Grămada de Cadouri

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Warning: Display title "Grămada de Cadouri" overrides earlier display title "Grămadă de Cadouri".

E ca dimineaţa de Crăciun.
Sniper

Grămada de Cadouri este un obiect consumabil, care când folosit, ofera un cadou aleator până la 23 de alte persoane de pe server-ul unde se află utilizatorul. Poate fi folosit doar o singură dată și server-ul va notifica jucătorii de generozitatea acestuia.

Grămada de cadouri poate fi obținută doar la Magazinul Mann Co., împreună cu Saxton Secret, și Şapca Mann Co.. Grămada de cadouri este foarte asemănătoare cu Saxton Secret, dar fără limita de doar un singur cadou oferit întru utilizarea sa. Până acum nu poate fi obținut din drop-uri aleatoare, nu are o rețetă de fabricare și nu se poate schimba cu alți jucători, fiind obținut doar prin achiziție la magazinul Mann Co.

Dacă un server are o limită de jucători mai mare de 24, cadourile vor fi date doar la primii 23 de jucători care s-au conecta la server. Invers, dacă server-ul are un număr de jucători mai mic de 24, atunci vor fi date doar câte unul pentru fiecare jucător. Utilizatorul care a folosit obiectul nu va primi un obict, chiar dacă sunt mai puțini jucători decât cei necesari.

Conținut

Obiectele primite prin intermediul Grămezii de Cadouri vor fi marcate drept cadouri de la utilizator, marcate cu timpul și data primirii. Orice obiect care poate apărea aleator (ca arme, pălării, și puține obiecte de acțiune) poate fi găsit într-un cadou. Toate obiectele primite pot fi schimbate și fabricate.

Prețurile

Dacă achiziționezi de la magazin folosind £ în loc de $/€, e mai ieftin să cumperi 23 de Saxton Secret individuale - £13.57 vs. £14.99 Pentru Grămada de Cadouri. Dacă vei cumpăra în $/€, vei primi o reducere de preț de 15%, dar dacă vei cumpăra în £ vei fi taxat în plus cu 10%. Dacă rația £/$ a Saxton Secret ar fi luat un punct de începere corect, un preț corect pentru Grămada de Cadouri ar fi 20 × £0.59 = £11.80. Însă, făcând acest lucru va da o șansă jucătorilor să primească mai multe obiecte iar alții să nu primească nimic, spre deosebire de Grămada de Cadouri care face ca fiecare 23 de jucători să primească un obiect fiecare.

Demonstrație

Mai vezi