Uppnå Sjukvårdarframsteg

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Brännskador
Brännskador
Hjälp till att bränna 5 fiender med en enda ÜberLaddning på en Pyro.
Svårighetsgrad: Lätt/Medium
Hur man får: Hitta en kompetent Pyro och bakhåll en grupp med fiender. Fiender tenderar att vara samlade runt kontrollpunkter och i början av rundor.


Obduktionsrapport
Obduktionsrapport
Ge en dödad fiende en fryst bild när du hånar ovanför deras lik.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Håna över en fiendes kropp direkt efter att du har dödat honom.


Doktor Charm
Doktor Charm
Hela en lagkamrat medan han tjänar in ett eget framsteg.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Detta framsteg är i huvudsak helt ur din kontroll och kommer att uppnås så småningom när du spelar som Sjukvårdaren. Om du hjälper en förklädd Spion få uppnå ett framsteg, så räknas inte det.


Tung Läkekonst
Tung Läkekonst
Hjälp en Tung Artillerist att döda 10 fiender utan att någon av er dör.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: Detta framsteg sammanfaller med Kamratskap, ett framsteg för Tung Artilleristen. Hitta en bra Tung Artillerist och kommunicera med honom via röstchatt. Spela konservativt och spara din ÜberLaddning för nödsituarioner. Ta väl vara på skyddsutrymmen och se upp för bakhåll.


Explosionsassist
Explosionsassist
Hjälp till att spränga 5 fiender med en enda ÜberLaddning på en Soldat.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: Detta framsteg sammanfaller med S*M*A*S*H, ett framsteg för Soldaten. Soldaten bör kombinera standard Raketgeväret med din Kritzkrieg för att orsaka förödande skada över en vid area. Fiender tenderar att vara samlade runt kontrollpunkter och vid början av en runda.


Trubbigt Våld
Trubbigt Våld
Hjälp till att slå 2 fiender med en enda ÜberLaddning på en Tung Artillerist.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Hitta en Tung Artillerist som är villig att samarbeta och bakhålla fiender med ett närstridsvapen. Han behöver bara slå, inte döda, dina fiender, så användandet av Gorbatjovs Rushande Uppercut eller Vräkningsbeskedet är en bra taktik för detta framsteg. Din ÜberLaddning bör hålla er båda skyddade från skador medan ni försöker er på detta.


Överläkare
Överläkare
Samla ihop 1 miljon helningspoäng totalt.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Detta framsteg kommer uppnås naturligt efter att du har spelat måttligt som Sjukvårdare. Helande med Korsriddarens Armborst, Hälsovapen, Kritzkrieg, Snabbfixaren och Amputeraren kommer att räknas till detta framsteg.


Rådgivning
Rådgivning
Hjälp en annan Sjukvårdare att döda 3 fiender i ett enda liv.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Koordinera med en annan Sjukvårdare för att ta ned samma motståndare. Eftersom att Sjukvårdarens offensiva egenskaper har brister så ska ni strida mot svagare fiender och aktivera en ÜberLaddning om det är nödvändigt. Det spelar ingen roll vem som dödar eller vem som helar. Om ni känner er ambitiösa, kan ni utföra en KedjeÜber-strategi för att ta ner flera motståndare.


Doktorassisterat Självmord
Doktorassisterat Självmord
Hjälp till att döda 20 nemesis.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Hela alla dina lagkamrater då de strider. Då de hämnas på sina Nemesis kommer du att få poäng mot detta framsteg.


Gör Det Ont När Jag Gör Så Här?
Gör Det Ont När Jag Gör Så Här?
Döda 50 Spanare med ditt sprutgevär.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Spanare kommer ofta att ha dig som mål på grund av din förmåga att hela andra. Om det inte finns några lagkamrater omkring, rör dig baklänges medan du använder Blutsaugernn för att minska skadan som du tar. På grund av Spanarens snabba hastighet, kommer du behöva leda dina skott för att kunna träffa honom.


Dubblet Blindtest
Dubblet Blindtest
Utför en ÜberLaddning inom 8 sekunder efter att en fiendesjukvårdare i närheten utfört sin.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Kontra en fientlig Sjukvårdares ÜberLaddning genom att aktivera din egen, speciellt om du är på den försvarande sidan. Om Kritzkrieg eller Snabbfixaren möter standard ÜberLaddningen, så vinner standarden.


Familjemottagning
Familjemottagning
ÜberLadda 5 av dina Vänner från Steam-gemenskapen.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Gå med i ett spel där en vän för närvarande spelar och aktivera en ÜberLaddning på honom. Hu måste ladda fem olika vänner för att få detta framsteg, så det kommer inte gå att ÜberLadda samma spelare flera gånger.


Kasta Inte Första Stenen
Kasta Inte Första Stenen
Spela en hel omgång utan att döda några fiender och få högst poäng i ett lag med minst 6 spelare.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Majoriteten av en Sjukvårdares poäng kommer från assister. Förlita dig på att din Sjukvårdarkompis dödar medan du helar. Håll alla vid full hälsa och aktivera ÜberLaddningar då det behövs. Sprid ditt helande så att inte en enda lagkamrat kan få en stor ledning över dig. Det är möjligt att få detta framsteg genom att spela och döda med en annan klass på förhand; så länge som du byter till Sjukvårdare och sedan avstår från att döda fiender tills rundan är slut.


Så Du Vet: Jag Är En Sjukvårdare
Så Du Vet: Jag Är En Sjukvårdare
Använd din bensåg till att döda en Spion som har ropat på 'Sjukvårdare!'.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Spionkolla misstänkta spelare som frågar om att bli helade. Om du är säker på att de är en Spion, slå dem flera gånger för att döda dem.


Gå Ronden
Gå Ronden
Hela 200 lagkamrater efter att de ropat på 'Sjukvårdare!'.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Detta framsteg kommer att uppnås naturligt efter att du har spelat en lagom tid som Sjukvårdare. Stanna nära eldstrider och svara på dina lagkamraters rop.


Grupphälsa
Grupphälsa
Arbeta med 2 andra Sjukvårdare och utför 3 samtidiga ÜberLaddningar.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Koordinera med två andra Sjukvårdare för att uppnå detta. Konstigt nog behöver de andra Sjukvårdarna vara i samma lag som dig. Detta är enklare att uppnå i början av en match, eftersom att förberedelsefasen ger er god tid att ladda upp era ÜberLaddningsmätare.


Hembesök
Hembesök
Gå med i ett spel som en av dina vänner är med i och utför sedan en ÜberLaddning på honom.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Använd "Gå med i spelet" valet från Vänner-fönstret i Steam Gemenskapen. Efter att du har gått med i spelet så ska du inte dö innan du har ÜberLaddat din vän. Om servern byter karta så kommer systemet att räkna detta som att du går med i en väns spel.


Rygghuggologi
Rygghuggologi
Döda en fiendespion som du har helat.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: När du har identifierat en Spion, hela honom och döda honom sedan snabbt med nödvändiga men.


Vattenterapi
Vattenterapi
Släck 100 brinnande lagkamrater.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Lagkamrater som brinner bör vara prioritet när du väljer vem du ska hela först.


Praktikant
Praktikant
Samla ihop 7000 helningspoäng i ett enda liv.
Svårighetsgrad: Svårt
Hur man får: Håll dig bakom eldstrider och hela konstant dina lagkamrater. Prioritera din egen överlevnad; följ aldrig med din Sjukvårdarkompis på ett självmordsstråt och ha spara alltid din ÜberLaddning för nödsituationer medan du håller dig ur vägen för faror. Överhelning av lagkamrater kommer räknas till detta framsteg. Eftersom att du inte kommer se några framstegsrapporter kan du trycka på 'tab' tangenten för att kolla hur mycket du har helat. Efter att du har fullföljt kraven, kommer du inte att uppnå framsteget förren rundan tar slut eller efter att du har dött.


Byggnadsvård
Byggnadsvård
Hjälp till att förstöra 5 fientliga teknikerbyggnader med en enda ÜberLaddning på en Demoman.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: Detta framsteg sammanfaller med Riv-i-Ärans Guldgossar, ett framsteg för Demoman. Medan Demoman är utmärkt för att förstöra byggnader, är den svåraste delen för detta framsteg att hitta fem byggnader att förstöra under de åtta sekunderna som en ÜberLaddning är aktiv. Var mycket aggressiv och låt Demoman lägga flera Klisterbomber runt dessa byggnader. Det kommer ta tre Klisterbomber för att ta ner en byggnad som inte är skyddad av Grälmakaren. Istället för att slösa tid på att ladda om Klisterbombskastaren, bör Demoman byta till sin Granatkastare för att ta ner kvarvarande byggnader.


Medicinsk Mottagning
Medicinsk Mottagning
Rädda en fallande lagkamrat från att dö vid nerslaget.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: När du ser en lagkamrat flyga upp i luften efter en explosion, koncentrera ditt Hälsovapen på honom för att reducera risken för att han dör av fallskada.


Tillståndet Är Kritiskt
Tillståndet Är Kritiskt
Hela en Tekniker medan han reparerar sitt vaktgevär under tiden som det beskjuts.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Detta framsteg sammanfaller med Den Onde, Den Gode, Den Skjutne, ett framsteg för Teknikern. Hela en Tekniker som reparerar sitt Vaktgevär då det är under beskjutning för att reducera den skada som han kan ta.


Kollegialt
Kollegialt
Döda 10 Sjukvårdare med din bensåg.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Om det inte finns några lagkamrater i närheten, försök då att försvara den andra Sjukvårdaren med ditt närstridsvapen.


Placeboeffekt
Placeboeffekt
Döda 2 fiender i ett enda liv under tiden som du har din ÜberLaddning redo utan att utföra den.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: Efter att du har fyllt din ÜberLaddningmätare skall du spela konservativt och endast attackera svaga eller distraherade fiender. Blutsaugernn kommer ge dig en ökad överlevnadsförmåga i strid. Om du har problem, ta hjälp av en annan Sjukvårdare som kan hela dig när du strider.


Leka Doktor
Leka Doktor
Bli den förste i ett lag utan Sjukvårdare att växla till Sjukvårdare efter att en lagkamrat ropat på 'Sjukvårdare!' och hela sedan 500 i hälsa.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: När det inte finns någon lagkamrat som spelar Sjukvårdare, vänta på att någon ropar på att bli helade och byt sedan klass för att göra ditt jobb. Efter att du har mött kraven kommer du inte uppnå framsteget förren du rundan tar slut eller efter att du har dött.


Förebyggande Vård
Förebyggande Vård
Blockera fienden från att erövra en kontrollpunkt med en ÜberLaddad lagkamrat.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Aktivera en ÜberLaddning medan du, din Sjukvårdarkompis och fiender är på en kontrollpunkt. Din åtgärd kommer att räknas som ett försvar, vilket kommer giva dig detta framsteg.


Fyrtal I Avfyrning
Fyrtal I Avfyrning
Hela en lagkamrat som blir beskjuten av 4 fiender samtidigt.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: En lagkamrat på stridsfronten kommer att dra till sig mycket av fiendens beskjutning och bör vara din prioritet att hela. Ha en ÜberLaddning till hands utifall att ni blir överväldigade.


Bensågare
Bensågare
Träffa fiender med din bensåg 5 gånger i rad utan att dö eller missa.
Svårighetsgrad: Svårt
Hur man får: Bensågen är Sjukvårdarens standard för försvar på nära håll. Om du inte har något annat val, ta ditt närstridsvapen och börja svinga det. Träffarna behöver inte vara snabba eller i en session, så du är fri att fly om situationen blir för farlig. Alternativt så kan du attackera en ÜberLaddad fiende; medan du inte gör någon skada så kommer det fortfarande att räknas mot framsteget.


Andra Konstultation
Andra Konstultation
ÜberLadda 2 lagkamrater samtidigt.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: När du aktiverar en ÜberLaddning ska du snabbt byta mellan två olika lagkamrater för att hålla dem båda odödliga.


Specialist
Specialist
Samla ihop 10000 helningspoäng i ett enda liv.
Svårighetsgrad: Mycket Svårt
Hur man får: Detta är den förlängda versionen av Praktikant. Medan de nästa 3000 helningspoängen kan verka vara en kort väg att gå, så bör du fortsätta spela konservativt.


Laddad För Vård
Laddad För Vård
Ha en ÜberLaddning redo innan Konfigureringsfasen är över.
Svårighetsgrad: Mycket Lätt
Hur man får: Hela en lagkamrat under förberedelsefasen tills din ÜberLaddningmätare är full. Du borde inte behöva kämpa för detta eftersom att ÜberLaddningmätaren fylls upp i maximal hastighet under förberedelsefasen.


Trauma Queen
Trauma Queen
Utför 3 ÜberLaddningar på mindre än 5 minuter och få 5 dödsassister under den tiden.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Håll dig bakom stora eldstrider medan du konstant helar dina lagkamrater för att försäkra dig om att din ÜberLaddningmätare byggs upp snabbt. Du kan använda Kritzkrieg eller Übersågen för att bygga upp din ÜberLaddningmätare snabbt.


Akutvård
Akutvård
Utför en ÜberLaddning på en lagkamrat mindre än en sekund innan denne träffas av en kritisk explosion.
Svårighetsgrad: Lätt/Medium
Hur man får: Om du ser en kritisk raket eller granat farandes mot din lagkamrat så ska du reagera snabbt för att rädda dem med en ÜberLaddning. Om du ÜberLaddar en Demoman som använder en kritisk klisterbomb för att klisterbombshoppa, så kommer även detta räknas för att uppnå framsteget.


Ubi Concordia, Ibi Victoria
Ubi Concordia, Ibi Victoria
Få 3 dödsassister på en fiendekontrollpunkt i ett enda liv.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: Håll dig till en stark Sjukvårdarkompis medan ni håller en punkt mot flera motståndare. Spara din ÜberLaddning utifall att ni blir överväldigade.


Det Här Kommer Att Svida Lite
Det Här Kommer Att Svida Lite
Hjälp till att döda 3 fiender med en enda ÜberLaddning på en Spanare.
Svårighetsgrad: Svårt
Hur man får: Detta framsteg sammanfaller med Medicinboll, ett framsteg för Spanaren. Spanarens mobilitet bör vara nog för att undvika skada, så assistera honom med Kritzkrieg för att öka hans förmåga för gruppkontroll. Det är föredraget att Spanaren utrustar Hagelbössan eller Shortstop över Hagel-Med-Kraft eller Läskpopparen, eftersom att man kommer spendera mindre tid på att ladda om. Alternativt så kan Spanaren använda Crit-a-Cola tillsammans med din standard ÜberLaddning för att orsaka mini-kritiska träffar.