Gavebunke

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Advarsel! Et venskab er blevet opfanget!
Administratoren om gave-uddeling

Bunke a' Gaver er en handlingsgenstand, som, ved brug, giver en tifældig genstand til højst 23 andre personer på den samme server som brugeren. Bunke a' Gaver kan kun blive brugt én gang, og alle på serveren vil blive notificeret om din gavmildhed.

Bunke a' Gaver fungerer på samme måde som Hemmelig Saxton gør, men giver en gave til så mange som 23 andre spillere, i stedet for én enkelt spiller tilfældigt. Lige nu, kan Bunke a' Gaver ikke blive opnået via tilfældige drop, eller bliver smedet.

Hvis en server har en spillergrænse større end 24, vil en gave blive givet til de første 23, der forbandt sig til serveren. Analogt til dette, vil en server med en spillergrænse lavere end 24, kun give en gave til hver spiller. Brugeren af denne genstand kan aldrig selv modtage en genstand fra sin egen Bunke a' Gaver.

Indhold

Genstande opnået gennem Bunke a' Gaver vil have den normale "Gave fra: Spillernavn" tekst under deskriptionen, som en genstand, der er blevet gaveindpakket ville have. Alle genstande, der normalt kan findes via tilfældige drop, kan opnås igennem Bunke a' Gaver, som gør modtagelsen af en gave til et effektivt gratis drop. Alle modtaget gaver kan byttes og blive brugt til smedearbejde.

Opdateringshistorik

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy-opdateringen)

  • [Udokumenteret] Bunke a' Gaver blev tilføjet til spillet.

6. oktober 2010-opdateringen

  • Genstande fået fra gaver kan nu byttes og blive brugt i smedearbejde.

21. december 2011-opdateringen

  • Gaver fra Hemmelig Saxtons og Bunke a' Gaver har nu en chance for at give en gave, oveni, hvad end genstand de ville have givet normalt.

28. marts 2012-opdateringen

  • Tilføjede daglig periodisk præmiehat for gaver givet.

Paratviden

  • Hvis Bunke a' Gaver er brugt og en spiller på serveren er givet en Hemmelig Saxton, så vil de modtage en ekstra gave, som effektivt giver spilleren to gaver. Den ekstra Hemmelig Saxton forhøjer ikke Velgørenhedsåndens tæller, kun den normale gave gør.
  • Genstands niveau er baseret på det maksimale antal af gaver givet ved brug.

Se også