Nucleus

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Nucleus heeft meerdere variaties, inclusief Koning van de heuvel.
Nucleus (Arena)
Arenanucleus.jpg
Basisinformatie
Kaarttype Arena
Bestandsnaam: arena_nucleus
Ontwikkelaar(s): Valve
Kaartinformatie
Omgeving: Spytech
Decor: Binnen
Gevaren: Gat
Map Items
Healthico.png Genezingkits: Mediumhealth.png ×1
Ammoico.png Ammunitiepakketten: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×5
Map Photos
Menu photos arena nucleus.png
Map Overview
Nucleus (Arena) overview.png
Een diabolische apocalyptische machine is een fundatie van een circulaire arenamap, die lange zichtlijnen en een bodemloze radioactieve pit onder het meeste van de omgeving ten toon stelt. Het Controlepunt, in het midden van de map, is alleen toegankelijk voor de meeste Klassen nadat de catwalks over het gat zijn verlengt, die opent nadat de timer afloopt.

Nucleus is een Arena map. Nucleus is uitgebracht samen met Sawmill als onderdeel van de De Sniper Vs. Spy update.

Het doel is om het gehele vijandelijke team te elimineren of het centrale controlepunt te veroveren wanneer deze beschikbaar is.

Locaties

  • Het apparaat - Het wervelende, kleurvolle apocalyptische apparaat die het midden van de map domineert. Het houdt de map's Controlepunt in, die bereikbaar is na 60 seconden.
  • De pit - Recht onder het Apparaat is een bodemloze, radioactieve pit met een smalle catwalk die hier rechtboken staat. De catwalk houdt een Medium Gezondheidspakket in, maar de pit is een onvermijdelijke dood voor diegene die ongelukkig genoeg zijn om hier in te vallen.
  • De Perimeter - Een stel richels en catwalks die de Pit omsingelen. De Perimeter is verder verdeeld in de "RED-kant Perimeter" en de "BLU-kant Perimeter", gebaseerd op de spawnruimte die aan de zijkant van de map is. Smalle bruggen leiden naar het Controlepunt aan de overkant van de pit na het Controlepunt is geopend.
  • Daken - Op het top van de gebouwen op de perimeter zijn daken die kunnen worden bereikt door middel van Rocketjumpen of Kleefspringen. Dit zijn nuttige omgevingen sinds ze voor een groot hoogtevoordeel en een zicht over het complete gebied bieden.
  • De bruggen - Zodra de timer ervoor zorgt dat het controlepunt wordt geactiveerd zullen bruggen uitsteken zodat het punt toegankelijk wordt. Erzijn drie bruggen, een aan elke voorkant van de spawn van elk team, en een over de verre brug in het midden van de spawns.
  • Zijkantgebouw - Het zijkantgebouw is een van de gebouwen gebouwd op de perimeter. Het is vooral blauwgekleurd en heeft geen brug die naar het punt hiervan leidt, maar heeft een brug die naar de catwalks onder het punt leidt.
  • Toegangsgebouw - Direct aan de overkant van het zijkantgebouw is het toegangsgebouw. Elk team heeft hier toegang naar door een paar trappen in het midden hiervan van trappen die beneden leiden naar de centrale brug en het punt. Er zijn voor beide teams toegangen naar balkonnen die voor een overzicht van een groot gedeelte de omgeving zorgen.
Zie ook: Category:Nucleus images

Updateverleden

21 mei 2009-patch (Sniper vs. Spy Update)

  • Deze map is aan het spel toegevoegd.

Strategie

Zie Communitie Nucleus (Arena) strategie

Controlepunt Timing

Controleposten Vermenigvuldiger Seconden
Controlepost ×1
24 ,000
×2
16 ,000
×3
13 ,90.999999999999
×4
11 ,520


Trivia

  • De statische partikelen gezien in het apparaat kunnen ook gezien worden in het eindscneario van Portal.

Notities

Zie ook

Externe links