Tuomiopäivä -saavutusten ansaitseminen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Tuomiopäivä -saavutusten ansaitseminen.

Epäonnistunut laukaisu
Epäonnistunut laukaisu
Tapa 3 hississä olevaa pelaajaa 10 sekunnin sisällä.
Vaikeustaso: Keskivaikea
Näin saavutat: Kun sinun vastustajasi alkaa nostattamaan hissitasoa, he ovat hissitasoon ahtautuneita. Pääset hissitasoon käsiksi Soldierin tai Demomanin räjähdehypyllä, hyppää hissitason lähellä olevasta korkeasta tasosta Pyrona tai Heavynä, tai voit ampua Sniperina viholliset ales.


Äkkilähtö
Äkkilähtö
Työnnä pelaaja raketin pakokaasuihin erän lopussa.
Vaikeustaso: Keskivaikea
Näin saavutat: Kun kierros loppuu, varmista että olet tappelemassa vihollisen kanssa raketin alla, jossa pakokaasut hajottavat. Nämä pakokaasut työntävät kenet tahansa lähellä olevaan kuoppaan. Käyttäessä potkaisun lähdettä, kuten Luonnonvoimaa tai ilmapuhallusta, voi tehdä vihollisen työntämisen tyhjennysreittiin helpompaa.


Kerralla oikein
Kerralla oikein
Poimi Australium sen neutraalilta paikaltaan ja laita se raketin kärkeen pudottamatta sitä kertaakaan välissä.
Vaikeustaso: Erittäin vaikea
Näin saavutat: Erän alussa tai sen jälkeen kun Australium palaa samaan tavalliseen paikkaan, nappaa se ja mieti selvä reitti raketille. Koska sinin täytyy pitää Australium tallessa pitkään aikaan, sinulla täytyisi olla tiimikavereita jotka suojelevat sinua ja olla liikkeessä väistäessä vihollisten tulitusta. Erityisesti, voit käyttää Scoutin nopeutta tai Heavyn kestävyyttä, yhdistettynä Medicin parannusta, helpompaan matkaan.


Lentomiehistö
Lentomiehistö
Pelaa peli 5 tai useamman kaverilistallasi olevan henkilön kanssa.
Vaikeustaso: Erittäin helppo
Näin saavutat: Kysy kavereitasi pelaamaan kanssasi tai liity palvelimeen jossa on sinun kavereitasi.


Ei keskeytyksiä
Ei keskeytyksiä
Tapa vihollinen, joka on vahingoittanut Australiumin kantajaa viimeisen 3 sekunnin kuluessa.
Vaikeustaso: Keskivaikea
Näin saavutat: Australiumin kantaja hohtaa ja tulee nähdyksi seinien läpi, joten viholliset voivat helposti kohdistaa hänet. Suojele kantajaa tuhoamalla kaikki viholliset jotka hyökkäävät häneen. Jos kannat Australiumia, saavutuksen voi saada tappamalla vihollisen joka vahingoitti sinua.


Rakettitiedettä
Rakettitiedettä
Voita 138 erää.
Vaikeustaso: Helppo
Näin saavutat: Tämä saavutuksen voi saada sen jälkeen kun on luonnollisesti pelannut todella merkittävän määrän Doomsday -karttaa.


Kaikki kyytiin
Kaikki kyytiin
Voita erä, kun hississä on vähintään 5 joukkuekaveria.
Vaikeustaso: Keskivaikea
Näin saavutat: Tiimikavereiden täytyy kokoontua hissitasolle suojellakseen Australiumin kantajaa huomattavalla tulivoimallisella edulla. Kuitenkin, tämä pakottaa tiimin tiivistymään rykelmään. Huomioi kaikki sinuun kohdistuvat tavat joilla viholliset voivat hyökätä, mukaan lukien hyppääminen korkeammalta tasolta, satunnaiset räjähdykset, tai kaukana olevan Sniperin ampumiset.


Salkullinen tappoja
Salkullinen tappoja
Tapa 6 Australiumia kantavaa vihollista yhden erän aikana.
Vaikeustaso: Vaikea
Näin saavutat: Tappaakseen Australiumia kantavaa kuusi kertaa, sinun täytyy saada kierroksen kestämään tietyn ajan. Ole kärsivällinen äläkä vainoa vihollisia liikaa. Saavutus voi tapahtua luonnollisesti jos kaksi joukkuetta ovat tasaisesti kamppailemassa.


Korkealuokkainen
Korkealuokkainen
Laukaise raketti kaikilla 9 hahmoluokalla.
Vaikeustaso: Keskivaikea
Näin saavutat: Valitse luokka ja pelaa kunnes pääset laukaisemaan raketin. Toista tätä menetelmää kaikilla yhdeksällä luokalla.


Vaihtoyhteys
Vaihtoyhteys
Voita erä, kun vastajoukkue on jo avannut raketin kärjen.
Vaikeustaso: Vaikea
Näin saavutat: Jos vihollinen käsittelee nousevaa hissitasoa siihen saakka kun raketin pää avautuu, vastatiimi on lähellä voittoa. Sinun tiimisi täytyy tappaa Australiumin kantajaa ennen kuin laukku on asetettu, vartioi laukkua kunnes se palautetaan takaisin pudotuspaikalle, ja sitten ota se itsellesi. Raketin pää jää auki; sen sijaan että toistatte täysin samaa kulkua, sinun tiimilläsi voisi olla sulavaliikkeinen luokka, kuten Scout, Soldier tai Demoman, taktikoiden raketin päähän asettaakseen Australiumin ja voittaakseen kierroksen.


Lykätty lähtölaskenta
Lykätty lähtölaskenta
Tapa vihollinen rikotun laatikon alueella heidän yrittäessään napata neutraalia Australiumia.
Vaikeustaso: Keskivaikea
Näin saavutat: Neutraali Australium esiintyy laatikkoalueella alussa, tai sitten kun tiimi epäonnistuu kaappauksessa. Kun tämä tapahtuu, pysy alueen lähellä ja tapa vihollinen joka tulee Australiumin lähelle. Jos aikoo saavuttaa saavutuksen kierroksen alussa, sinun täytyy odottaa Australiumin todella ollessa saatavilla, 45 sekuntin jälkeen.