Organenmaler

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Yeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaw!!!
De Engineer over spannende robotische handen

Bij het bespotten met de Geweerslinger zal de Engineer aan een touwtje trekken van zijn mechanische hand, waardoor zijn hand wild begint te draaien, stuwt zijn hand naar voren en gibt hij alle vijandelijke spelers die te langzaam of onoplettend waren of gewoonweg de pech hadden om in de weg te staan.

De bespotting deelt enkele klappen uit van 1-schade en verdooft het slachtoffer tijdens het eerste contact met de hand. Wanneer de Engineer zijn hand terugtrekt aan het einde van de bespotting zal de laatste klap meer dan 450 schade doen, waardoor alle klassen die niet onsterfelijk waren onmiddelijk worden gedood.

De bespotting kan gericht worden, bepaald door de richting waar de speler naar kijkt aan het begin. Hierdoor kan de Engineer spelers direct boven of onder hem doden, als er oorspronkelijk naar de speler werd gericht.

Net als alle dodelijk bespotting, kan deze bespotting ook gebruikt worden om vijandelijke spelers te doden tijdens de vernedering en gelijkspel.

Schade en functietijden

Zie ook: Schade
Schade en functietijden
Schade
Op de man af 1 (x14) + 450+
Functietijden
Attack interval 4
Waarden zijn bij benadering en bepaald door gemeenschapstesten.

Updateverleden

8 juli 2010-patch (Engineer Update)

  • De bespotting is toegevoegd aan het spel.

Trivia

  • Als een vijand gedood wordt voordat de hand word terug getrokken, zal de vijand in een ragdoll veranderen, in plaats van te gibben.