Lahjakasa

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
It's like Christmas morning.
The Sniper opening his gift

Lahjakasa on toimintoesine joka käytettäessä antaa käyttäjän kanssa samalla palvelimella oleville 23 pelaajalle satunnaisen esineen. Lahjakasan voi käyttää kerran ja sen käyttämisestä ilmoitetaan kaikille palvelimella oleville pelaajille.

Lahjakasa toimii samalla tavalla kuin salainen lahja, mutta antaa lahjan pelaajille aina 23 pelaajaan asti, sensijaan että antaisi yhden lahjan satunnaiselle pelaajalle. Tällä hetkellä Lahjakasaa ei voi saada löytönä tai luomalla. Lahjakasa ei ole vaihdettavissa, ja sen voi saada vain ostamalla Mann Co. kaupasta.

Jos palvelimella on enemmäin kuin 24 paikkaa, lahjat annetaan 23 ensimmäisenä palvelimelle saapuneelle pelaajalle. Jo taas palvelimella on vähemmän kuin 24 pelaajapaikkaa, yksi lahja annetaan jokaiselle pelaajalle. Kuten Salaisen lahjan kanssa, pelaaja ei voi saada lahjaa itse käyttämällä Lahjakasaa.

Sisältö

Esineet jotka saadaan Lahjakasalla sisältävät "Lahjan alkuperä: Pelaajan nimi" tekstin kuvauksen alla, aivan kuten lahjapaperilla käärityt esineet. Minkä tahansa esineen jonka voi saada tavallisena löytönä (kuten aseet, hatut ja muutamat toimintoesineet) voi saada Lahjakasasta, tehden lahjan saamisesta kuin ilmaisen löydön. Kaikki lahjat ovat vaihdettavissa ja käytettäviä luomisessa.

Hinnoittelu

Kun vertaillaan hinnoittelua Salaisen lahjaan verrattuna, punnilla maksettaessa yksittäiset lahjat tulevat halvemmiksi. Muilla valuutoilla taas lahjakasa tulee noin 15% halvemmaksi kuin 23 yksittäisen lahjan ostaminen.

Esittely

Katso myös