Oktoberfest

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ha ha ha! Oktoberfest!
De Medic

Wanneer er bespot wordt met de Kritzkrieg houdt de Medic zijn gezicht boven de loop van zijn wapen en haalt diep adem voordat hij weer terug aan het werk gaat.

Deze bespotting geneest de Medic voor 11 gezondheidspunten, passieve genezing niet meegeteld. Deze genezing telt niet mee voor de Überlading meter maar wel voor de totale genezing zoals gezien op het scorebord. Het is mogelijk om een teamgenoot te genezen terwijl deze bespotting duurt wanneer de speler de 'Medi Gun heal after release' optie aanzet in de multiplayer opties. De bespotting laat zijn waarde zien wanneer de speler passieve schade ontvangt zoals vuur of bloeden of wanneer de natuurlijke genezing te langzaam is.

De Oktoberfest bespotting kan gedaan worden tijdens vernedering en gelijk spel.

Genezing en functietijden

Genezing en functietijden
Genezing
Zelfgenezing 11
Functietijden
Bespottingsduur 4 s
Waarden zijn bij benadering en bepaald door gemeenschapstesten.

Update verleden

21 mei 2009 Patch (Sniper vs. Spy Update)

  • Een nieuwe bespotting is toegevoegd voor de Kritzkrieg welke ook 10 gezondheidspunten geneest.

[Onbekende Datum]

  • De bespotting en zjn geluidsfragment zijn uitgezet.
  • De bespotting is teruggezet, maar het geluidsfragment niet. Het werd gespeculeerd dat het geluidsfragment verwijderd was door een de verwijzing naar drugs. Vanuit een logisch standpunt is het lastig om in te ademen en te schreeuwen tegerlijkertijd.

Trivia

  • Deze bespotting was oorspronkelijk ontworpen voor de Medi Gun.[1] Er werd gespeculeerd dat deze bespotting verwijderd was om drugsverwijzingen te voorkomen maar werd uiteindelijk toegevoegd voor de Kritzkrieg.
  • De patch notities en tips in het spel zeggen dat de bespotting 10 gezondheidspunten geneest, maar gemeenschapstesten heeft bepaalt dat de Kritzkrieg eigenlijk 11 punten geneest.