelal compleet familieportret, kan een andere persoon worden waargenomen bij de opening van de twee stukken. De naam van deze persoon is onbekend en hij moet nog worden verwezen. Hij kan hier worden gezien. In het portret, lijkt hij een object in zijn linkerarm te houden, maar dit moet nog worden geïdentificeerd.


Barnabas Hale

Barnabas Hale in 1850.
I like this cougar's PEPPER SAUCE
Barnabas Hale vechtend met een onverklaarbaar dier tijdens een waak

Barnabas Hale was een 19e eeuwse Amerikaanse pionier, werkzaam als assistent en een jager voor Zepheniah Mann. Hale erfde later Mann. Co na de dood van Zepheniah. Hij is een familielid van Saxton Hale, waarschijnlijk zijn grootvader, en deelt zijn extreme mannelijke personaliteit.


Saxton Hale

See Saxton Hale.


Mr. Bidwell

Mr. Bidwell
Tears were brought to the eyes, sir. Your breakfast steak.
Mr. Bidwell zorgend voor zijn culinaire vaardigheden

Mr. Bidwell is een van de Saxton Hale's assistenten, samen met de heer Reddy. Zijn taken omvatten de voorbereiding van Hale's ontbijt steak en het omgaan met feedback van klanten. Bidwell is de maker van de nieuweMann Co Wapens Catalogus, als een liaison tussen de fabrikanten van verschillende producten en Mann Co. Tijdens zijn eerste verschijning Bidwell droeg een snor stuur, maar dit werd later afgeschoren.

Saxton Hale stuurde Bidwell naar Sarif Industries onder het voorwendsel van de bespreking van een partnerschap om samen te beginnen met de ontwikkeling van biotechnologie. Terwijl Sarif en De vertegenwoordigers het "contract" overzagen, ontsnapte Bidwell met een krat vol met wapens en later aan reverse-engineering van de gestolen wapens om Manno-Technology te produceren. Bidwell detailleerde zijn heldendaden in een vertrouwelijke memo aan Hale, die terugschreef naar Bidwell om hem te vragen "stoppen met schrijven".

Bidwell, samen met Reddy, riskeerden ontslagen te worden door te suggereren dat een tryout en Manniversary update en uitverkoop een goed idee zou zijn. Bidwell, samen met Reddy, die riskeerde ontslagen door te suggereren het idee om van punt tryouts een goed idee zou zijn voor de Manniversary Update en Uitverkoop. Ze toonde verschillende nieuwe hoeden en Diverse items in een deel van de Manniversary Update en koop pagina voordat ze ruw onderbroken werden door het dilemma van Saxton Hale van het verbergen van een dode struisvogel.


Mr. Reddy

Mr. Reddy
You're now the sixth richest man in America, Mr. Hale.
Mr. Reddy die zijn accounting vaardigheden goed gebruikt

Mr. Reddy, samen met de heer Bidwell, is een van de Saxton Hale's assistenten. In het bijzonder is hij Hale's boekhouder en neemt zijn gesprekken op zich. Onder het bevel van Hale, stuurde de heer Reddy de vijf rijkste mensen in Amerika felicitatie boeketten en "Je bent een dode man" standaardbrieven. Tijdens zijn eerste verschijning, droeg reddy een dikke Box Car snor, echter, deze werd later afgeschoren. Na het voltooien van de prestatie Mission Accomplishedin Spiral Knights, stuurt Mr. Reddy de speler een feliciteringsbrief en de Spiral Sallet.

Reddy, samen met Bidwell, riskeerden ontslagen te worden door te suggereren dat een tryout en Manniversary update en uitverkoop een goed idee zou zijn. Bidwell, samen met Reddy, die riskeerde ontslagen door te suggereren het idee om van punt tryouts een goed idee zou zijn voor de Manniversary Update en Uitverkoop. Ze toonde verschillende nieuwe hoeden en Diverse items in een deel van de Manniversary Update en koop pagina voordat ze ruw onderbroken werden door het dilemma van Saxton Hale van het verbergen van een dode struisvogel.


Groups

Australiers

Australians in the 1890s.
Every one of mankind's innovations now comes from the lager-pickled brain of an Australian.
The Administrator's voorouder Over de snor-dragende, bier-zuipende, doodstraal-uitvindende Australiers

Ooit gezien als een natie van idioten, sinds 1850 waren de Australiers wereldleiders in de technologie geworden. Elke vernieuwing, waaronder verhullenen teleportatie kwamen nu van het brein van de lager-liefhebbende Australiers. Door de jaren 1890, was Sydney uitgegroeid tot een stad van de toekomst met vliegende auto's, gigantische luchtschepen, en zelf-verzorging snorren. veel zoals hun nationale held, Saxton Hale, draagt elke man, vrouw en kind (behalve tenminste een one) een glorieuze, volle snor. een voorouder van de Administrator theorizeerde dat de natie's ongelovelijke intelligentie van een zeldzaam element kwam, Australium. Deze theorie leek bewijzen te zijn zoals hoe het element Radigan Conagher's intelligentie deed stegen naar fenomenale niveaus, en veroorzaakte ook de Australische-gerelateerde bijwerkingen waaronder snelle snor groei, extreme mannelijkheid, en de primaire behoefte om zijn shirt uit te doen en borsthaar in de vorm van zijn vaderland te doen groeien.

 • De Australiers verschenen voor het eerst in de Loose Canon strip.


Badland Brawlers

De Demoman met een handschoen roepend 'Badland Brawlers'.

De Badland Brawlers is een baseball team van de Badlands. Een Badland Brawlers badge kan worden gezien op de Scout's Kroontjespet.

 • De Badland Brawlers verschenen voor het eerst in de WAR! Update strip, WAR!.


BLU team (original)

BLU team, 1850s
...I assembled a team of the world's deadliest mercenaries to take it all by force. What I did not expect was that my idiot brother would do the same.
Blutarch Mann over het originele BLU team

De originele BLU team werd samengesteld door Blutarch Mann in de jaren 1850 in een poging om al het land nagelaten aan hem en zijn broer, Redmond, door hun vader te eisen. Helaas voor Blutarch, lijkt het erop dat de originele RED-team werd samengesteld op hetzelfde moment, waardoor beide broers en zussen in een patstelling. De oorspronkelijke team bestond uit dezelfde negen klassen als de huidige organisatie. De Scout, geinspireerd door Billy the Kid, nam de verschijning van een jonge cowboy, compleet met cowboylaarzen. DeSoldaat, die lijkt op Stonewall Jackson , gekleed als een lid van de Confederate States Army, met behulp van een geweer, in plaats van een Rocket Launcher. In overeenstemming met de traditie, deDemoman, geïnspireerd door de Alfred Nobel , was een eenogige dynamiet-liefhebbende goudzoeker. In tegenstelling tot zijn moderne Russische tegenhanger, leek deHeavy op John Henry , die de voorkeur gaf om vijanden van de commissie te slaan met een monsterlijke voorhamer, terwijl deSniper, zoals Davy Crockett , gebruikte hij zijn vertrouwde Sniper Rifle met een coonskin dop. Voorafgaand aan zijn benoeming tot president van de Verenigde Staten, dePyro, Abraham Lincoln , maakte gebruik van een experimentele Flamethrower om zijn kameraden te hulp te schieten in de de strijd. BLU teamMedic, Sigmund Freud , verscheen aan zijn hedendaagse's liefde voor het behouden van een bottenzaag, terwijl het teamEngineer, die lijkt op Nikola Tesla , het moest doen met een tas met blauwdrukken, in plaats van een PDA. Ten slotte is deSpy, een bivakmuts dragend in het voordeel van een domino-masker en eeneven-sinistere snor in de stijl van de Fu Manchu . De leden van de originele tegenhanger van Redmond's team zijn onbekend.

 • Het originele BLU team verscheen voor het eerst in de Loose Canon strip.


RED and BLU familieleden

BLU Scout's moeder

BLU Scout's mother
BLU Scout: "What're you? President of his fan-club?"
BLU Spy: "No... that would be your mother!"
The "BLU Scout" and the BLU Spy discusseren de RED Spy's sexuele liaisson's

De BLU Scout's moeder is bondig vermeld en gezien in Meet the Spy. Zij voedde de Scout en zijn zeven "dolle-hond" broeders op in zuid Boston, en behield haar figuur op de een of andere manier. Zij heeft een romantische relatie met de RED Spy, die haar lievelijk "ma petite chou-fleur" (ruig vertaald naar mijn kleine bloemkool). The BLU De Scout was blijkbaar geschokt om te leren van deze relatie, maar zijn werkelijke gevoelens over de zaak niet bekend zijn omdat hij in feite de RED Spy vermomd als de BLU-Scout was op het moment. De BLU Scout's moeder draagt een klassiek late jaren '60 stijl kleding en kapsel. Zeven afbreukfoto's van haar met de RED Spy worden bewaard in een top-secret bestand met het label 'Scout's Mom' in de BLU-basis. De Spy heeft een de lijkenis van de Scout's moeder gegraveerd op de Ambassadeur.

 • De BLU Scout's moeder's eerste en enige verschijning was in Meet the Spy.


Engineer's vader

The Engineer with his father.

De Engineer's vader is gezien in een foto met zijn zoon, Dell Conagher. Dell's vader is de Engineer van de Team Fortress Classic serie van de games, terwijl Dell de Engineer is van Team Fortress 2.


Mr. & Mrs. DeGroot

Mrs. DeGroot
Yer da walked fifteen miles in the rain to blow up the Queen of England for a Nickel!
Mrs. DeGroot over de familieruil

De Demoman's moeder, Mrs. DeGroot, is een blinde, oude vrouw die zich constant herinnert over de Demoman's late vader, Mr. Degroot. Zelfs met de multi-miljoen dollar van haar zoon's salaris en huis, denkt ze dat hij nog steeds niet genoeg of niet hard genoeg werkt, te beweren dat de Demoman's vader zou draaien in zijn graf bij zijn luiheid en 26banen zou hebben. Ze stond erop de opvoeding van de Demoman Schotsheid, en houdt er niet van om hem "zijn gaven tezien verspillen." Ze merkt ook op: "Geen Demoman die zijn zwavel waard is heeft ooit een oog in zijn hoofd gehad na zijn dertigste!"

Zij, samen met de vader van de Demoman, adopteerde de jonge Tavish van de Crypt Grammar School for Orphans, onthullen zich als zijn echte ouders. Ze vertelde dat hij was achtergelaten bij de geboorte tot zijn vaardigheden hem manifesteerden, een lange, wrede, en geheel onnodige traditie onder de Highland Demolition Men.

De Demoman's moeder adviseerde haar zoon te gaan zoeken naar vacatures op All Hallow's Eve, zeggend dat alle geesten zouden verdwijnen in een dag.


Mr. & Mrs. Mundy

Mr. & Mrs. Mundy
I'll be honest with ya: my parents do not care for it.
The Sniper on his trade

De heer & Mrs Mundyzijn de Sniper's ouders. Als plichtsgetrouwe zoon, de Sniper zorgt ervoor om contact te houden met zijn ouders via telefoon of mail om te informeren over hun welzijn en om hen op de hoogte te houden van zijn laatste avonturen en exploits. Levend in het "Rode Huis aan de linkerkant op Adelaide St. in Australië", doen de Sniper's ouders geen goedkeuring op het beroep van hun zoon. De Sniper's vader beoordeeld op bijzondere wijzen, het stateren van het feit dat de Sniper een 'gekke schutter' tegen aandringend van de Sniper dat hij een "moordenaar" is. In een poging om de argumenten te beëindigen, schreef de Sniper aan zijn moeder om te vragen of zij zijn vader alleen maar zou vertellen over hoe hij meer maakt dan een arts en ten slotte vraagt hij haar te vertellen dat hij een arts is. Na de Sniper werd geïnterviewd door de directeur, ontvangde hij foto's van zijn ouders.

Net als hun zoon, geen van hen hebben snorren, een schijnbaar zeldzame eigenschap onder Australiërs. Mr & Mrs Mundy voorzien ook van een opvallende gelijkenis met Eustace en Muriel Bagg uit Courage the Cowardly Dog. De strip's illustrator bevestigde dat deze overeenkomst, samen met de gelijkenissen van hun huizen, "heel erg op doel waren, 'vanwege tijdgebrek.[referentie gewenst]


 • De prestatie "Not a crazed gunman, dad" is een referentie naar Mr. Mundy's verklaring.

Radigan Conagher

Radigan Conagher
"...Alright"
Radigan Conagher 's respons aan de monsterlijke aanvraag

De Engineer's grootvader, Radigan Conagher, werd ingehuurd door Blutarch Mann om een machine te bouwen hem kunstmatig in staat te brengen om langer te leven dan zijn broer. Hij gaat akkoord met het bouwen van de machine voor Blutarch. Later wordt hij benaderd door een vrouw die een gelijkenis vertoont met die van The Administrator. Zij biedt hem Australium om Blutarch's Machine te bouwen, onder de bepaling dat hij heimelijk ook een identieke machine voor Redmond bouwt. Op een persoonlijk niveau, Radigan Conagher had een fascinatie voor Abraham Lincoln. In de eerste editie van The Engineer Update, meerdere pagina's met notities zijn gewijd aan het uitvinden van een object dat Lincoln had kunnen besparen van John Wilkes Booth. Sommige apparaten zijn onder meer: een hoed die zou schieten op de aanvaller, een stoel die zou zwaaien over en onder een balkon, weg van de aanvaller, en een Teleportatiemachine.

Radigan goes through a drastic transformation as shown in the hidden links of the Engineer Update. He seems to have become taller, grown a mustache, developed large muscles, and has a fond thirst for beer. This matches the qualities of the stereotypical Australians in Team Fortress 2. This is probably due to his exposure to Australium. One could even say he looks like an older Saxton Hale. In the photographs displayed on the Engineer Update webpage, Conagher is also shown holding what seems to be the very first Southern Hospitality. In the final stage of his transformation, it is shown that he had replaced his left hand with a robotic arm and his chest hair had grown into the shape of Texas, similar to Saxton Hale's Australian shaped chest hair. He also appears more "Australian" than before, as a large jovial man (in contrast to his previously reserved personality) with a big, bushy mustache and carrying a barrel of BLU Streak beer, a taste shared by his grandson Dell. One of the Paint Can colors, "Radigan Conagher Brown" bears his name.

 • Radigan Conagher verscheen voor het eerst in de Loose Canon strip.


RED Heavy's familie

The Director: "Paint me the picture."
RED Heavy: "No. This is my gun. I like to shoot this gun. Is all you need to know."
The RED Heavy wanneer hij over zijn kindertijd gevraagd wordt te praten door de the Director

Hoewel niet veel bekend is, werd het RED Heavy's familiegeschiedenis eerst besproken in deMeet the Directorcomic. Contra-revolutionair te zijn geweest, RED Heavy's vader werd gedood door onbekende oorzaken. Na de dood van zijn vader in de herfst van 1941, was de Heavy gedeporteerd naar een Noord-Siberische goelag samen met zijn moeder en twee zussen. De Heavy en zijn familie werkte bij de Goelag voor drie maanden, totdat het werd verbrand tot de grond, enige tijd daarop in December 1941 waren alle gevangenen ontsnapt.. Later werd vastgesteld dat de bewakers van het kamp was gemarteld tot de dood. Duidelijk is, dat de Heavy is nog steeds in contact is met zijn familie is en biedt zijn huurlinglonen aan hen, zoals werd vastgesteld in de strip Bombinomicon.


Historische figuren

Presidenten

Abraham Lincoln

Wikipedia artiekel: Abraham Lincoln

Naast het zijn van de natie's 16e President, Abraham Lincoln kan ook de BLU team's eerste Pyro zijn geweest toen de oorlog begon in de 1850s. Abraham Lincoln was genoteerd voor zijn liefde voor de Arena modus in deSniper vs Spy update. Volgens de WAR! Update, was hij de uitvinder van de trap. De Engineer update stateerd dat Abraham Lincoln was vermoord was door John "Tower of Hats" Booth, hoewel WAR! Update stateerd dat hij stierf door te op een trap te rocketjumpen. Verder, volgens de Loose Canon strip, waren er blauwdrukken voor "levensverlengende machines", de laatste blijkbaar gebouwd op de dag van de dood van Lincoln. Of Abraham Lincoln nog in leven is of niet is open voor debat.

Franklin D. Roosevelt

Wikipedia artiekel: Franklin D. Roosevelt

Franklin Delano Roosevelt, Franklin D. Roosevelt of zoals hij meestal genoemd wordt vond, Abraham Lincoln de plannen voor trappen in 1821. Herstellend van een rocketjumping ongeluk, perfecteerde Franklin D. Roosevelt Lincoln's plannen voor de trap, die de wereld zou bevrijden van de tyrannie van de tweede etage.

Franklin D. Roosevelt verscheen voor het eerst in de WAR! Update.

George Washington

Wikipedia artiekel: George Washington

George Washington vond Amerika uit, maar historici zijn erover eens dat zijn grootste mislukking was dat hij onvermogen om permanent onzichtbaar had. Met de komst van de Verhul en Dolk, kan de Spy slagen waar de uitvinder van Amerika faalde.

George Washington verscheen voor het eerst in de Sniper vs Spy Update.

Other

Fred Astaire

Wikipedia artiekel: Fred Astaire

Fred Astaire

Fred Astaire, geboren als Frederick Austerlitz, was een Amerikaans film-en Broadway danser, choreograaf, zanger en acteur. Zijn stage en de daarop volgende filmcarrière overspande een totaal van 76 jaren, waarin hij 31 muzikale films maakte. Hij was bijzonder gevoelig voor projectiel wapenvuur.


John Wilkes Booth

Wikipedia artiekel: John Wilkes Booth

John Booth

John "Tower of Hats" Booth was de moordenaar van de geliefde president Abraham Lincoln. Zijn laatste bekende foto toont hem het dragen van zijn gelijknamige Toren van hoeden. Een wilde poster van hem werd gepubliceerd na de moord, waaronder een gewijzigde foto afbeelding van wat hij kan uitzien na het toevoegen van angstaanjagende hoed van Abraham Lincoln op deze toren.

 • John "Tower of Hats" Booth first appeared in the Engineer Update.


Sun Tzu

Wikipedia artiekel: Sun Tzu

Sun Tzu (Gesimplificeerd Chinees: 孙武; traditioneel Chinees: 孫武) was een oude Chinese tacticus en filosoof die een boek schreef met de titel The Art of War, hij detailleeerde een innovatieve Chinese strategie in oorlogsvoering. Hij verwierf faam met zijn opmerkelijke strategieën en veel beleid op de oorlogvoering, vooral in het Westen. Zijn werk blijft oorlog en politiek beïnvloeden tot vandaag de dag.

Sun Tzu is vermeld in de Meet the Soldier short. Al pratend met zijn collectie van hoofden, beweerd de Soldier dat Sun Tzu "gevechten uitvond, en vervolgens geperfectioneerd zodat geen mens hem zou kunnen verslaan in de erering."

De soldaat vraagt de directeur of Sun Tzu ooit enige boeken schreef over ponsen door de ribbenkast van een mens. Wanneer de directeur een negatief antwoord geeft, is de Soldier duidelijk teleurgesteld en besluit om te stoppen met het bedreigen van zijn zijn lokale boekhandel.

William Prescott

Wikipedia artiekel: William Prescott

William Prescott was een revolutionaire oorlog generaal die met name de Slag bij Bunker Hill leidde en won. Hij hield van hoeden, en naar verluidt zei hij in die strijd: "Niet vuur tot je de toppen van hun hoofd ziet". Trouw aan zijn woord, vuurde hij allen op vijanden die arm waren en geen hoeden bezaten.


Andere individu

Apple Store manager

Saxton ziet de onbekende manager.
Let me see your manager.
Saxton Hale na het zien dat hij de maan heeft opgeblazen

De Apple Store manager is de manager van de Apple store geokaliseert bij de uithoeken van Dustbowl, en de waarschijnlijke eigenaar van Trent en Jessica.

Wanneer Saxton Hale zijn bedrijf wil opkopen, weigert hij het aanbod door te zeggen "No sale, Hale!" Hale herkent hem gelijk,, zeggen dat de winkel 'zijn gebuigde stank' er over heen had. Hij is waarschijnlijk een van Hale's lange-tijd rivalen..


Archimedes the Duif

Voor de soundtrack, zie Archimedes (Soundtrack).

Een bloedige Archimedes, naast de Medic's andere duiven.

Archimedes verschijnt in Meet the Medic als een van de Medic's gevederde vrenden. Hij heeft een griezelige gewoonte van in de weg van de meeste procedures komen, met inbegrip wentelen in de ingewanden van de Heavy. Archimedes is voor het laatst gehoord kirrend van binnenuit de Scout's borstgeholte na het ontvangen van zijn nieuwe Übercharged hart-implant procedure laat de nieuwschierige duif binnen. Een duif, die misschien als Archimedes is bedoeld, vliegt soms uit een gegibte Scout in-game.

Bob Cratchit & Scrooge

Bob Cratchit, een "Vriendelijke community map maker", en Scrooge, een "billionaire hoedenmagnaat", zijn karakters in een een Christmas play.


Captain Dan

Captain Dan's Army Surplus Soup

Captain Dan is een locale soepproducent. Na een enorme soeperinnering, is hij een royale vrijwilliger bij de verwijdering van de ranzige product en een opgelucht president kende hem de sleutel tot de stad en een bewijs om te doden. De Soldier is een fan van zijn merk tomatensoep.

 • Captain Dan werd voor het eerst vermeld in de WAR! Update.


Charles Darling

Charles Darling
A hunter needs his trophies, Saxton. You of all people should understand that. You were my best student, once. Before you gave it all up, for her.
Charles Darling over jagen

Charles Darling is de voormalige jaagmentor van Mann. co eigenaar Saxton Hale. Als voormalig jager besloot Darling een leven van wreedheid op te geven voor een meer comfortabel leven als dierentuinhouder. Zijn en Hale's uitval voor te komen voor na de beslissing van Saxton om zijn opleiding te verlaten voor 'haar'. Hij is momenteel de eigenaar van de Darling Dierentuinen, waarvan de dierencollectie zeldzame soorten als pygmeekonijnen, quaggas, Tasmaanse wolven, dodo's, giraffen en zeekoeien. Er wordt van hem gedacht dat hij gebaseerd is op de beroemde evolutionist Charles Darwin.


Francis the Talking France

Francis the Talking France
They sound complicated enough that Valve decided they had no business judging cinéma.
Francis the Talking France over de Franse vocabulaire

Francis the Talking France lijkt een bewuste manifestatie van Frankrijk met een duidelijke kennis van de cinema. Hij beweert dat hij de uitvinder is van de Franse termen "Mise en scène'!Auteur!Avante-garde!Montage! Zelfscinema!". Valve hem de leiding over het beoordelen van alle Valve put him in charge of judging all the Saxxy entries, maar realizerend dat de klus te groot was voor hem, opende hij het stemmen op voor het openbaar.

 • Francis the Talking France verschijnt voor het eerst bij Old Man Murray, co-geschreven door Valve schrijver Eric Wolpaw.[1]
 • Het karakter verscheen op het officiële blog van Team Fortress 2 or 20 Mei..[2]
 • Francis is een spiegelbeeld van Frankrijk.
 • Een kind verkleed zich als Francis in de Bombinomicon comic strip.


Gentle Manne of Leisure, zijn Companione, and Smelly Unfortunate

The Gentle Manne of Leisure and his Companione
Smelly Unfortunate
A-ha-ha! You are as PRESUMPTUOUS as you are POOR and IRISH. Tarnish notte the majesty of my TOWER of HATS.
— The Gentle Manne of Leisure commenting to Smelly Unfortunate

De'Gentle Manne van Leisure is een Victoriaanse Engelsman die rijk genoeg was om een toren van hoeden te kopen. Hij reise door de straten van een Victoriaans Engelse stad met zijnCompanione, het informeren van 'Smelly Unfortunatedat hij aanmatigend, arm, en Iers was. De Gentle Manne van Leisure droeg een smoking, droeg een stok, en werd nooit gezien zonder zijn meest waardevolle bezit - zijn toren van hoeden. Het is mogelijk dat hij wordt aangeduid als "Sinclaire" door zijn Companione als ze hem toeschouwd 'zonder hoed Commoners' boxing.[referentie gewenst] De citatie hierboven is ook de beschrijving van de Torende Pilaar van Hoeden.

 • The Gentle Manne of Leisure verscheen voor het eerst in de Classless Update.
 • He, zijn Companione, en Smelly Unfortunate kunnen worden gevonden in de Juni 1814 editie van Gentle Manne's Monthly.


 • Gentle Manne of Leisure en Smelly Unfortunate kunnen worden gevonden in de lijst van willekeurige Bot namen.

Kicasso

Self-portrait of Kicasso
Say, uh... That ain't an original Kicasso, is it?
Dell Conagher over Blutarch Mann's stijl van kunst

Een kunstenaar wien's werk kan worden gevonden in BLU's hoofdkwartier, en herkent door Dell Conagher. v 'Zelf portret met mantel', geschilderd tijdens de zijn blauwe-periode, dit is een humoreuze referentie naar het feit dat hij een deel is van Blutarch's herenhuis.

 • Kicasso verscheen voor het eerst in de Loose Canon comic.


Little Jack

Little Jack


An' I wanna Action Saxton, and a Action Saxton Hippie-Drome Battle Arena, an' a Poopy Joe Rescue Rocket, an' I wanna...
Little Jack over zijn Smissmas lijst

Little Jack is een kleine jongen die de huurlingen voor het eerst tegenkomt terwijl zij een taakstraf uitvoeren. Na het vragen van de kerstman (de BLU Soldier) voor diverse Saxton Hale speelgoed, de Soldier besluit dat wat hij echt nodig heeft voor de kerst is een verstandige kapsel. Dan is hij geschrokt door het kijken van de Soldier en zijn vader met elkaar vechtend, vlak voor Old Nick inbarst, en zijn plan om de kinderen van Teufort te kidnappen en in zijn fabriek te laten werken aan te kondigen. Verschrokken, draait hij zich naar de BLU Spy, die een ijspegel en geeft het aan de jongen. De Spy geeft de ijspegel aan de jongen, en negeert het protest van Miss Pauling, en vertelt de jongen om te schuilen..

Na te zijn verslagen door de BLU Scout en de Soldier, de oude Nick grijpt kleine Jack. De Scout waarschuwt hem dat dat bepaalde kind is meer dan hij lijkt, net voordat de kleine Jack de ijspegel in old Nick's slagader slaat, hem (waarschijnlijk) dodend. De Scout feliciteert de Spy op zijn sluwe kind verhulling, alleen om te realizeren dat de Spy ergens anders was, en dat het kind de daad had verricht.

Kleine Jack is voor het laatst gezien naast de Spy, besluitend dat hij niet meer bang is. Hij zit op zijn schouders op de voorpaginafoto van de Teufort Times.

Merasmus de Tovenaar

Merasmus the Magician
GAZE NOT UPON THE BROOM. And yes, that broom.
Merasmus the Magician instructing a young RED Demoman before his dusting duties

Merasmus the Magician is de RED Soldier's kamergenoot en de houder van de Bombinomicon. Wanneer de RED Demoman zeven jaar oud was, dat de dode roos aan was All Hallow's Eve en voor hem zou werken. Na het reizen naar door de heide ontdekte hij Merasmus, die hem huurde om de vloer te vegen voor een nickel, en hem waarschuwt om de Bombinomicon niet aan te raken. Hoewel, de Demoman was door het boek verleid om het te openen, resulterend in het boek zijn linkeroog te beheersen. Merasmus was geforceerd het te verwijderen van de jongen toen hij wakker werd. Merasmus was met zijn kasteel verdwenen. In de hedendaagse dag, nodigde hij zichzelf uit tot RED's Halloween party, en onthuld zijn negatieve relatieschap met de RED Soldier, sinds ze het oneens zijn over wie zijn beurt het is om de huishouding te doen. Wanneer de Soldier zijn staf breekt, roept hij boos MONOCULUS op om voor hen te vechten. In A Smissmas Story, stond hij de Soldier op een of andere reden toe om een advocaat te worden..

 • Merasmus verscheen voor het eerst in de strip Bombinomicon
 • Merasmus is de tovenaar die de Soldier boos had gemaakt, dat leidde tot het feit dat beide Teams terug in de tijd werden gestuurd naar DeGroot Keep.
 • Hij is een referentie naar Erasmus, een leidende humanist.


Nicholas Crowder

Nicholas Crowder, nu bekend "Old Nick".
The nice children are given the greatest gift of all -- they are not abducted along with the naughty ones and carted off to the South Pole.
Robin Walker over het verhaal van Old Nick

Op December 18, 1788, een man genaamd Nicholas Crowder was op reis naar Australie, bubij het getuigen van de hitte en ontberingen besloot hij om de boot te draaien. hij ging in plaats daarvan naar de Zuidpool, waar volgens de legende, Old Nick nog steeds leeft. Elke December de 18e, "Old Nick" (zoals hij nu bekend is) keert terug naar Australie om te oordelen of de kinderen zoet of stout zijn geweest. De zoete kinderen krijgen de gift om niet naar de Zuidpool te worden meegenomen, waar ze het hele jaar door in zijn fabriek moeten werken. De stoute die kinderen moeten wapens en hoeden voor Old Nick maken die elke December de 17e naar zijn huis worden bezorgd. Old Nick verkoopt elke duplicaat hoed of wapen via het internet, ze praktisch weggevend.

Tijdens de gebeurtenissen van Een Smissmas Verhaal, is Nicholas Crowder gedood door de Scout, Soldier, Spy en een klein kind bij de Teufort Mall.

 • Old Nick verscheen voor het eerst bij de Australian Christmas update.
 • Crowder rijd in een slee met tenminste drie rendieren, een met een ooglap, en een Kangaroe die de Huppelaar's Trots draagt.


Poopy Joe

Poopy Joe - "Taken too soon"
I have no idea what you're - ooo, right. That poor monkey.
Saxton Hale neemt een moment om de primaatpioneer astronaut te herinneren

Poopy Joe was een aapjesastronaut die tragisch overleed in een explosie voor het afschieten, veroorzaakt door Mann Co. in een gefaalde poging om van een stel wapens af te komen. Mann Co. nam de schuld van zijn dood niet op zich, en maakte herdenkende platen die Poopy Joe zouden herdenken in Amerika's droom om de ruimte te veroveren. Deze platen waren eigenlijk hinten van de WAR! Update, zoals op de Ooglander, Gelijkmaker en de Versterkende Banier's bugle.


Salty Pete, Iron Eye, and Pepper Pot Pete

The Soldier's "friends", with their corresponding names above their heads.

Salty Pete, Iron Eye, en Pepper Pot Pete zijn blijkbaar een groep oude oorlogsmaten waar de Soldier mee gaat kamperen/ tee partijtjes mee heeft. Ze zijn vrijwel direct onthuld, echter louter kartonnen uitsparingen te zijn die de Soldier heeft gemaakt en denkbeeldige achtergrondverhalen voor heeft gemaakt. de Soldier zegt dat Salty Pete ooit een greppel heeft gegraven, en snel veel mensen aan hun eigen kant heeft gedood. Maar de waarheid van dit verhaal is betwijfelbaar als de Soldier zijn naam vergeet, en hem 'Salsa Pete' noemt. Hij vergeet Pepper Pot Pete's naam, en noemt hem Peter Pepper-Pants. Bij het einde van de strip strip, zegt hij dat de vier van hen zich bij de space marines zouden aansluiten.


Shakespearicles

Shakespearicles, de sterkste schrijver die ooit heeft geleefd.

Shakespearicles was de sterkste schrijver die ooit heeft geleefd. hij was de uitvinder van de twee etage-hoge gebouwen, de stage play, America, de Dolk en Verhul, en de Rocket Launcher. Hoewel zijn krachtige greep over de taal en vaardigheid om 700 Britse ponden te bankdrukken, ontweken enkele uitvindingen zijn ijzere greep - De meest tragische onder hen, de trap.

Voor de volgende drie eeuwen, mensen die de tweede etage wouden bereiken moesten de enige methode kiezen, dat was Rocketjumpen. Did zette voort tot het jaar 1857, het jaar waarin de jong gebaarde wetenschapper Abraham Lincoln de trap zou uitvinden.

Valve heeft een grote poster van Shakespearicles in hun kantoor.

 • Shakespearicles verscheen voor het eerst in de WAR! Update.
 • Shakespearicles' naam en een gedeelte van zijn achtergrond zijn gebaseerd op William Shakespeare, een beroemde Britse toneelspeler, en Heracles (herr-ə-kleez), een klassieke Griekse held bekend voor zijn immense sterkte.


Trent en Jessica

Trent and Jessica
...and the bullets biodegrade once they hit flesh, leaving nothing behind but a blog post.
Trent legt Apple's ervaringen in de minigun-markt uit

Trent en Jessica zijn de twee jongeren (en, volgens de Soldier, hippies) die voor de Apple winkel net uit Dustbowl werken.

Zij boden voorwerpen in de uitverkoop aan de RED Heavy en Scout, specifiek een identieke, maar kleine headset voor de Scout en een wit, zwart en blauwe Minigun waarvan de kogels de kills gemaakt door de Minigun optellen en op een blog zetten. (Als er geen blog van tevoren is gemaakt is de Minigun geprogrammeerd om dat zelf te doen) Zij maken ook indruk op de Soldier door het demonstreren van een varken dat gelijk wordt gekookt door een Firewire port. Jessica legt ook Apple's nieuwste product uit, the iBlewupthemoon, aan Saxton Hale, Dit maakt indruk op hem dat tot zijn poging leidt om de Apple store om te kopen van het mysterieuze individu dat de winkel runt.


Vladimir Bananas

Vladimir Bananas was een aapjesastronaut uit Rusland en de eerste aap in de ruimte. America probeerde Vladimir te volgen via hun eigen aapjesastronaut, Poopy Joe, maar dit eindigde in een ramp.


Archibald en Julius

Archibald (left) Julius (right)
Truly it is a Smissmas Miracle for the poor bombless unfortunates of Teufort!
Julius dolblij door het grote cadeau die hij en Archibald ontvingen.

Archibald en Julius zijn de eigenaars zijn van het Bommen voor de Armen niet-voor-profijt goede doel. Ze vinden een geleverde Payload winkelwagen om hun spoor en verklaren een Smismass wonder voordat ze elkaar omarmen in de viering. Beide zijn volledig fictieve personages, bedacht door de Scout en de soldaat als een alibi, bij een rechtzaak voor het opblazen van een Mall Kerstman training faciliteit.

 • Their bowler hats, moustaches, and color-coded suits resemble Blutarch and Redmond Mann in the 1890s


De rechter

The Judge
I hereby sentence all three of you imbeciles to community service.
De rechter die zich over het gerecht bukt.

De rechter zat voor over de rechtzaak van de Scout en Spy nadat ze een winkelcentrum Kerstman opleidingscentrum opbliezen met een bommenkar, met de Soldier als procureur. Na het uitkouwen van de Scous alibi over een "Bombmmen voor de armen" goede doel, overtuigd hij de Scout om de Soldier als meesterbrein in te zetten, en veroordeeld ze alle drie tot een taakstraf.

Andere Valve karakters

Whitaker

De advertentie die Whitaker inhoud, terwijl hij Ellis' draagt en de koekenpan laat zien.
RED, BLU -- your money's all green here.
Whitaker over de TF industries oorlog

Whitaker, een mini-personage in Valve's Left 4 Dead 2, schreef een advertentie die Ellis' pet en de Koekenpan liet zien. Iemand kan deze items verkrijgen door een eigenaar van Left 4 Dead 2 te zijn. gebaseerd op zijn openingsparagraaf, komt hij van het zuiden net als de andere Left 4 Dead 2 karakters. Hij blijkt neutral naar BLU en RED te zijn, en blijkt niet meer te weten dan "wat hem is verteld". Hij blijkt ook buiten Team Fortress 2's canon-verhaal te staan sinds hij naar een "helse game genaamd Team Fortress 2" verwijst. Howeel, dit kan worden tegengesteld sinds hij de karakters van Team Fortress 2 adresseerd in de blogs van RED en BLU.

 • Dit karakter kan eens worden gezien in de TF2 Officiele Website blog post, als een gedeelte hiervan kan hij non-canon zijn. voor meer informatie buiten Team Fortress 2, ga naar here. (Engels artikel, onvertaald)

Zie ook

Referenties

Externe links