Obtaining Scarechievements/sv

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Halloween

2009: Scarechievements

Huvudartikel: Halloween achievements#2009
Gå På Pumpan
Gå På Pumpan
Orsaka 5 spelares död genom att spränga pumpabomber i närheten av dem.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Håll ögonen uppe efter pumpabomber nära högtrafikerade områden och skjut på dem när en fiende är i närheten. Pumpabomber respawnar ganska snabbt och kan orsaka svåra skador med en stor explosions radie så tveka inte att skjuta dem.


Kusligt Bus
Kusligt Bus
Samla in 20 Halloween-pumpor från döda spelare för att låsa upp en hatt.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Det är en ungefär 12,5% chans att en Halloween pumpa tappas av en spelare vid dödsfall. Du kan plocka upp pumpor oavsett vem som dödade offret och använda den korta kritiska buffen till att döda fler fiender.


Förklädningsförräderi
Förklädningsförräderi
Döda en Spion förklädd till din nuvarande klass.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Spy-checka någon som är samma klass som du med med vaksamhet.


Spöklik Stormhattsstöld
Spöklik Stormhattsstöld
Dominera en spelare som har på sig en Spöklik Stormhatt för att förtjäna en egen.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Hitta en fiende spelare med en Spöklig Stormhatt och satsa på att döda honom. Till skillnad från de andra prestationerna kan detta tjänas in under någon tid av året.


Dödsläskigt
Dödsläskigt
Döda en spelare som skrämts av ett spöke.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Under halloween evenemanget versionen på harvest, kommer spelarna ofta träffa på spöket medan de spelar. På Mann Manor kommer den Huvudlöse Hästlöse Horsemann ofta skrämma de spelare som försöker döda honom. Försök döda dessa hjälplösa fiender innan de återhämtar sig.


2010: Ghostchievements

Huvudartikel: Halloween achievements#2010
Gröpa Pumpa
Gröpa Pumpa
Döda Hästlöse Huvudlöse Horsemann.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: När Huvudlöse Hästlöse Horsemann spawnar, arbeta med dina lagkamrater för att besegra honom. Tänk på att spela som en snabb klass, till exempel Spanaren som kan lura Hästlöse Huvudlöse Horsemann i cirklar runt på kartan, eller en klass med starka vapen som Soldaten. De tre sista spelarna att skada Hästlöse Huvudlöse Horsemann när han dör kommer att få denna prestation.


Gravplundring
Gravplundring
Samla in Hästlöse Huvudlöse Horsemanns Hemsökta Metall.
Svårighetsgrad: Medium/Svår
Hur man får: Du måste skada Huvudlöse Hästlöse Horsemann med ditt närstridsvapen precis innan han dör. Börja attackera honom när du ser att han börjar rysa, det är början på hans animation när han håller på att dö. Efter att du dödat Hästlöse Huvudlöse Horsemann, kommer du att få ett Hemsökt Metallskrot.


Maskerad Mann
Maskerad Mann
Ta en Själgargoyle i Mann Manor.
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: Spöklig Halloween-presenten spawnar på Mann Manor, Eyeaduct eller Ghost Fort när det finns minst tio spelare på servern. När en blir tillgänglig för dig att få, sök efter den men undvik samtidigt att bli dödad.


Säckston Hale
Säckston Hale
Tillverka Saxton Hale-Masken.
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Samla alla nio klass masker från Spöklig Halloween-presenter eller från andra spelare och sedan tillverka dem tillsammans. Denna Ghostchievement kan tjänas in närsomhelst under någon tid av året.


2011: Eye-chievements

Huvudartikel: Halloween achievements#2011
Optisk Desarmering
Optisk Desarmering
Döda MONOCULUS!
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: Till skillnad från den Huvudlöse Hästlöse Horsemann,försvinner MONOCULUS bara nittio sekunder efter dess spawn. Det kan vara nödvändigt att båda lagen slutar slåss med varandra och börjar koncentrera sig på att döda MONOCULUS om medlemmarna från båda sidor vill få tag på denna prestation. MONOCULUS flyger runt i luften och har en resistens mot snabba vapen som Minigun eller Eldkastaren, MONOCULUS skjuter en massa projektiler som väldigt ofta prickar rätt. Relativt rörliga klasser kan slå luftburna mål med större mängder eldkraft på avstånd, till exempel Spanaren eller Soldaten gör båda perfekta val för att bekämpa MONOCULUS. När MONOCULUS teleporterar sig iväg, lämnar han tillfälligt sig en portal som leder till underjorden. Att ta sig in i portalen och sedan korsa Underworld och ta portalen tillbaka till ytan kommer att ge dig tillfällig buff, det är smartast att skada MONOCULUS då du har del av av Underworld buffen då det blir lättare att besegra honom då. De sista tre spelarna att skada MONOCULUS kommer att bli belönade med denna prestation. Efter att ha slutfört denna prestation kommer du även att bli belönad med MONOCULUS! Hatten.


Sjunk in i en bra bok
Sjunk in i en bra bok
Ta dig till Plundringsön och gör anspråk på din belöning!
Svårighetsgrad: Lätt
Hur man får: När MONOCULUS är besegrad, exploderar han full med Jarate och lämnar efter sig en lila portal under en kort tidsperiod. Även om du inte deltog i att döda MONOCULUS kan du ta dig in i portalen för att nå Loot Island, en isolerad del av Underworld. Gör din väg upp för trapporna och vänta på buren för att sänka sig och sedan hoppar du in i den spöklika boken att bli belönad med denna prestation. Eftersom vem som helst som gör det genom portalen kan tjäna prestation, måste du vara redo att döda fiender i närheten i självförsvar. När du slutför denna prestation kommer du att bli belönad med Bombinomicon Diverseföremål.


2012: Necromannchievements

Huvudartikel: Halloween achievements#2012
En härlig semesterort
En härlig semesterort
Get to Skull Island and claim your reward!
Svårighetsgrad: Medium
Hur man får: När MERASMUS är besegrad, exploderar han och lämnar efter sig en röd portal under en kort tidsperiod. Även om du inte deltog i att döda MERASMUS kan du ta dig in i portalen för att nå Loot Island, en isolerad del av Underworld. Gör din väg upp för trapporna och vänta på buren för att sänka sig och sedan hoppar du in i den spöklika boken att bli belönad med denna prestation. Eftersom vem som helst som gör det genom portalen kan tjäna prestation, måste du vara redo att döda fiender i närheten i självförsvar. När du slutför denna prestation kommer du att bli belönad med Dödskalleöns Huvudprydnad.


Trollkarlar lyckas aldrig
Trollkarlar lyckas aldrig
Döda MERASMUS!
Svårighetsgrad: Svårt
Hur man får: Precis som MONOCULUS före Merasmus stannar han endast på kartan under nittio sekunder, det två lagen kan behöva sluta attackera varandra för att erhålla denna prestation. För Merasmus grundläggande attacker, kan Merasmus utföra närstrid attacker med sin stav, kasta bomber med Bombonicon och skicka spelare upp i luften samtidigt som han tänder eld på dem. Han kommer också ibland att sväva ovanför och bombardera Kontroll Punkten och dess omgivning eller teleportera runt på kartan. Om han bombarderar Kontroll Punkten borde du skjuta på honom då alla attacker på Merasmus vid denna tid är Kritiska träffar. Om han teleporterar kommer två slumpmässiga spelare ha bomber placerade på deras huvuden, då måste de stöta in i Merasmus innan de exploderar och bedöver honom en liten stund. När Merasmus hälsa når 50% och 10% kommer han dölja sig själv som en prop på kartan, spelarna ska sedan sprida ut och hitta den rätta prop som blöder grönt blod när just den attackeras. Klasser som kan attackera på avstånd, som soldaten och Krypskytten kan undvika Merasmus närstridsattacker samt lätt att undvika bomberna.