Oktoberfest

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ha ha ha! Oktoberfest!
Sjukvårdaren

Vid hån med Kritzkrieg utrustad sätter Sjukvårdaren ansiktet mot pipan av vapnet och andas in djupt innan han återvänder till arbetet.

När man utför hånet kommer Sjukvårdaren att helas med 11 hälsa, bortsett från passivt självhelande. Detta påverkar inte ÜberLaddnings mätaren men kommer att inräknas i det totala helandet visad på poängtavlan. Det är möjligt att hela en allierad medan man utför hånet, om spelaren har valt 'Hälsovapen fortsätter hela utan att eldknappen hålls nere' i flerspelarinställningarna. Hånet bevisas vara ovärderlig när spelaren tar passiv skada, så som eldskada och blödning, eller när naturlig hälsogenerering är för långsam.

Oktoberfest hånet han användas under Förnedring och Dödlägen.

Helande och Funktionstider

Helande och funktionstider
Helning
Självhelande 11
Funktionstider
Tidsläng av hån 4 s
Värdena är ungefära och determinerades genom gemenskaps-testning.

Uppdateringshistorik

May 21, 2009 Patch (Krypskytt vs. Spion Uppdateringen)

  • Lade till nytt hån för Kritzkrieg, vilket också helar 10 hälsopoäng.

[Okänt datum]

  • Hånet och dess ackompanjerade ljudklipp .
  • Hånet blev åter igen tillagd men ljudet är inte inkluderat. Det spekulerades om att ljudet togs bort för att det antogs som en drogreferens. Från ett logiskt perspektiv skulle dessutom vara svårt att andas in och ropa samtidigt.

Kuriosa

  • Hånet var från början designad för Hälsovapnet.[1] Det spekulerades om att det togs bort för att undvika drogreferenser, men blev tillslut inlagt och tillämpad på Kritzkrieg.
  • Patch noteringar och i-spel tips påstår felaktigt att hånet helar 10 hälsa, medan tester utförda av Gemenskapen har fastställt att Kritzkrieg faktiskt helar 11 hälsa.