Duelleringsmärke i Platina

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Was there ever any doubt?
The Spy on being the best duelist

'Duelleringsmärket i Platina är ett diverse märke (nivå 4) som släpptes i samband med Mann-Conomy-Uppdateringen. Det föreställer ett rektangulärt märke i platina som visas upp på spelarens bröst. Märket erhålls efter att spelaren nått duellnivå 75 på sitt Duelleringsmärke i Guld.

Märket visar också din vinstprocent baserat på samtliga spelade dueller, och tiden, datumet, resultatet och motståndaren i din senaste duell.

Om märket raderas kommer ett nytt att ges till spelaren efter att denna deltagit i ytterligare en duell. Det nya märket kommer ha samma statistik som det gamla, men med ett nytt mottagningsdatum.

Trivia

  • Bortsett från duelleringsminispel som man hittar, och dueller som man blir utmanade på av andra spelare (men inklusive de 5 duelleringsminispel som automatiskt fås för varje 10 vinster), den lägsta summan en spelare måste spendera på Duelleringsminispel för att få detta märket är 73,26€ (73,26$, 43,66£), vilket ger en 370 dueller (74 x 5). Detta om man utgår från att spelaren vinner varenda duell.
  • Det är möjligt att öka märkets nivå ytterligare och fortsätta att få slumpmässigt valda föremål för var tionde vinst.

Gallery

Se även