Hvordan man opnår Spy-præstationer

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Over Gennem-snittet
Over Gennem-snittet
Dræb en skydevåbensbevæbnet Spy med din Kniv.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: En fjendtlig Spy, som er nær dit holds linjer, om han trækker sig tilbage eller lige er "respawned", chancerne er at han nok har sin Revolver fremme. En hvilken som helst af disse muligheder giver dig chancen til at jage spilleren ned og derefter dræbe ham for at få denne præstation.


Urostifter
Urostifter
Stik dine Steam-fællesskabsvenner i ryggen 10 gange.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Tilslut dig til en gruppe af spillere, som regelmæssigt spiller sammen. Du behøver ikke at rygstikke ti forskellige venner, så det er muligt at rygstikke den samme ven flere gange.


Afbrændingsvarsel
Afbrændingsvarsel
Overlev 30 sekunder efter at være blevet antændt, mens du er skjult.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Mens du er skjult, bevæg dig hen mod frontlinjerne og led efter en fjendtlig Pyro. Ram ind i en a Pyroens flammer og vend derefter tilbage i sikkerheden. Sluk flammerne med en Helingspakke og undgå at træde i kamp indtil de tredive sekunder er gået.


Ind Fra Kulden
Ind Fra Kulden
Opnå et hævn-drab med et rygstik.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Du bliver sikkert domineret af en anden spiller uden først at prøve. Hvis du har problemer med at få hævn, kan du prøve med vilje at blive domineret af en klasse som du er stærkere imod, såsom Sniperen.


Ingen Ro Til Arbejdet
Ingen Ro Til Arbejdet
Dræb en Engineer, mens han arbejder på en sentry.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Led efter en Engineer, som sætter sin sentry i nærheden af et anfægtede kontrolpunkt. Som dit hold nærmer sig, rygstik den distraheret Engineer mens han reparere sin sentry.


Kontraspionage
Kontraspionage
Rygstik en forklædt Spy.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: En fjendtlig Spy som prøver at skjule sig nær dit hold er som regel allerede forklædt. Sappere, der er placeret på venligsindet Engineer bygninger er et stort tegn på en forklædt Spy, som stadig er i nærheden. Du kan Spy-tjekke ved at nærme dig dine holdkammeraters rygge med kniven fremme; hvis du automatisk hæver den, ligesom du skal til at rygstikke nogen, er den "holdkammerat" faktisk en fjendtlig Spy.


Dybt Under Jorden
Dybt Under Jorden
Dræb den samme fjende 3 gange, mens du bruger Cloak and Dagger-spionuret – alt sammen i samme område og i et enkelt liv.
Sværhedsgrad: Mellem-svær
Hvordan den opnås: Hold dig til områder med høj spiller traffik og brug Spys evne til at se spillernes navne for at forfølge en bestemt person. Så længe du ikke bliver dræbt, skulle du gerne kunne få denne præstation over et længere tidsrum. Spil konservativt; hvis du rygstikker den samme spiller to gange, er der en chance for at de vil jage dig ned. På grund af specifikke anti-Spy grej, såsom Sniperens Razorback eller Jarate, selv om du forfølger en Sniper er det nok ikke den nemmeste måde at få denne præstation på.


Alternativ Måde At Dø På
Alternativ Måde At Dø På
Dræb en Sniper, efter at dit rygstik ødelægger hans Razorback.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Du vil blive chokeret efter dit første rygstik forsøg, samtidig med at du alarmere Sniperen din tilstedeværelse. Efter du har ødelagt Sniperens Razorback, prøv at lave endnu et rygstik eller brug din Revolver for at dræbe ham. Alternativt, kan du bruge Ambassadøren til at lave et hovedskud på Sniperen før han kan nå at reagere. Ved at bruge Dead Ringeren, kan det give Sniperen en falsk følelse af sikkerhed efter at han "dræber" dig, så du kan komme tilbage for et let rygstik.


Diplomati
Diplomati
Dræb 50 fjender med Ambassadøren
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Brug et godt sigte for at lave hovedskud på uforsigtige fjender. Du kan holde dig skjult og håb på at nogle tilskadekommet fjender kommer forbi.


Dr. Nooooo
Dr. Nooooo
Stik en Medic i ryggen mens vedkommende er klar til at bruge en ÜberLadning.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Når du ser en Medic med en Überladning klar, rygstik ham før den bliver brugt. Du kan bruge Cloak and Dagger-spionuret til at holde øje med en Medic, som stadig fylder sit Überladnings meter.


Hurtige Fingre
Hurtige Fingre
Stik en Scout, der bruger Rygsprederen, i ryggen.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Identificere en Scout på det andet hold som bruger en Back Scatter og fokuserer især på at rygstikke ham. Han vil være mest distraheret imens han prøver at skyde en af dine holdkammerater bagfra, så hold øje med de ruter som Scouten kan tage for at overraske dit hold.


Strengt Fortroligt
Strengt Fortroligt
Giv en fjende et stillbillede af dig selv, der knipser en cigaret ned på vedkommendes lig.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Efter du dræber en fjende, stil dig på spillerens lig og hån imens du bruger dit Forklædnings Udstyr. Skulle du gå hen og lave Spykrabbe hånet i stedet for at knipse din cigaret, vil du stadig få præstationen.


Jeg Er Spion, At Du Ved Det
Jeg Er Spion, At Du Ved Det
Rygstik en Medic, som har helet dig inden for de seneste 5 sekunder.
Sværhedsgrad: Mellem-svær
Hvordan den opnås: Forklæd dig selv så du bedst passer ind i den nuværende situation; hvis du er ved frontlinjerne, forklæd dig selv som måske en Soldier eller Pyro. Hvis du med det samme trækker dig tilbage efter at være blevet helet, ville en kompetent Medic øjeblikkeligt vide at du er en Spy. Det nok nemmest at gøre dette i en kamp zone, hvor Medicen skal være mere opmærksom på kampen efter han har helet dig.


Vigtigt Mål
Vigtigt Mål
Stik en fjende i ryggen som dominerer 3 eller flere af dine holdkammerater.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Afhængigt af banen og spillerne, kan det være svært at finde nogen, som dominerer tre eller flere af dine holdkammerater . Brug informationen på resultattavlen til at finde ud af, hvor mange domineringer hver spiller har og følg en hvilken som helst passende fjende.


Identitetstyveri
Identitetstyveri
Stik den fjende, du i øjeblikket er forklædt som, i ryggen.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Navnet af den spiller som du er forklædt som, kan ses i det HUD. Brug dette for at opsøge og rygstikke dit offer. Forklæd dig som en isolerede Engineer eller Sniper kan give dig mulighed for at nemmere bevæge dig rundt uden at give mistanke. Hvis du bruger Cloak and Dagger-spionuret, kan blive ved med at ændre din forklædning indtil den svarer til en spiller, som er i nærheden.


Forsikringssvindel
Forsikringssvindel
Dræb en fjende, mens du bliver helet af en fjendtlig Medic.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Så snart en fjendtlig Medic starter med at hele dig, rygstik den nærmeste fjende. Denne præstation er bedst gjort midt i en kamp-zone, hvor Medicen skal være mere opmærksom på kampen i stedet. Du vil automatisk blive helet af en Medic hvis du rygstikker deres makker med din Your Eternal Reward, hvilket også giver mulighed for at hurtigt gå efter en anden fjende.


Er Det Sikkert?
Er Det Sikkert?
Stik 50 fjender i ryggen, mens de er ved at erobre kontrolpunkter.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Nogen kontrolpunkter er godt bevogtet, dermed gør det sværer at komme i nærheden af andre spillere da de fleste vil Spy-tjekke dig. Tyndt forsvarede kontrolpunkter, såsom dem på Gravel Pit, har mange fremragende områder til holde øje med andre spillere. Spillere, der stimle omkring Payload vognen gør dem til nemme mål.


Fælles Operation
Fælles Operation
Placer en sapper på en fjendtlig sentry inden for 3 sekunder, efter at en holdkammerat har sappet en anden
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Når fjendens hold har masser af sentries sat op, så gå sammen med en anden Spy for at ødelægge flere af dem på samme tid.


Må Jeg Lige Skære Igennem?
Må Jeg Lige Skære Igennem?
Rygstik en fjende og den Medic, der heler ham, inden for 10 sekunder af hinanden.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Led efter en Medic og hans makker, imens de løber mod frontlinjerne. Medic makkere ser ud til at løbe mere langsommere, så det er bedst at stikke den hurtiger Medic først.


På Hendes Majestæts Hemmelige Sted
På Hendes Majestæts Hemmelige Sted
Begynd at indtage et erobringspunkt i samme sekund, som det bliver tilgængeligt.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Spillere er nogle gange ikke opmærksom på de i øjeblikket låste kontrolpunkter, så snig dig bag fjendens linjer og stå på det næste kontrolpunkt i forventning om dit hold erobre det foregående kontrolpunkt. Brug Cloak and Dagger-spionuret for at give dig mulighed for at skjule på ubestemt tid, mens du venter. Standard kontrolpunkts baner, såsom Granary og Well, skifter ofte hænder, og dermed give dig muligheden for at opnå denne præstation. Du behøver kun at starte erobrings processen, ikke gennemføre den.


Træfpunkt
Træfpunkt
Dræb 15 fjender, der står på et kontrolpunkt, som de ejer.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Spillere har det med at Spy-tjekke en hvilken som helst, som nærmer sig et aktivt kontrolpunkt, så kom fra en uventet vinkel. Ved at rygstikke fjender, som passere gennem et låst kontrolpuntk, vil det også give dig point til denne præstation.


Gode Miner Til Slet Spil
Gode Miner Til Slet Spil
Ødelæg 1000 Engineer-bygninger med sappere.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Du vil opnå denne præstation efter at have spillet som Spyen for en anstændig mængde tid. Du vil stadig for point til præstationen via hjælpedrab, skulle en holdkammerat ødelægge en bygning mens den bliver sappet.


Minesnyder
Minesnyder
Sap en fjendtlig bygning, og stik derefter den Engineer, der har bygget den, i ryggen inden for 5 sekunder.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Brug din usynlighed eller Forklædnings Udstyr til at snige dig om bag en optaget Engineer. Sap en bygning, og så hurtigt skift til din kniv, og stik Engineeren i ryggen for at forhindre din sapper i at blive fjernet. Hvis en Engineer har forladt sine bygninger ubevogtet, gem dig til de vender tilbage for at reparere den. Spillere, der bruger Wrangleren har det med at fokusere mere på kampen og kan lettere blive distraheret fra deres bygninger.


En På Skallen
En På Skallen
Skyd 20 Snipere i hovedet med Ambassadøren.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Hver gang du er i en position til at rygstikke en fjendtlig Sniper, så brug Ambassadøren i stedet for. Fordi et nøjagtig Ambassadør hovedskud kun deler 102 i skade, er det er nok sikre at gå efter Snipere, som allerede er skadet eller er væk fra frontlinjerne.


Skær Og Brænd
Skær Og Brænd
Stik en fjende i ryggen, som derefter skifter til Pyro, inden han vender tilbage.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Proceduren for denne præstation er helt ude af dine hænder. Bliv ved med at rygstikke fjender og håb så, at en af spillerene bliver så frustreret nok til at skifte til Pyroen.


Sovende Agent
Sovende Agent
Dræb en fjende, der har forårsaget, at du spiller død, inden for de sidste 20 sekunder.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: For at gøre din død mere overbevisende, prøv at lade fjenden skade dig lidt før du tager din Dead Ringer frem.


Spioner Som Os
Spioner Som Os
Stød ind i en fjendtlig skjult Spy, mens du selv er skjult.
Sværhedsgrad: Meget let
Hvordan den opnås: Dette bør ske, fordi Spies har det med at tage ruter som holdne sjældent tager. Du bør i sidste ende støde ind i en fjendtlig Spy, som er på den samme sti som dig.


Mesterspion
Mesterspion
Stik 1000 fjender i ryggen.
Sværhedsgrad: Let
Hvordan den opnås: Du vil naturligvis få denne præstation efter at have spillet som Spyen for en anstændig mængde tid.


Manden Fra S.t.i.k.s.Å.r.
Manden Fra S.t.i.k.s.Å.r.
Stik en fjende under fægtning
Sværhedsgrad: Meget svær
Hvordan den opnås: Fægtnings Hån-drabet er især sværere at udføre end andre håns-drab. Ud over at være en af de længste og højest hån, skal man ikke være forklædt eller skjult. De første to stik laver minimal skade og ville nemt alarmere dine fjender; brug din evne til at se fjendens liv for at måle, om dit mål er såret nok til at blive dræbt. For at gøre risikoen for at blive set mindre, så lav hånet et sted hvor du ikke kan blive set, såsom rundt om et hjørne eller uden for en fjendtlig Teleporter Udgang, hvilket giver mulighed for det sidste stik. Denne præstation kan ikke opnås under Ydmygelsen.


Manden Med De Defekte Pistoler
Manden Med De Defekte Pistoler
Stik en Engineer i ryggen, og sap 3 af hans bygninger i løbet af 10 sekunder.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Find en Engineer med en bygning ved siden af en aktiv Teleporter. Rygstik Engineeren og sap begge bygninger og Teleportere. En anden sapper vil automatisk blive placeret på den anden side a Teleporteren, og dermed tildeler dig denne præstation. Bygningerne skal kun sappes, ikke ødelægges.


Melbourne-sammensværgelsen
Melbourne-sammensværgelsen
Dominer en Sniper.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Gå efter en konkret og uvidende fjendtlig Sniper. Hvis spilleren bær en Razorback, skyd ham tre gange med din Revolver eller to skud fra Ambassadøren (hvis det første er et hovedskud) ville det også kunne gøre det. Hvis du er ved at dø, vær sikker på at Sniperen ikke få et hjælpedrab mod din død. Håb på at spilleren ikke skifter klasse før du får en dominering.


Snydt – Igen
Snydt – Igen
Stik 3 Snipere i ryggen i et enkelt liv.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: Dette er lettere gjort på baner, der favoriserer Snipere, såsom 2Fort, hvor massevis af Snipere står klar til at blive rygstikket. Du behøver ikke at stikke alle tre Snipere inden for en kort periode, så det er muligt at trække sig tilbage efter det første stik eller det andet er op til dig.


Beskidt Arbejde
Beskidt Arbejde
Stik en fjende ihjel under påvirkning af Jarate.
Sværhedsgrad: Normal
Hvordan den opnås: En Sniper, der formår at ramme dig med Jarate eller en Sydney Sleeper ved allerede hvor du er. Så snart du er ramt, hold dig væk fra Sniperens skud-linje og forsøg at rygstikke et andet mål, som ikke med det samme ved at du er der.


Hvem Er Det, Der Bestemmer?
Hvem Er Det, Der Bestemmer?
Skyd 3 Scouts i hovedet med Ambassadøren.
Sværhedsgrad: Mellem-svær
Hvordan den opnås: Scouts bevæger sig hurtiger og er dermed sværere at lave hovedskud på. Mens du sigter, prøv at forudsige hvor Scouten vil være når du skyder. Spyen kan ikke zoome ind for at lave hovedskud, dermed gør det nemmere at ramme Scouts fra en tæt afstand. Scouts har det med at være blevet skadet i kamp, så 102 skaden fra Ambassadøren burde være nok.


Du Stikker Kun Tre Gange
Du Stikker Kun Tre Gange
Stik 3 fjender i ryggen inden for 10 sekunder.
Sværhedsgrad: Let-mellem
Hvordan den opnås: Spies vil ofte være bag fjendens linjer med mindst tre store flotte rygge rettet mod dig. Når dette sker, forsøg på at rygstikke dem alle.