Platina Duelmedaille

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Warning: Display title "Platina Duelmedaille" overrides earlier display title "Platinum Duelmedaille".[[Category:Cosmetic itemsTemplate:If lang]][[Category:Valve-made itemsTemplate:If lang|Cosmetic Platinum Dueling Badge]]

[[Category:Item infobox usage|Template:If lang]]

Fear me, cowards!
The Heavy vertellend over hoe goed hij is in duweleren

Template:If lang

De Platinum Duelmedaille is een level 4 Overige badge, uitgebracht als deel van de Mann-Conomy Update. Hij ziet er uit als een platina, rechthoekige badge die zich op de borst bevindt. De medaille is toegekend nadat een speler level 75 heeft bereikt met de Gouden Duelmedaille.

De badge laat ook zien hoeveel percentage van de duels gewonnen is, om welke tijd, de datum, het resultaat, en de tegenstander in het laatste duel.

Als de badge is verwijderd, zal er een nieuwe worden toegekend zodra de speler een nieuw duel heeft afgemaakt. Deze badge zal dezelfde status hebben als de vorige, alleen is de datum nu veranderd naar de datum van het laatste duel.

Trivia

  • Deze medaille lijkt op de Oerkrijger medaille, maar deze medaille verandert niet als je hem verschillende classes aandoet.
    • Op dit voorwerp kun je nog steeds de "B" van "Beta" zien, net als die op de Primeval Warrior medaille.
  • Er moet een gigantisch aantal van 740 duels gewonnen worden om deze medaille te verkrijgen.
  • Als je itemdrops, of uitgedaagd worden door een andere speler niet meetelt, maar wel dat ene duel dat je krijgt wanneer je tien keer hebt gewonnen, dan is de laagste aankoopprijs van alle duels om deze medaille te krijgen: $132.65 (132.66€, £79.06). hierbij koop je 670 duels (134 setjes van 5) en hou je uiteindelijk drie duels over. Alle duels zullen dan wel gewonnen moeten worden.

Galerij

[[Category:Mann-Conomy UpdateTemplate:If lang]]