Pakjesavond

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Simple. Simple. One for me.
The Sniper on gifts

De Pakjesavond is een actievoorwerp dat wanneer gebruikt, cadeaus (voorwerpen) geeft aan (tot aan) wel 23 willekeurige spelers op dezelfde server als de gebruiker. Pakjesavond kan één keer gebruikt worden en zal elke speler in de server bericht geven van de spelers generositeit.

Pakjesavond functioneerd net zoals de Geheime Saxton, maar geeft een cadeau aan tot wel 23 andere spelers, inplaats van een enkele speler willekeurig gekozen. Op dit moment kan dit voorwerp niet via een willekeurige drop gekregen worden en kan het ook niet ontworpen worden.

Als een server een spelerslimiet van meer als 24 heeft, dan word het cadeau gegeven aan de eerste 23 spelers die in de server gekomen zijn. Op dezelfde manier, als een server een spelerslimiet van minder dan 24 heeft, word één cadeau gegeven aan elke speler. Zoals bij de Geheime Saxton, kan een speler geen cadeau ontvangen van zichzelf door gebruik van de Pakjesavond.

Inhoud

Voorwerpen verkregen door de Pakjesavond zullen de standaard "Gekregen van: Spelernaam" tekst onder de omschrijving hebben staan, zoals een voorwerp dat verpakt is met cadeaupapier dat ook heeft. Een voorwerp dat normaal gevonden word via het willekeurige drop systeem heeft de mogelijkheid om verkregen te worden uit de Pakjesavond, wat dus inhoud dat het krijgen van het cadeau een gratis gegarandeerde drop is. Alle cadeaus die gekregen zijn zijn ruilbaar en kunnen gebruikt worden in ontwerpen.

Prijzen

Vergeleken met het kopen van de Pakjesavond van de Mann Co. Winkel met het gebruik van British pounds (£) inplaats van United States dollars ($) of Euros (€), is het goedkoper om 23 individuele versies van de Geheime Saxton te kopen; £13.57 in totaal, vergelijken met de £14.99 voor de Pakjesavond. Het kopen van de Stapel der cadeaus met dollars of euros zal dit voor een massakorting van 15% zorgen, maar het gebruik van ponden zal zorgen voor een massakorting van zo'n 10%.

Als de pond-dollar conversieratio als een eerlijk startpunt word genomen, is een eerlijke prijs voor de Stapel der Cadeaus 20 & keer; £0.59 = £11.80. Hoewel, door dit te doen is er een kans dat spelers meerdere cadeus krijgen en andere spelers niets, in tegenstelling tot de Pakjesavond waar alle 23 spelers elk één voorwerp krijgen.

Demonstratie

Trivia

Als een speler op een server een Geheime Saxton als cadeau krijgt mag de speler ook nog een extra voorwerp in ontvangst nemen en heeft dus twee cadeau's gekregen.

Zie ook