Offblast

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Offblast
Offblast 01.jpg
Grundlæggende information
Banetype Arena
Filnavn: arena_offblast_final
Udvikler(e): Magnar "insta" Jenssen
Bane-information
Miljø: Ørken
Scenarie: Dagslys, solrig
Miljøfarer: Hul
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×1
Ammoico.png Ammunitionskasser: Mediumammo.png ×4
Map Photos
Menu photos arena offblast final.png
Map Overview
Offblast overview.png
Banefrimærke
Item icon Map Stamp - Offblast.png
Understøttere-førertavle
Arena Offblast er en hurtigkørende, høj fælleskabsbane sat i en tophemmelig missilsilo kilet ind i toppen af et udhulet bjerg. Åben-lufts-ruter og snævre gange sammenløber på et centralt kontrolpunkt placeret lige under siloens eksplosionsdøre. Denne bjergtops-arena brillerer med en ren klippeside, der omkredser hele kampmarken, som giver dig chancen for at hjælpe dine fjender med at forbedre sine taktikker. Specifikt, kan alle der skubber dig over siden få noget tid til at tænke over de varierende fejl i deres "stå ved siden af en klippekant"-strategi, mens du falder mod en smertefuld, ikke-respawn-mulig død.

Offblast er en Arena-bane. Det var en af fællesskabs-banerne valgt af Valve på grund af dens udstående kvalitet, og blev inkluderet i Den klasseløse opdatering som en æresfyldt officiel bane.

Formålet er at eliminere hele det fjendtlige gold eller erobre det centrale kontrolpunkt.

Introduktionsvideo

Steder

Banen består af en stor hemmelige missilsilo bygget ind i et Taffelbjerg, i midten af en ørken. Usikre ramper skalerer langs bjergets side, og leder op til en uskyldig, af udseende, mølle, som er forbundet til indersiden af det udhulede bjerg, mens to lange catwalk og korridorer dominerer det spiontekniske-stiliseret interiør.

Udvendig

  • Spawn-rum: Spawn-rumene er lokaliseret uden for siloen ved siden af tunnel-indgangen til den primære bygning. Lige ude fra spawn er klippeside-ruterne, som leder op til Huset.
  • Klippe-side: Langs bjergets side er grusruter, der leder til tre forskellige indgange til den primære bygning. Fra bunden er timmel-indgangen, fra toppen er hus-indgangen og fra endnu højere er side-indgangen.
  • Hus: Ved toppen af ruterne er der et hus, som separerer hvert holds spawn-område. ved siden af huset er et lille ikke-hegnet gå-egnet klippestykke til den anden side. Huset har to gulve, hvor bunden har indgangene og toppen har indgangen til den primære bygning. En lille helbredspakke kan blive fundet inden i huset.

Primær bygning

  • Bundetage: Bundetagen er placeret under Kontrolpunkts-broen. Den forbinde de to tunnel-indgange fra begge holds spawn-områder.
  • Primær Etage: I midten af den Primære Etage kan Kontrolpunkts-broen findes. Ved siden af broen er to store trapper, som leder til bundetagen. Over for er husets indgang.
  • Øverste Etage: Topetagen er den smalleste etage og består mest af gange. Fra Kontrolpunkts-broen er to ramper, som leder op til den øverste etage, og et lille rum, der overser punktet. Indgange til den øverste etage er placeret på toppen af klippesiden grusramper.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Offblast strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt ×1
12 ,000
×2
8 ,000
×3
6 ,545
×4
5 ,760


Opdateringshistorik

13. august 2009-opdateringen (Den klasseløse opdatering)

  • Tilføjede Offblast til spillet.

Eksterne links