Organ Grinder

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Yeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaw!!!
The Engineer on thrilling robotic prostheses

Când Inginerul face o batjocură echipat cu Gunslinger-ul, trage o sfoară ce iese din proteza lui mecanică, își turează mâna până la o viteză amețitoare, după care o împinge în față nimicind orice jucător încet, sau care pur și simplu a avut ghinionul de a fi în raza lui de acțiune.

Batjocura face câteva pagube de 1, apoi amețește victima la primul contact cu mâna robotică. În momentul în care Inginerul își retrage mâna, spre sfârșitul batjocurii, o lovitură finală va fi aplicată, cu pagube de peste 450 de unități, omorând practic orice clasă dacă nu era invulnerabilă în acel moment.

Această batjocură permite Inginerului să omoare inclusiv jucători ce stau exact deasupra sau dedesubtul său dacă în momentul executării țintea către aceștia.

Ca și celelalte morți prin batjocură, și cu aceasta se pot omorî inamici în la sfârșitul rundelor, în timpul umilinței sau a stalemate.

Pagube și timp de funcționare

Mai Vezi: Pagube
Pagube si timp de funcționare
Pagube
Point blank 1 (x14) + 450+
Momente de funcționare
Interval de atac 4
Valorile sunt aproximate și determinate prin testarea de către comunitate.


Istoricul Actualizărilor

8 July 2010 Patch (Engineer Update)

  • Batjocura a fost adăgată în joc.

Trivia

  • Daca jucătorul va muri în timp ce mâna se învârtește, atunci acesta va fi transformat într-o Păpușă din cârpe, dar dacă va muri când Inginerul va trage mâna înapoi, atunci acesta va Exploda în bucăți.