Uppnå Generella framsteg

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Dynasti
Dynasti
Vinn 20 spel.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Spela tills du har vunnit 20 matcher. Detta borde ske inom kort med ett bra lag.


Fly från Hettan
Fly från Hettan
Hoppa i det uppfriskande vattnet medan du brinner.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Det enklaste sättet att nollställa effekterna av en Pyros efterglöd är att dyka ner i vatten. Grunda vattenmassor, så som floderna på Hydro, kommer inte att släcka dig.


Eldkastare
Eldkastare
Sätt eld på fem fiender inom 30 sekunder.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Trettio sekunder är en relativt lång tid för strid. Sikta in dig på hoper av fientliga spelare, speciellt i början av rundor. Om du har problem kan en Sjukvårdare hjälpa dig med en ÜberLaddning.


Hjärnmassa
Hjärnmassa
Få 25 huvudskott som Krypskytt.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Spela på en karta som ger Krypskyttar god uppsikt över slagfältet, så som 2Fort eller Double Cross. Försök att gömma dig och skjut på långsamma mål, så som Tunga Artillerister eller Soldater. Även Huvudskott från Spionens Ambassadör eller en Huntsmanpil reflekterat av en Pyro räknas till detta framsteg.


Dödssvårt
Dödssvårt
Döda fem i rad utan att själv dö.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: För att uppnå detta framsteg kan det kan vara lättare att använda en stark klass så som Tung Artilleristen eller spela defensivt som en Tekniker.


Hardcore
Hardcore
Döda sammanlagt 1000 fiender.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Detta kommer hända naturligt efter en tillräckligt lång tid. Om du har med att döda, spela offensiva klasser som Soldaten eller Pyro.


Bäst I Klassen
Bäst I Klassen
Spela en hel omgång med varje klass.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Det är bra att experimentera med varje klass. Kolla in alla klasser allt eftersom du spelar igenom en runda för att försäkra dig om att ingen har utelämnats. För att intjäna detta snabbt är det rekommenderat att spela korta Arena rundor och byta klass efter varje runda. Notera att du inte kan byta klass under rundan utan att du måste spela med klassen från början till slut.


Ogenomträngligt Försvar
Ogenomträngligt Försvar
Försvara Dustbowl framgångsrikt utan att ge upp en erövring.
Svårighetsgrad: Svårt
Hur man får: Den första Kontrollpunkten på Dustbowl är mycket närmre till de attackerandes återskapningsrum än de försvarandes. Utan Teleportörer från försvarande Tekniker, kommer BLUs attackerare vanligtvis att svärma över försvararna och erövra punkten innan förstärkning hinner fram. För att bidra till detta framsteg, spela som en defensiv klass med mycket eldkraft, så som en Tekniker, Tung Artillerist eller Demoman.


Omöjligt Försvar
Omöjligt Försvar
Försvara Gravel Pit framgångsrikt utan att ge upp en erövring.
Svårighetsgrad: Svårt
Hur man får: På grund av öppenheten på Gravel Pit, kan försvar av båda Punkt A och Punkt B vara svårt. Försvaret ska helst vara balanserat; ha Vaktgevär vid både punkt A och B, med offensiva klasser som ger backup. Samarbeta med allierade, gärna via röstchatten, för att försäkra dig om att basen inte blir överväldigad.


Blixtanfall
Blixtanfall
Vinn Well på högst 5 minuter.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Korthet av Kontrollpunktsmatcher försäkrar att detta borde hända inom kort om man spelar med ett effektivt lag.


Förklädningsmästare
Förklädningsmästare
Lura en fientlig Sjukvårdare att hela dig.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: För att undvika att väcka uppmärksamhet från det fientliga laget så kan du bete dig som fienden och byta ut ditt förklädnadsvapen ofta. Även fast du bara behöver bli helad en kort stund av den fientliga Sjukvårdaren, kan du försöka att uppnå framstegen "Så Du Vet: Jag Är En Spion" eller "Försäkringsbedrägeri" efteråt.


Nemesis
Nemesis
Hämnddöda fem personer.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Du kommer att bli dominerad av fientliga spelare utan att ens försöka. För att försäkra dig om Hämnd, välj en klass som är effektiv emot din nemesis klass.


Kraftanfall
Kraftanfall
Vinn 2Fort med en utestängning.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Upplägget av 2Fort kräver ett koordinerat lag som anfaller för att erövra intelligensen. Det lönar sig att sätta upp ett bra försvar tidigt i spelet för att hindra motståndare från en tidig erövring. Överväg att spela Tekniker under rundan.


Redo för tjänstgöring
Redo för tjänstgöring
Slutför varje klass för att låsa upp nästa.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: För att uppnå detta framsteg ska du helt enkelt klara av alla träningskurser. En dialogruta märkt "Träningsläge" kommer visas första gången du spelar spelet.


Oavbrutet Anfall
Oavbrutet Anfall
Vinn Hydro utan att ge upp en erövring.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: De flera små kartorna i Territoriell Kontroll betyder att ett koordinerat lag effektivt kan stoppa fienden och snabbt erövra varje punkt.


Hej och Hej Då!
Hej och Hej Då!
Döda en fiende inom 5 sekunder efter att du har färdats genom en Teknikers teleportör.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Ju närmre Teknikerns Teleportör är till de fientliga linjerna, desto lättare kommer det bli döda någon efter att du teleporterats. Använd en klass med goda distansförmågor, så som Soldaten eller Krypskytten. Detta framsteg kan även uppnås om du telefraggar en fiende eller om ditt Vaktgevär dödar någon. Om du gör detta som en Tung Artillerist kommer du även uppnå Tung Artillerist-framsteget "5-Sekundersplan".


Vaktgevärsskytt
Vaktgevärsskytt
Döda 10 fiender med ett enda vaktgevär.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Bygg ditt Vaktgevär på en plats med mycket rörelse och bortom faror, så som på 2Forts borggård och vissa nischer på Dustbowl. Ta hjälp av allierade Tekniker och Pyros för att förhindra Spioner från att förstöra byggnader. Bygg inte byggnader på platser som tillåter Vaktgevär att tas ner av distansklasser som Demoman eller Krypskytt. Förmågan att bogsera dina byggnader kan hjälpa till att rädda dem om de blir beskjutna. Varje död som görs medan man har Grälmakaren utrustad kommer räknas mot detta framsteg.


Lagdoktor
Lagdoktor
Samla in 25000 helningspoäng som Sjukvårdare.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Du kommer naturligt att uppnå detta framsteg efter att du spenderat en normal mängd speltid som Sjukvårdare.


Vänskapligt Värre...
Vänskapligt Värre...
Spela i ett spel med 7 eller fler spelare från din vännerlista.
Svårighetsgrad: Svårt
Hur man får: Du måste spela en hel runda med alla sju vänner. Enligt Valves statistik är denna en av de mest ovanliga framstegen hos spelare. Försök att gå med i en klan med regelbundna spelare eller organisera ett spel med dina vänner.


Jordenruntresenär
Jordenruntresenär
Spela ett helt spel på 2Fort, Dustbowl, Granary, Gravel Pit, Hydro och Well (CP).
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Spela en match på 2Fort, Dustbowl, Granary, Gravel Pit, Hydro och Well. Om du går med i en match som redan pågår kommer det inte att räknas som att spela en karta; du måste vara i rundan från start till slut.