Oktoberfest

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ha ha ha! Oktoberfest!
Medic

Când se batjocurește cu Kritzkrieg-ul echipat, Medicul stă cu fața la țeava armei sale și inhalează adânc, vindecându-se pentru 11 viață. Medicul este vulnerabil în timp ce efectuează batjocura. Batjocura mai poate vindeca Medicul în timpul Umilirii. Mai poți vindeca un aliat în timp ce faci batjocura dacă ai bifat opțiunea 'Medi Gun heal after release' în meniul de multiplayer avansat. Făcând batjocura nu-ți va încărca bara de ÜberCharge.

Batjocura este cel mai bine folosită când ești singur și suferi pagube pasive (focul și/sau sângerarea), și dacă vei crede că bonusul pasiv de vindecare nu e suficient pentru a te salva înainte de a muri datorită sângerării sau focului, sau dacă Blutsauger-rul este purtat; dar să ai grijă să nu fie adversari lângă tine când batjocurești!

Pagube

Niciuna. Vindecă 11 puncte de viață.

Timpuri

  • Interval de Batjocură: 4

Toate timpurile sunt în secunde. Timpurile sunt aproximative și determinate de către testele comunității.

Trivia

  • Batjocura este bazată pe una nefolosită a Vindecătorului. A fost speculat că a fost eliminată pentru a elimina referințele la droguri, dar eventual a fost readăugată pentru Kritzkrieg.
  • A fost speculat că animația pentru inhalare e o referință la marijuana din țevile de apă, dar privind la fundalul Medicului, e mai degrabă o referință la mirositul amestecurilor în timpul celebrației Oktoberfest din Germania.
  • Înainte de revenire, a fost un fișier audio "Ha ha ha, Oktoberfest!" care acompania batjocura, dar s-a renunțat la ambele când a fost speculat că era o referință la droguri. Chiar dacă batjocura a fost restaurată, sunetul nu a fost inclus, chiar dacă mai există în fișierele jocului. Dintr-o perspectivă logică, ar fi greu să țipi și să inhalezi în același timp.