Obtaining Engineer achievements

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Kofösare
Kofösare
Teleportera in 100 lagmedlemmar i strid.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Kom alltid ihåg att bygga en Teleportöringång vid början av en rond, och upgradera den till nivå 3. Men kom ihåg att ju mer användbar utgången är för laget, desto oftare kommer den bli använd. om du är offensiv, se till att förflytta din utgång fram tillsammans som ditt lag tar sig längre fram, för att minimera driftstopp på din Teleporter.


Det Bästa Lilla Slakthuset I Texas
Det Bästa Lilla Slakthuset I Texas
Döda 5000 fiender med dina vaktgevär.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Det här är en grind framgång, fast den är ganska lång. Bästa sättet att få den här är att placera en vanlig vaktgevär på en bra plats, antingen vid en lät försvar bar position när man försvarar, eller genom att ta spelare med en överaskning som offensiv. Hur som helst, kom ihåg att combat mini-vaktgeväret utväklas på mindre än 2 sekunder, och om det används på rätt sätt can du få överasknings mord.


10 Tappra Män
10 Tappra Män
Döda 10 Krypskyttar med ett vaktgevär som du kontrollerar med din Grälmakare.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Om du gör det här på långt avstånd, tänk på att röra dig så du inte blir skjuten i huvudet eller får en pil i huvudet medans du försöker det här du kan även försöka använda dig av Revolvermannen och placera ett mini-vaktgevär nära en oaktiv kryppskytt om du lyckas få den att utväklas, använd Wrangler för att snabbt döda honom. Håll utkik efter en krypskytt som tittar genom deras sikte eller drar deras huntsman, för även utan ett huvudskott så, ett full laddat skott kan döda dig om du inte är överhelad.


Skadeglädje
Skadeglädje
Skydda ett vaktgevär med Grälmakarens sköld och absorbera 500 i skada utan att det förstörs.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Det skulle hjälpa mycket med en till Tekniker som kan hålla din vaktgevär i bra form medans du håller skölden och äldkraften uppe. Notera att en nivå 2 Vaktgevär har 540 liv med Wrangler, Medans en level 3 har 648. Försök även att utnyttja fatumet att din fiende kommer att attackera i vågor, och repare ditt Vaktgevär under den tiden om det inte är några andra ingenjörer i närheten.


Pang I Bygget
Pang I Bygget
Hjälp en enda byggnad att ta över 2000 i skada utan att förstöras.
Svårighetsgrad: Svårt
Hur man får: Dit Vaktgevär är oftats den bästa byggnaden att välja för det här, eftersom den kan skjuta mot fiender inom räkvid som försöker förstöra den, men den här framgången kan bli gjord på alla byggnader, även en som inte är din egen. Fortfarande, Även en level 3 Vaktgevär har det svårt att leva så länge om de inte är under kontrol av Wrangler; efter ett tag kommer spelare att försöka att atningen sappa den, eller skicka in en ubercharge. Om saker ser dåligt ut kan du lyfta up din byggnad för att förhindra den från att gå sönder, men det kommer att utsätta dig för skada istället. Var försiktig med taktiken eftersom om du dör medans du bär en byggnad, kommer byggnaden att dö också. ett bra ställe att försöka det här på ären fånga flagan bana som 2fort, där flödet av attacker är ofta hanterbart och ronden varar länge nog för dig att få den här framgången. om du är mycket konservativ, kan du till och med bygga nära spawn stället och reterera dit bärandes din utvalda byggnad under perioder av extrem fara.


De Små Husen På Prärien
De Små Husen På Prärien
Reparera 50 000 i skada på allierade byggnader som byggts av andra spelare.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: En grind framgång, Det här behövs inte göras i ett liv. håll bara utkik efter livet på vänliga Teknikers byggnader lika väll som din egen, och assistera dem med försvar när helst du kan. Om inte ingejören som bygde byggnaden är i närheten kanske du inte får så mycket poäng med den här framgången vid tillfällen, men varje litten bit plusas ihop i långa loppet. Idealt set så skulle du kunna försöka repare vaktgevär som är kontrollerad av Wrangler, eftersom Ingenjöern inte kan reparera sin egen Vakgtevär under tiden.


Dödsmetall
Dödsmetall
Plocka upp 10 000 i metallskräp från förstörda byggnader.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Varje del av en byggnads skräp ger dig 10 till 15 metal styck, beroende av byggnaden som blev förstörd. När som helst en fiende förstör din byggnad, bygg upp den igen med att använda dig av metalen från den heldre än att springa runt efter ammunition lådor, och om du är offensiv, plocka upp metal från fiende ingenjörers byggnader för att åter få metal. notera att endast metal som blir plusad på din metal antal för ingenjörer kommer att ränknas för framgången, du kan inte plocka up extra metal om du redan har 200. det snabbaste sättet att göra den här är att konstruera en byggnad nära ammuntions skåpet, förstöra den, plocka up metalen gå tillbacka till ammunitions skåpet och repetera.


Det Våras För Assisten
Det Våras För Assisten
Få 10 assister med en annan Tekniker där ett vaktgevär ingick i dödandet.
Svårighetsgrad: Lätt/Medium
Hur man får: skjut på allt som en vänlig ingenjörs vaktgevär skjuter på, och du kommer oftast få assisten om inte målet var antänd, eller om ingenjören var helad av en sjukvårdare. Det här är lättast om Ingenjören använder Wrangler, eftersom det kommer vara en lag färgad laser pekandes på målet. det här funkar även åt andra hållet, räknandes om du får en mord med Vaktgeväret och är assisterad av en ingenjör. Det snabbaste sättet att få den här framgången är att bygga din Vaktgevär Nära en vänlig Ingenjörs eftersom båda förhoppnings viss kommer att skjuta på samma måll och döda den.


Doktorn Kan Komma
Doktorn Kan Komma
Låt en utmatare hela 3 lagmedlemmar samtidigt.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Det här borde ske ganska snabbt om du bygger en Utmatare vid front linjen. Kom igåh att placera Utmataren vid en lätt tilgänglig position, och upgradera den till nivå 3 för att vara säker på maximal helande.


Den Onde, Den Gode, Den Skjutne
Den Onde, Den Gode, Den Skjutne
Reparera ett vaktgevär under beskjutning medan du helas av en Sjukvårdare.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Den här framgången går ihop med Sjukvårdarens Framgång "Midwife Crisis" så det kanske ökar din chanse att få den. Annars är det bara att hoppas att en sjukvårdare kommer och helare dig vid rätt tillfälle. du kan försöka kalla på sjukvårdaren när du tror att du kanske kan få den, för att snabbt få en sjukvårdare att öka din hälsa. Attack/försvar banor är ett bra ställe att hitta Sjukvårdare som vill hela dig, speciellt på försvar sidan.


Drugstore Cowboy
Drugstore Cowboy
Låt utmatare som du har byggt mata ut en sammanlagd mängd på 100 000 i hälsa under din karriär.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: precis som "Doc Holiday," så ska du placera en Utmatare nära front linjen och upgradera den till sin högsta nivå. Se up för att placera den för nära liv lådor eftersom lagkamrater oftast väljer att plocka up den istället eftersom den är snabbare. Kom ihåg att flytta din Utmatare fram när dit lag rör sig.


För En Handfull Sappers
För En Handfull Sappers
Förstör 25 sappersbyggnader som byggts av andra lagmedlemmar.
Svårighetsgrad: Lätt/Medium
Hur man får: håll utkik efter vänlig Ingenjör byggnader, speciellt om dem inte är nära deras byggnad. om du ser en vän som blir attackerad av en Spion, hjälp honom, fast han kanske hinner ta bort sapparen innan du har en chanse att hjälpa till. försök att låta Ingenjören att ta hand om spionen medans du rädar hans byggnader, men se upp för spion som kan hugga dig i ryggen.


Laglös Rättvisa
Laglös Rättvisa
Låt ditt vaktgevär döda den fiende som just dödade dig inom 10 sekunder.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Den här är handlar mest om tur, men du kan försöka lura fienden till din Vaktgevär genom att springa före och bli döda, och sedan hoppas dem går runt hörnet och blir dödad av ditt Vaktgevär. Du kan också av en olycka få den om en spion försöker rygghug-och-sappa tekniken på dig, men misslyckas.


Långt Borta Och Nära
Långt Borta Och Nära
Lyckas komma fram till och ta bort en sapper som placerats på din byggnad medan du var flera meter bort.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: placera en Teleportör en bit iväg från dig om du inte använder Teleportören till något annat. Många spioner kan inte motstå att att sapa din byggnad, vilket avslöjar honom. spring då bara dit och slå sönder sapparen, men var bered på att spionen kan vara i närheten i förhoppning att döda dig.


Den Stränga Musikern
Den Stränga Musikern
Krossa skallen på en fiende med din gitarr.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: Du måste använda dig av Frontier justice's taunt för att skaffa den hära framgången. Dödande slaget är ganska långsamt jämfört med de flesta Hån attackerna, men den är relativt tyst eftersom det enda ljudet innan är det låga strängen av gitarren. Din bästa chanse att få den här framgången är att hitta en inaktiv spelare (som en siktandes Kryppskytt). Se upp för att missa eftersom gitarren själv gör ett väldigt högt ljud. försök att inte vara i samma område om du misslyckas eftersom gitarr delar ligger på marken som avslöjar ditt hån.


Västerns Vilda Mos
Västerns Vilda Mos
Förstör 50 av fiendens klisterbomber som ligger inom räckvidd för allierade byggnader.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Den här framgången ränlar alla stickiga bomber förstörda nära en vänlig Ingenjörs byggnad, inte bara dina egna. kom ihåg att du troligen inte kommer ha mycket tid att skjuta dem, om inte Demoman utanför dens räkvid med några laddade stickiga bomber. Pistolen är ett idealt vapen för det här eftersom den har hög eld hastighet, stora magasin, och en hyfsad omladdnings tid, men hagelgeväret och FRontier Justice kan också användas.


Dödligt Läge
Dödligt Läge
Frakta ett vaktgevär i nivå 3 till en position där det dödar en fiende strax efter att det har återaktiverats.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Bygg en nivå 3 Vaktgevär, och sedan förflutta den till en bra plats nära striden. Tänk på att den tar tid att återbyggas eftersom den inte bara måste återbyggas utan måste gå igenom 2 upgraderings animationer också för att bli nivå 3 igen. Om en fiende försöker attakera dig innan ditt Vaktgevär är helt klart kan du försöka reparera den medans den byggs, fast du borde bygga den vid en uphöjning så att fienden inte har direkt tillgång till den.


Nybyggarna
Nybyggarna
Hjälp en lagmedlem att bygga en byggnad.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Vid början av en rond, följ en Ingenjör som förbereder sig att placera en byggnad, och när han placerar den, Hjälp till att bygga din genom att slå din Shiftnyckel eller Gunslinger på den. du behöver bara slå byggnaden en gång för att få framgången att uplåsas. Några Ingenjörer placerar Teleportörer innan dem lämnar spawn vid setup delen, så du kan hjälpa konstruera dem om du har problem med dän här framgången.


Ingenmansland
Ingenmansland
Använd ett vaktgevär till att döda 25 fiendespelare som erövrar en punkt.
Svårighetsgrad: Lätt/Medium
Hur man får: Se till att placera ditt Vaktgevär vid ett område som det är svårt för fienden att förstöra den medans dem fångar en poäng. Kom ihåg att assisterad mord inte räknas, Så det kommer att ta längre om du har allierade som aktivt försvarar poängen. En annan mindre rådgivande metod är att placera ditt Vaktgevär på en position så den kan bara skjuta fiender som är på poängen. och inte när dem försöker ta sig till den.


Ensam Är (inte Lika) Stark
Ensam Är (inte Lika) Stark
Håll en Tung Artillerist helad med din utmatare medan han dödar 5 fiender.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: You will probably need to work with the Heavy on this achievement, as the Dispenser's healing radius is fairly small, limiting the Heavy to a certain area, and generally making him an easy target. Keep an eye out for any Spies looking to make an easy Backstab, and try to cover your Heavy's position with a Sentry Gun to discourage this. Having your Dispenser at Level 3 will help the Heavy immensely as the healing rate otherwise is not enough to keep him healthy in the middle of a firefight. The Dalokohs Bar can be useful for the Heavy to equip, granting himself fifty extra HP. Note also that the Heavy has a related achievement called "Factory Worker"; while not a direct counterpart (as it requires a Heavy to gain 20 lifetime kills while being healed by a Dispenser), it does overlap, so it may be easier to obtain if the Heavy is looking for that particular achievement. This is significantly easier to accomplish while on the defense, as the Heavy will not need to range out to attack enemies, and can simply wait for them to come to him.


Patentskydd
Patentskydd
Förstör en fiendeteknikers vaktgevär med ett vaktgevär som du kontrollerar med din Grälmakare.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: The Wrangler allows your Sentry Gun to shoot at an enemy Sentry from outside of its range, unless the enemy Engineer is using the Wrangler as well. Unless your Sentry Gun is Level 3, try to make sure the enemy Engineer is not near his Sentry Gun, or kill him before attempting, as he will be able to repair any damage done to his Sentry Gun otherwise. Note: destroying a Combat Mini-sentry does not count towards this achievement.


Lagets Långa Arm
Lagets Långa Arm
Döda 10 fiender bortom den vanliga räckvidden för vaktgeväret med hjälp av Grälmakaren.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Try to deploy your Sentry in an easily defensible position that overlooks a wide-open area. Gravel Pit is a great map for this, as it has a lot of open areas, especially at points A and C. Other than an open area, you'll have to make sure you aim well and, if using a level 3 Sentry Gun, anticipating movement and leading the rockets will also help. Guarding chokepoints with your Wrangler can help, but make sure to keep your laser out of sight.


Snabbare Än Sin Egen Skugga
Snabbare Än Sin Egen Skugga
Döda en Spion och förstör två sappers inom 10 sekunder.
Svårighetsgrad: Lätt/Medium
Hur man får: Try to kill the Spy before you take out the Sappers to avoid being backstabbed as you work; once the Spy is out of the picture, then focus on removing any Sappers around. The timer starts when either the Spy or any Sappers are killed, so you'll have to work fast starting then. If you kill the Spy first, removing two Sappers will take about 4 seconds if you are already at your Buildings, which is more lenient than removing 2 Sappers, and trying to kill the Spy in 6 seconds. Alternatively, you can get this achievement easily if you manage to un-sap a Sentry Gun while the Spy is undisguised (such as just after killing someone else), instantly killing him and leaving you free to save the second building, if you hadn't already. Furthermore, if the Spy has sapped an active Teleporter, you simply need to remove the Electro Sapper from one end and it will automatically remove the second from the other end, saving you a bit of time there, though beware if he tries to telefrag you and stand off of your Exit.


Hämndteknik
Hämndteknik
Använd en kritisk hämndträff till att döda den fiendespelare som förstörde ditt vaktgevär.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: This depends on the class of the player who killed your Sentry Gun, as healthier classes will need more Revenge Crits stocked up in order to take down. If there is a Spy who recently sapped your Sentry Gun, you can sacrifice your Sentry Gun and use any Revenge Crits you receive from it to kill the Spy if you can keep an eye on him until then. Just beware of Spies using the Dead Ringer, as they will almost always survive long enough to escape. Note, you can still get this achievement if the player who destroyed your Sentry Gun dies, you just need to get a kill on that player using the Revenge Crits you got from your Sentry Gun, even after he respawns.


Landet Bortom Lagningen
Landet Bortom Lagningen
Utför 50 reparationer och/eller omladdningar på ett Vaktgevär som styrs av en annan Teknikers Grälmakare.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Simply keep an eye out for any Sentry Guns under the control of a Wrangler, and repair and reload them as necessary. Wrangled Sentries cannot be repaired or resupplied by the Engineer who owns it without switching to repair it himself, shutting it down shortly, so Wrangler-using Engineers will appreciate help. If there are any Wrangled guns in the thick of battle, stick nearby to quickly rack up points. Each whack that adds to the Sentry Gun's health and/or ammo gives you a point, so constantly tanking a Wrangled Sentry Gun will quickly get you a large number of points.


Sökmotor
Sökmotor
Döda 3 dolda Spioner med ett vaktgevär som styrs av din Grälmakare.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: Keep a sharp eye out of any shimmering and open fire if you think there is a cloaked Spy somewhere. If a Spy is on fire, bleeding, or coated with Jarate but is still cloaked, killing them will be a lot easier and should still count towards this. Also, simply use the Wrangler for randomly sweeping areas nearby as Spy-check and sooner or later you'll get lucky. The stronger your Sentry Gun, the easier it will be to actually kill the Spy. Be wary as spies in the middle of uncloaking do not count towards this achievement.


En Hjälpande Hand
En Hjälpande Hand
Uppgradera 50 byggnader som byggts av andra lagmedlemmar.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: When an Engineer is building a new structure, help upgrade if you have the metal to spare, and keep an eye out for any buildings that are not fully upgraded in general. Teleporter Entrances near the spawn are easy targets because most Engineers will focus on building their forward bases first before upgrading their Teleporters. You will only get a point for this achievement if you land the hit that upgrades the building, so try not to upgrade a building being worked on by another Engineer, or try to get the last hit in.


Ung Man Med Gitarr
Ung Man Med Gitarr
Ge en fiendespelare en fryst bild på din skicklighet som gitarrspelare.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Taunt with the Frontier Justice after killing an enemy. You do not need to actually kill anyone with the taunt to get this achievement, simply have the guitar appear in the freeze cam shot.


Texas Ranger
Texas Ranger
Frakta byggnader 1 km under din karriär.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Just pick up any building, and run around with it until the achievement triggers. This will be a little slow due to the Engineer's reduced speed when hauling a building. The easiest way to accomplish this achievement is to construct a building near spawn, and then haul it to the front lines. Also remember that when playing offense, you can move your buildings forward to continue supporting your team. Just make sure that you're not under enemy fire, as they might be able to hit your toolbox and insta-gib you.


Texas Two-step
Texas Two-step
Använd ditt hagelgevär till att göra slut på en fiende som nyligen skadades av ditt vaktgevär.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Keep on eye on what targets your Sentry Gun is shooting at currently, and focus on that target. You can also use the Wrangler to choose your targets, and switch to the Shotgun after damaging the player. Be aware that if your Sentry Gun is level 2 or 3, it may kill them faster than you can shoot them down with your Shotgun. Using the Frontier Justice's revenge Crits is also a good way to ensure the kill.


Ädelt Släckte
Ädelt Släckte
Låt utmatare som du har byggt släcka 20 brinnande spelare.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Unless there is a Medic or Health Kits nearby, burning players will probably fall back to your Dispenser if they see it or know where it is. Put your Dispenser near the front lines so that teammates can easily retreat to put themselves out, as most players will make healing a priority if they are on fire.


Skiftnyckeln Till Frihet
Skiftnyckeln Till Frihet
Döda en förklädd Spion med din Skiftnyckel.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Disguised Spies will always be trying to sap your buildings, and the Wrench will kill any Spy with one Critical hit. Just keep an eye out for suspicious teammates and check your back repeatedly. The Gunslinger does not count towards this achievement, though the Wrench will help more in any case due to its ability to randomly Crit.


Affärshemligheter
Affärshemligheter
Döda 20 spelare som bär på informationen.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Instead of placing your Sentry Gun directly in the line of sight of the Intelligence, place it (or redeploy it) along common escape routes. Common routes include the spiral staircase in 2Fort, or the path that leads to the center of Turbine, opposite of the stairs that lead to the Spawn area. Other than that, you can also use your normal weapons to kill the players, but most classes will either outrun you or overpower you. Redeploying a building can help you get the drop on the enemy, as most of the time they will not expect a Sentry Gun to suddenly appear somewhere that was clear when they passed by on their way to grab the Intelligence.


Otäckniker
Otäckniker
Ge en fiendespelare en fryst bild på dig och det vaktgevär som just dödade dem.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Simply stand near and tank your Sentry Gun, and if it kills someone, their freeze cam will have both you and the Sentry Gun in it. Remember that the freeze camera angle will point in a direct line from the enemy to your Sentry, so try to stand within that line to ensure that you appear in the freeze cam shot.


De Oförsonliga
De Oförsonliga
Döda 3 fiender med kritiska hämndträffar utan att dö.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Equip the Frontier Justice and stay near your Sentry Gun to build up a reasonable amount of Crits, then destroy your Sentry Gun and go to town when you think you have enough. Try to ambush classes, as you have low health but your Shotgun will do a lot of damage if you hit them at close range with a solid portion of a single shot. Just remember to try to fall back to your team if it starts looking bad, and don't bite off more than you can chew. Try to move around with your Pistol or Wrench equipped and switch to the Frontier Justice once you sight an enemy, as the glowing Critical effect on your weapon will instantly give you away.