Polycount-Paketet

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Button Polycount pack.png

Polycount Pack var en tävling av Valve och modellgemenskapen Polycount, vilken gick ut på att skapa nya föremålsuppsättningar (alt. "sets" eller "kits") till Team Fortress 2. Dessa saker skulle vara helt nya modeller med unika attributer när de väl lades till i spelet. Vinnarna utannonserades på den 15:e juli 2010 och föremålen lades till i Mann-Conomy-Uppdateringen.

Utöver de fem vinnande föremålsuppsättningarna så har Valve sagt att flera andra föremålsuppsättningar höll tillräckligt hög standard för att få vara med i spelet, och kanske läggs till i senare uppdateringar. PC Gamer har sedan bekräftat att en av uppsättningarna skulle inkluderas i Mann-Conomy-Uppdateringen. Uppdateringen skulle också introducera ett nytt spelläge och byteshandel. Det har också antytts i en bloggpost att Valve jobbar på en ny träningskarta för en av klasserna, likt Soldatens träningskarta vilken var introducerad i Mac-uppdateringen. Det är forfarande okänt vilken klass som ska få en träningskarta.

Alla som var med i tävlingen eller hjälpe till fick en Polycount-Knappnål.

De fem Polycount-paketen är de första föremålsuppsättningarna. Om man bär alla sakerna i en uppsättning (vilket inkluderar hatten) så får man en bonus för den klassen.Vinnarna

Huvudartikel: Föremålsuppsättningarna
Backpack Polycount Pack.png

Leaderboard class scout.png Specialleveransen

av Shawn "5p3tch" Spetch


Leaderboard class soldier.png Stridsvagnsbombaren

av Rob "Larolaro" Laro


Leaderboard class pyro.png Bensinstationens Utstyrsel

av Steven ".:Progg" Skidmore


Leaderboard class sniper.png Krok-o-Stil Kitet

av Spencer "Nrek" Kern


Leaderboard class spy.png Spionen från Sahara

av Shaylyn "Chemical Alia" Hamm


Galleri