Polycount Pack/no

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Button Polycount pack.png

Polycount Pakken var en konkurranse av Valve og modellering samfunnet, Polycount, for å utvikle nye våpen pakker å bli introdusert til Team Fortress 2. Disse elementene vil være helt nye modeller med unik statistikk gang lagt til i spillet. Konkurranse Vinnerne ble annonsert den 15. juli 2010, og elementene ble lagt i Mann-Conomy Oppdateringen.

I tillegg til de fem vinnende pakker, bekreftet Valve at flere andre pakker var av høy nok kvalitet til å være i spillet, og kan bli lagt til i senere oppdateringer. PC Gamer senere bekreftet at en av disse ekstra pakker vil bli tatt med på Polycount oppdatering som en bonus. Det var også meningen å innføre en ny spillmodus og en butikk. Det ble også antydet i et nylig skrevet blogginnlegg at Valve jobber med et nytt trenings kart for en klasse, kartet ligner på Soldiers trenings kart utgitt med Mac oppdateringen. Det er foreløpig ukjent hvilken klasse dette kartet vil være egnet for.

Alle som kom inn i konkurransen fikk en Polycount Pin, samt noen utvalgte personer som ikke kom inn, men hjalp konkurransen ut på en måte.

De fem Polycount settene utgjør de fem første Item Stiller. Ifører du alle elementer i et gitt sett (inkludert hatt) vil du få en bonus.Vinnere

Hovedartikkel: Item sets/no
Backpack Polycount Pack.png

Leaderboard class scout.png Spesial Leveranse

av Shawn "5p3tch" Spetch


Leaderboard class soldier.png The Tank Buster

av Rob "Larolaro" Laro


Leaderboard class pyro.png The Gas Jockey's Gear

av Steven ".:Progg" Skidmore


Leaderboard class sniper.png The Croc-O-Style Kit

av Spencer "Nrek" Kern


Leaderboard class spy.png The Saharan Spy

av Shaylyn "Chemical Alia" Hamm


Galleri