Drös med Gåvor

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Simple. Simple. One for me.
Krypskytten om presenter

Drös med Gåvor är ett åtgärdsföremål som, när den används, ger ut ett slumpvalt vapen till upp till 23 andra personer på samma server som användaren befinner sig på. Drös med Gåvor kan användas endast en gång och kommer notifiera alla andra spelare på servern om användarens generositet.

Drös med Gåvor fungerar exakt likadant som Hemliga Saxton, men den ger presenter till upp till 23 andra spelare istället för till en slumpvald spelare. I nuläget kan Drös med Gåvor inte införskaffas via föremålssystemet och inte heller tillverkas. Drös med Gåvor är inte bytbar eftersom att det endast kan köpas via Mann Co. Butiken.

Om en server har en begränsning på över 24 spelare, kommer en gåva ges till de 23 första spelare som anslöt sig till servern. Lika så om servern har mindre än 24 spelare, kommer bara en gåva ges ut till varje spelare. Som med Hemliga Saxton, kommer användaren inte kunna få en gåva från sig själv med Drös med Gåvor.

Innehåll

Föremål som införskaffas via Drös med Gåvor kommer ha standardtexten "Gåva från: Spelarens namn" under beskrivningen, som ett föremål som varit inslagen skulle haft. Alla föremål som normalt kan hittas via föremålssystemet (så som vapen, hattar och en del diverseföremål) är möjliga att hitta via Drös med Gåvor, vilket effektivt gör att gåvor blir som en gratis upphittning. Alla gåvor som fås är bytbara och kan användas i tillverkning.

Pris

Jämfört med att köpa Hemliga Saxton från butiken med £ istället för $/€, är för närvarande billigare än att köpa 23 individuella Hemliga Saxtons - £13.57 mot £14.99 för Drös Med Gåvor. Om man köper Drös Med Gåvor med $/€ resulterar det i en stor rabatt på nästan 15%, men om man använder £ är det nästan 10% dyrare.

Om £/$ värdet för Hemliga Saxton tags som en vettigt startvärde, så borde ett vettigt pris för Drös Med Gåvor vara 20 × £0.59 = £11.80. Däremot kommer detta göra så att en spelare har chansen att få flera föremål medan andra inte får något alls, till skillnad från Drös Med Gåvor där alla 23 spelare får varsitt föremål.

Demonstration

Se även