Planvandrarens Hjälm

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Auf Wiedersehen, Schweinehunds!
The Medic

Planvandrarens Hjälm är en huvudbonad som tillhör Sjukvårdaren. Den föreställer en sliten, lagfärgad hjälm, dekorerad med små spikar, ett visir med små titthål, och två betar som sticker ut jämsides med bärarens käke. Den föreställer den beteförsedda hjälmen som bärs av Garruk Wildspeaker, en planvandrarkaraktär från kortspelet Magic: The Gathering.

Planvandrarens Hjälm delades ut till spelare som förhandsbokade Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 på Steam före 15:e juni 2011.

Uppdateringshistorik

Juni 3, 2011 Patch

  • Planvandrarens Hjälm lades till i spelet.
  • [Uppdatering av föremålserver] Föremålet tilldelades ett namn och en beskrivning.

Buggar

Trivia

  • Garruk Wildspeaker är en druidliknande planvandrare som förknippas med grön magi. Det är en färg som knyter an till liv, natur, healing och stärkande av varelsers styrka i kortspelet - ganska passande med tanke på Sjukvårdarens spelstil med sitt Hälsovapen och sin Kritzkrieg.[1][2]
  • Föremålets beskrivning är en referens till det faktum att Garruk är en magiker specialiserad på att frammana stora, vilda odjur.[3]

Galleri

Se även

References

  1. Wizards of the Coast, "Green Healing Card List on the Magic: The Gathering Card Database". . Hämtade July 8, 2011. (Engelska)
  2. Wizards of the Coast, "Official Magic: The Gather Write-up about Green Magic". . Hämtade July 8, 2011. (Engelska)
  3. http://www.wizards.com/magic/multiverse/planeswalkers.aspx?x=mtg/multiverse/planeswalkers/garruk (Engelska)

Externa länkar