Spillerdestruktion

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Skal ikke forveksles med Robotdestruktion.
Jeg er fuld - I har ikke en undskyld!
Demomanen om fulde UFO-piloter

Spillerdestruktion er en fællesskabs-lavet spiltilstand tilføjet med Invasion-fællesskabsopdateringen.

Spil

Målet for hvert hold er at indsamle øl-opsamlingsobjekter, der bliver droppet af døde spillere, og deponere dem i en UFO i midten af banen for at gøre den fuld og score points. Når en spiller er dræbt, dropper de en 1 øl, plus alle øllene de allerede bar (vist over deres hoved og på deres HUD), som så kan samles op af andre spillere fra begge hold. Spilleren med de fleste øl, som ikke er en Spy, bliver også en "holdleder", der kan deponere liv og ammunition til dem selv og nærstående holdkammerater med den samme rate som en level 1 Dispenser, men det giver dem også give et omrids synligt igennem vægge, som kan blive set af begge hold. Holdledernes Dispenser har en modificeret rækkevidde af 450 enheder (standardrækkevidde er ~32 enheder). Opsamlede øl vil blive droppet på jorden, hvis en spiller prøver at bære dem ind i et genforsynings-område, og kan også blive droppet manuelt ved at trykke på drop-genstand knappen (Standardtast: L). Droppede øl, der ikke bliver samlet op, vil forsvinde igen 2 minutter efter.

Score

For at score, skal spillere deponere deres opsamlet øl ind i en UFO i midten af banen, som ankommer efter 52 sekunder og flyver langsomt langs området med en tiltræksningsstråle, før den når enden af banen og forsvinder efter 34 sekunder. Mens man er i UFO'ens stråle, kan spillere bevæge sig rundt som var de i vand, og deres opsamlet øl er gradvist deponeret ind i UFO'en og tilføjet til deres holds score. Spillere kan også bestride øl-deponeringer ved at hoppe ind i strålen og blokere fjendens hold fra at score. Mængden af øl, der skal deponeres for at vinde, er baseret på antallet af spillere i de første 30 sekunder af runden ganget med 5. Efter 30 sekunder er tallet låst for resten af runden. Hastigheden, hvorved du deponerer, er også dynamisk gennem runden, og er baseret på antallet af forbundede spillere. Den basale deponeringshastighed er 1 øl hver 1,1 sekunder, men tiden formindskes med 0,025 for hver spiller i runden[1].

Mens flere øl er deponeret i UFO'en, vil den blive mere fuld, og vil synligt 'vakle' mere og mere jo højere et holds score er. Når et hold scorer nok points til at vinde, vil UFO'en flyve væk og, i sin fuldskab, kollidere med moderskibet i distancen, som ødelægger det og giver sejren til det hold.

Baner

Se også: Liste over baner

Spillerdestruktion-baner bærer pd_ præfikset; fællesskabsbaner er identificeret med en kursiv font.

Navn Billede Filnavn
Watergate Pd watergate 2.jpg pd_watergate

Udvikling

Den nuværende version af Spillerdestruktion spiltilstanden er meget ændret i forhold til tidligere versioner af banen.

I stedet for at droppe øl, som skulle afleveres til UFO'en, droppede døde spillere hold-specifikke penge-opsamlingsobjekter (taget fra Robotdestruktionens kerner), der øjeblikkeligt blev tilføjet til holdets score ved opsamling. Men efter spillere dræbte flere fjender, ville deres dusør (som vist på deres HUD) stige, som forårsagede at de ville droppe flere penge ved død, og dermed være et mere værdifuldt mål for det fjendtlige hold.

Da spillere ikke behøvede at aflevere deres opsamlinger for at score, droppede UFO'en i stedet store "omsorgspakker" af penge til begge hold i midten af banen. UFO'ens tiltrækningsstråle blev brugt til at trække spillere mod et neutralt kontrolpunkt på det højeste punkt på banen, som langsomt genererede ekstra penge-opsamlinger til holdet, der ejede det. Når et hold scorede $150, ville en tønde blive affyret fra kontrolpunkts-bygningen og lande på moderskibet i skyboxen, som ville ødelægge den.

Denne version af spiltilstanden blev eventuelt fravalgt til fordel for den nuværende version, da spillere med høje dusører bare ville gemme sig i spawn for at undgå at blive dræbt, og uden en UFO-deponering eller holdleder-mekanisme, manglede spillet et fokuseret formål for spillere at kæmpe for.

Opdateringshistorik

6. oktober 2015-opdateringen (Invasion-fællesskabsopdateringen)

  • Tilføjet bane: Watergate.

29. februar 2016-opdateringen

  • Fællesskabsanmodning: Tilføjede SetPlayerPointsOnDeath input til tf_player_destruction_logic og en PointsValue key field til item_teamflag enheden, når brugt i Spillerdestruktions-tilstand.

25. april 2016-opdateringen

  • Tilføjede en ny hurtigspil-kategori for Alternative spiltilstande.

Referencer

  1. https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/discussion/456016898/487870763315083672/ (Engelsk)