Hvordan man opnår Pyro-præstationer

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Brandstifter
Brandstifter
Ødelæg 50 Engineer-bygninger.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Ødelæg en hvilken som helst ubevogtet Dispenser eller Teleporter. Hvis en Sentry har nået niveau 3, vil du ikke være i stand til at cirkel-skyde den, og det ville så kræve en Überladning. Det vil også tælle mod denne præstation, hvis du bruger Husvrageren til at ødelægge en sapper brugt af en fjendtlig Spy.


Opmærksomhedssøgende
Opmærksomhedssøgende
Antænd 100 fjender med din flare gun.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Du kan bruge din Signalpistolen til at skyde fjender på lang afstand. Som nødbluset rækker, skal du sigte over dit mål så der er større chance for at du rammer. Ligesom med alle præstationer der involvere at antænde fjender, vil Pyros, der bliver ramt med en hvilken som helst form for ild ikke tælle, da de nu ikke antændes.


Ilddåb
Ilddåb
Tving 10 brændende fjender til at hoppe i vandet.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: En hvilken som helst fjende som du sætter ild til vil nok hoppe i vandet for at slukke dem selv. Flere pøle af vand, såsom floderne på Hydro, kan ikke slukke spillere. Du kan "hjælpe" dine fjender ved at skubbe dem ned i vandet.


Aufwebersehen
Aufwebersehen
Få en domineret spiller til at forlade serveren.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Denne præstation er stort set ude af dine hænder. Når det lykkes dig at dominere en person, så sænk chancen for at din modstander kan få hævn, ved at undgå dem. Det er muligt at få en oprindelig domineering som en anden klasse, så længe du bare spiller som Pyro'en når dit ofre forlader serveren. Øg chancen ved at håne efter du dræber dit mål.


Brandsårsafdeling
Brandsårsafdeling
Antænd 3 Medics der er klar til at bruge en ÜberLadning.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Brug en alternativ rute til at overrakse fjendtlige Medics. Du kan også bruge din Signalpistolen, Detonatoren, Mandesmelteren, eller Brandskuddet til at antænde dem fra lang afstand.


Lejrbål
Lejrbål
Dræb 3 fjender i træk i samme område.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Overrask fjender som er samlet omkring et travlt område, såsom et kontrolpunkt. Drabene behøver ikke at ske inden for en vis mængde tid, så det er muligt at trække sig tilbage og vende tilbage senere.


Skovrydder
Skovrydder
Dræb 6 fjender med din økse i ét liv.
Sværhedsgrad: Svær
Hvordan den opnås: Det her er en udvidet version af Skovhugger-præstationen. Du kan lave yderligere skader på forhånd med dine andre våben for at gøre drabene nemmere, men det sidste slag skal være fra dit nærkampsvåben. For at opnå større numre af nærkampsdrab før du dør, så prøv at gå efter isolerede fjender, såsom fjendtlige Snipere eller Spies, hvorimod at undgå stærkere klasser som f.eks Heavy'en. Det er nok nemmere at få dette i Middelalder-tilstand eller Mannpower.


Kombineret Geværild
Kombineret Geværild
Brug dit haglgevær til at gøre det af med 20 spillere, du har antændt.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Hvis en fjende når væk fra din kortrækkende Flammekaster, så skift til dit haglgevær for at gøre det af med ham. Derudover kan du luftstøde en modstander op mod en væg, for at gøre det nemmere at skyde ham. Fedtfjerneren kan være brugbar, takket være dens nedsatte våbenskifte tid.


Kontrolleret Brand
Kontrolleret Brand
Antænd 50 fjender, der erobrer et af dine kontrolpunkter.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Hold dig til kontrolpunktet og brænd enhver fjende som du kan se. Brug din Signalpistolen, Detonatoren, Brandskuddet, eller Mandesmelteren for at antænde fjender mens de nærmer sig.


Bogbrænding
Bogbrænding
Antænd 5 fjender, der bærer rundt på dit holds efterretninger.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Vogt dine efterretninger mens du spiller defensivt. I begyndelsen af runden er det næsten garanteret for at se fjendens Scout, da nu de fleste skynder sig hen for at stjæle dine efterretninger, og det giver dig mulighed for at optjene point mod denne præstation.


Flammernes Hævn
Flammernes Hævn
Dræb 3 fjender, mens de håner.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Kig efter en hvilken som helst fjende, som håner og angrib dem. En Heavy som spiser en ting fra sin madkasse, såsom Sandvichen, betragtes også som at håne og vil tælle mod denne præstation.


Dødt Løb
Dødt Løb
Dræb en fjende i samme sekund, som han dræber dig.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Fjender som du bekæmper vil som regl blive brændt efter de dræber dig. Håb på at de har taget nok skade for at en efterbrænding kan gøre det af med dem, efter du er død.


Helvedesild
Helvedesild
Dræb 15 spillere, mens du er død.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Forvold så meget skade som muligt før du dør. Snup helbredspakkerne i nærheden for at forhindre fjenderne i at slukke sig selv.


Brandchef
Brandchef
Dræb 1000 fjender.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Denne præstation vil normalt låses op, efter at have spillet i temmelig lang tid som Pyro'en.


Brandmand
Brandmand
Dræb 500 fjender.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Denne præstation vil normalt låses op, efter at have spillet i temmelig lang tid som Pyro'en.


Firewall
Firewall
Antænd 5 Spies, der har en sapper på en venligsindet bygning.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Bevogt venlige Engineer-bygninger og Spy-tjek dine holdkammerater når du ser eller hører en Sentry blive sappet.


Brandvagt
Brandvagt
Antænd 10 Snipers, mens de har zoomet ind.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Tag stier der er mindre brugt for at snige dig ind på fjendtlige Snipere. Din Signalpistolen, Detonatoren, Brandskuddet eller Mandesmelteren kan blive brugt til at antænde dem fra lang afstand.


Flip-kabob
Flip-kabob
Antænd en spiller der bliver flippet af en der bruger Flippin' Awesome-hånet.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Ganske enkelt antænd den fjende, som bliver flippet (ikke den person, der indleder hånet). Du kan bruge din Signalpistolen hvis dit mål er for langt væk.


Svedig Kameraføring
Svedig Kameraføring
Send stillbilleder til fjenden hvor du viser hvert eneste af dine hån.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Hån med det samme efter at du har dræbt en spiller. Gør dette med både dit primære våben, så med dit sekundære våben, og med dit nærkampsvåben. Arten af denne præstation er gradvis; du behøver ikke at vise alle dine hån i ét enkelt liv eller til en enkelt spiller.


Fuldspektrumkriger
Fuldspektrumkriger
Antænd 3 fjendtlige spillere ved at bruge dit Rainblower-hån.
Sværhedsgrad: Meget svær
Hvordan den opnås: Hån med Regnblæserenen fremme så den vil udløse et specielt hån; et stort forsinket hån-angreb, som forvolder stor skade. For at antænde tre spillere med dette hån, så hån i et overfyldt område, fortrinsvis med en vis beskyttelse fordi hånet har en langvarig animation. Vær opmærksom på, at dræbe en spiller tæller ikke som at antænde dem; tre spillere skal overleve skaden fra hånet, for at kunne opnå denne præstation.


Har Du Ild?
Har Du Ild?
Antænd en fjendtlig Spy, mens han asker sin smøg.
Sværhedsgrad: Mellem-svær
Hvordan den opnås: Det er sjældent at man ser fjendtlige Spies håne, specielt hvis det er med deres Forklædningssæt. Prøv at finde en fjendligt Spy, som forsøger at opnå "Strengt Fortroligt" præstationen.


Ild I Røven
Ild I Røven
Dræb 50 fjender bagfra med din flammekaster.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Overrask dine fjender og brænd dem bagfra så snart de har vendt sig om for at skyde dig. Bagbrænderen gør dette lettere, fordi den altid påfører kritisk skade bagfra.


Varm Kartoffel
Varm Kartoffel
Reflektér 100 projektiler med dit komprimerede luftstød.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Projektiler der kan reflekteres såsom Sandmans basebolde, Gavepapirsmorderens julekugler, Manisk Mælk, raketer fra Soldierens primære våben, et signalblus fra en Signalpistolen, granater, klæbebomber, Sentry-raketer, Korsridderens Armbrøst eller Jægerens pile, og Jarate. Flere lag af Demomandens klæbebomber er nogen af de nemmeste ting at blæse væk og kan blive blæst flere gange.


Hotshot
Hotshot
Dræb en Soldier med en reflekteret raket.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Siden nu at alle projektiler, der reflekteres med et komprimeret luftstød forvolder mini-kritisk skade mod fjender, skal du dræbe en Soldier med en a reflekteret raket for at få denne præstation.


Flammeblik
Flammeblik
Antænd 10 forklædte Spies.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Brug din Flammekaster til at Spy-tjekke mistænkelige holdkammerater.


Skovhugger
Skovhugger
Dræb 3 fjender med din økse i ét liv.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Denne præstation kan opnås med en eller flere af Pyroens nærkampsvåben. Selvom at du er god i nærkamp, kræver nærkampsdrab mere præcision end at bruge din Flammekaster. En hurtig flamme efterfulgt af Udbrænderens mini-krit/krit er den hurtigste måde at dræbe en fjende på i nærkamp. Overvej at bruge et luftstød til at tvinge fjenderne i udsatte positioner. Spil konservativt og træk dig tilbage hvis du tager for meget skade. Du kan lave yderligere skader på forhånd med dine primære og sekundære våben, men det sidste slag skal være fra dit nærkampsvåben.


Grillmad
Grillmad
Dræb 50 Heavies med din flammekaster.
Sværhedsgrad: Mellem-svær
Hvordan den opnås: Denne præstation kan kun fuldføres med en standard Flammekaster. Rullekanonen vil garanteret makulere dig på tæt afstand, så prøv om du kan overraske fjendtlige Heavies eller angribe dem sammen med dine holdkammerater. Løb fra side-til-side for at reducere mængden af skader, du tager.


Humørspreder
Humørspreder
Antænd en fjende og den Medic, der heler ham.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Tag en alternativ sti for at overrakse en Medic og hans partner bagfra.


Omgwtfbbq
Omgwtfbbq
Dræb en fjende med et hån.
Sværhedsgrad: Mellem-svær
Hvordan den opnås: Find en uvidende fjende, såsom en Sniper, der er zoomet ind, og hån så med en hvilken som helst af dine sekundære våben undtagen Brandskuddet. Pyro'en laver noget lyd før man udfører hånet, som så kan advare dit mål om din tilstedeværelse. En alternativ måde at gøre det på; hån et sted hvor spillerene ikke kan se dig, såsom omkring et hjørne eller udenfor en Teleporter udgang, og håb at der er nogen, som kommer forbi.


Stikflamme
Stikflamme
Antænd en raket-hoppende Soldier, mens han er i luften.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: En raket-hoppende Soldier vil typisk være uden for rækkevidde for din Flammekaster. Prøv at skyde ham med din Signalpistolen, Detonatoren, Brandskuddet eller Mandesmelteren. Denne præstation kan også opnås ved at rakethoppe med Kokvæster 5000s opladte skud som Soldier'en, på grund af, at dens eksplosion antænder alle berørte spillere.


Plan B
Plan B
Dræb 10 fjender, mens I begge er under vand.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Pyro'en er ikke den bedste undervand, fordi hans primære våben ikke forvolder nogen skade. Løb efter tilskadekomne fjender, som trækker sig tilbage i vandet for at flygte og dræb dem så med dit Haglgevær eller din Brandøkse. Hvis du har den, så overvej at bruge Neon-annihilatorenen da den forvolder garanteret kritisk skade undervandet.


Pyroman
Pyroman
Gør 1 million point ildskade i alt.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Denne præstation vil normalt låses op, efter at have spillet i temmelig lang tid som Pyro'en. At bruge dit Haglgevær eller nærkampsvåben for at forvolde skade, vil ikke tælle mod denne præstation.


Festfyrværkeri
Festfyrværkeri
Dræb 3 fjender i en enkelt ÜberLadning.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Angrib en gruppe af fjender mens du er påvirket af en Überladning. Siden Pyro'en kæmper på tæt afstand og vil gøre fjendtlig beskydning, foretrækkes det at man er under påvirkningen af en normal Überladning.


Andengradsforbrænding
Andengradsforbrænding
Dræb en brændende fjende, som blev antændt af en anden Pyro.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Brug et hvilket som helst våben, du har lyst til for at dræbe en spiller, der er blevet antændt af en venlig Pyro.


Spontan Selvantændelse
Spontan Selvantændelse
Antænd 10 skjulte Spies.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Se efter røg og skygger skabt af usynlige Spies for at spore dem. Skyd flammer i hjørner og kroge, da de ofte gemmer sig dér.


Løbeild
Løbeild
Antænd 10 fjender, der for nylig har anvendt en teleporter.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Brug sporet fra spillere som lige har forladt en af fjendens Teleportere. Hvis du holder en Teleporter udgang intakt, kan du vente til en fjende teleportere, og så brænde dem dér.


Snobrød
Snobrød
Sørg for, at der er ild i 2 af fjendens Scouts på samme tid.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Når fjendens hold er fyldt med Scouts, så forsvar et punkt og vent til at de kommer forbi.