Polycount csomag

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Button Polycount pack.png

A Polycount Csomag egy verseny volt a Valve és a Polycount modellező közösség által, hogy új tárgy csomagokat tegyenek a Team Fortress 2-be. Ezeknek a tárgyaknak vadi új modellje, és egyedi statisztikái vannak. A verseny győzteseit 2010. július 15-én hírdették ki, kiknek tárgyai be is kerültek a játékba a Mann-Conomy Update során.

Az 5 győztes csomag mellett a Valve későbbi frissítésekben lehet hogy további csomagokat is hozzáad a játékhoz, melyek elég jók voltak ahhoz hogy a játékba kerüljenek. A PC Gamer később azt írta, egyet ezen további csomagok közül a Mann-Conomy updatebe terveztek berakni. Az update bevezetett volna egy új játékmódot is, de ennek a két dolognak bevezetését elhalasztották. A frissítésben kiadták kereskedési rendszert. Egy másik blogbejegyzésben azt írták, hogy a Valve dolgozik egy új ezdési pályán valamelyik osztályhoz, hasonlóan a Soldier training pályájához, amit a Mac Update-tel tettek a játékba. Jelenleg nem tudni, hogy meyik osztálynak lesz ez a training pálya.

Mindenki, aki beküldött bármit is a versenyre kapott egy Polycount Kitűzőt, ahogyan azon néhány ember is, aki nem küldött be modelleket, de segített a versenyben valamilyen módon.

Az 5 Polycount szett képezi az első öt Tárgy szettet. Egy szettben lévő összes tárgy viselése egyszerre (beleértve a sapkát is) ad egy különleges bónuszt.A Győztesek

Részletesebben olvashatsz a szettekről a Szettek Cikkben.

Backpack Polycount Pack.png

Leaderboard class scout.png The Special Delivery

Készítette: Shawn "5p3tch" Spetch


Leaderboard class soldier.png The Tank Buster

Készítette: Rob "Larolaro" Laro


Leaderboard class pyro.png The Gas Jockey's Gear

Készítette: Steven ".:Progg" Skidmore


Leaderboard class sniper.png The Croc-O-Style Kit

Készítette: Spencer "Nrek" Kern


Leaderboard class spy.png The Saharan Spy

Készítette: Shaylyn "Chemical Alia" Hamm


Galléria