Planeswalkerhelm

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Auf Wiedersehen, Schweinehunds!
De Medic

De Planeswalkerhelm is een hoed voor de Medic. Het is een verweerde teamgekleurde helm, gedecoreerd met korte stekels, een vizier met ooggaten en twee slagtanden die zich uitstrekken langs de kaak van de drager. Het lijkt op de hoed met slagtanden die gedragen word door Garruk Wildspeaker, een planeswalker personage van het kaartspel Magic: the Gathering.

De Planeswalkerhelm werd uitgedeeld aan spelers die Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 op Steam voor 15 juni 2011 bestelden.

Update verleden

3 juni 2011 Patch
  • De Planeswalkerhelm was aan het spel toegevoegd.
  • [Voorwerp schema-update] Het voorwerp kreeg een naam en een beschrijving.

23 juni 2011 Patch

Bugs

Trivia

  • Garruk Wildspeaker is een druïde-achtige planeswalker die zich met groene magie bezighoud. Het is een kleur die geassocieerd wordt met leven, natuur, genezing en versterkte monsterkracht in het kaartspel -- wat erg goed past bij de Medic's speelstijl met de Medi Gun en de Kritzkrieg.[1][2]
  • De beschrijving van het voorwerp is een verwijzing naar Garruk, een magisch wezen die bekend staat om het oproepen van grote bloeddorstige beesten.[3]

Gallerij

Zie ook

Verwijzingen

  1. Wizards of the Coast, "Green Healing Card List on the Magic: The Gathering Card Database". . Verkregen: July 8, 2011. (Engels)
  2. Wizards of the Coast, "Official Magic: The Gather Write-up about Green Magic". . Verkregen: July 8, 2011. (Engels)
  3. http://www.wizards.com/magic/multiverse/planeswalkers.aspx?x=mtg/multiverse/planeswalkers/garruk (Engels)

Externe links