Power Up-flaske

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Her ved Mann Co., tager vi os af vores lejesoldater. Efter du har fuldført din første mission, vil du få, gratis, en Mann Co.-brand feltflaske. Den kan bæres i din aktion-lomme og kan fyldes til randen med liv-givende luft. Hvis luft ikke lige er dig, kan disse feltflasker også blive fyldt med varierende forstærkninger ved en Opgraderingsstation.

Power Up Canteen er en standard aktiongenstand brugt i Mann vs. Machine spilletilstandene. Denne genstand blev originalt opnået ved at fuldføre sin første Mann vs. Machine mission, eller gennem smedesystemet.

Når den er båret og fyldt ved en Opgraderingsstation, kan den bruges op til tre gange. Brugen af Feltflasken vil advare hele holdet via et lydsignal, såvel som en besked i chatboksen. Hvis den ikke er båret, vil en notifikation blive vist, som tillader dig at bære den ved at trykke J eller ikke ved at trykke K. Notifikationen vil fortsætte med at blive vist indtil du bærer den, så længe du er på en Mann vs. Machine bane.

Power Up Canteen tæller også som en kosmetisk genstand, ved at blive fremvist på klassemodellernes bælte.

Medics har muligheden for at give deres Medi-gevær "Feltflaske-Specialist" opgraderingen, som giver effekten af hvilken som helst Feltflaske til den Medicen heler. Effekten er givet øjeblikkeligt og gælder kun for den, der blev helet ved brug; forstærkninger af timet varighed, kan ikke blive delt over flere holdkammerater ligesom ÜberCharges kan. Feltflaske-Specialist opgraderingen reducerer også prisen for genopfyldninger for Medic, med 10 per level (med en minimum på 5), og forhøjer varigheden af alle timet effekter med et sekund per level.

Buff-typer

Der er 5 buff-typer ved skrivende stund. Du kan kun fylde en feltflaske med den samme buff, hver med op til 3 brug. Efter den er fyldt, skifter feltflasken udseende, dog er de alle lysende.

Billed Type Brug Pris
UberCharge Canteen.png Übercharge Supplerer 5 sekunder med ÜberCharge for brugeren og deres Sentry Gun. 75
Critical Hit Boost Canteen.png Kritisk Slag Forstærkning 100% kritiske slag i 5 sekunder. Fordobler affyringshastigheden af brugerens Sentry Gun i 5 sekunder. 100
Ammo Clip Refill Canteen.png Ammunition/Hylster Genopfyldning Øjeblikkelig ammunition og magasin genopfyldning. Genopfylder også Metal og Elektro-sapper; genopfylder ikke Sentry Gun ammunition eller Usynlighed. 25
Return to Base Canteen.png Returner til Basen Returnerer øjeblikkeligt brugeren til respawn-rummet og supplerer en midlertidig hastighedsforøgelse. Kan ikke deles af Medics. 10
Buildings Upgrade Canteen.png Bygninger Opgraderet Opgraderer brugerens bygninger til Level 3 og totalreparerer alle eksisterende bygninger næsten øjeblikkeligt. Kan kun bruges af Engineers. 50

Demonstration

Smedearbejde

Se også: Smedearbejde

Arbejdstegning

Skrotmetal Power Up-flaske
Item icon Scrap Metal.pngx4 = Item icon Power Up Canteen.png

Relaterede præstationer

Mvm navicon.png Mann vs. Machievements

Tysk Teknik
Tysk Teknik
Brug en Power Up Canteen fyldt med 'ÜberCharge' og ødelæg 15 robotter.


Spøgelse I Maskinen
Spøgelse I Maskinen
Brug en Power Up Canteen fyldt med 'Teleport to Spawn' og dræb bombe-bæreren inden for 5 sekunder.


Kritisk Terror
Kritisk Terror
Aktiver en Power Up Canteen med "Krit-boost" for at destruere en kæmperobot.
Gendan
Gendan
I en bølge skal du bruge sin Power Up Canteen fyldt med 'Instant Building Upgrade' for at bygge en ny Sentry inden for 3 sekunder efter din tidligere Sentrys ødelæggelse.


Flaskedeling
Flaskedeling
Del din Power Up Canteen 5 gange som medic i én enkel bølge.


Skud Forlængelse
Skud Forlængelse
I en bølge skal du bruge en Power Up Canteen fyldt med 'Ammo Reload' til at genlade dit tomme våben.

Opdateringshistorik

15. august 2012-opdateringen (Mann vs. Machine-opdateringen)

 • [Udokumenteret] Tilføjede Power Up Canteen til spillet.

3. april 2013-opdateringen

 • Fixede en fejl i Mann vs. Machine, som relaterede til at bære bygninger og bruge "Opgrader Bygninger" feltflasken.

6. november 2013-opdateringen

29. februar 2016-opdateringen

 • [Udokumenteret] Tilføjede en normal kvalitet Power Up Canteen, som standard aktiongenstand.

Ubrugt indhold

 • Rygsækikoner for hver buff-type eksisterer i spillets filer. Disse rygsækikoner viser en anden tekstur i forhold til de endelige:
  • Übercharge buff feltflasken har et korsikon i stedet for et Übercharge-ikon.
  • Kritisk Slag Forstærkning buff feltflasken har et lynikon i stedet for et Kritz-ikon.
  • Ammunition/Hylster Genopfyldning buff feltflasken er mørkere.
  • Returner til Basen buff feltflasken har to pile, som et ikon i stedet for et hus.
  • Bygninger Opgraderet buff feltflasken har en anden farve.

Fejl

 • Brugen af en Bygninger Opgraderet Feltflaske imens man bærer en bygninger resultere i et flertal af underlig effekter.
  • Hvis bygningen er en Sentry Gun, vil det fremstå som om Engineeren har en Level 3 Sentry foran sig. Når han plcerer den, vil den tage skade, og blive placeret som en Level 1 Sentry Gun.
  • Hvis bygningen er en Dispenser, vil det fremstå som om Engineeren har en Level 3 Dispenser foran sig. Dog vil Ammunitionsskærmen være blank. Når han placerer den, vil den tage skade, men den vil forblive Level 3.
  • Hvis bygningen er en Teleporter, vil lysringene fra en aktiv Teleporter ligge, hvor han stod. Når han placerer den, vil den tage skade, og lysringene vil forsvinde. Ligesom med Dispenseren vil den forblive level 3.
 • Ammunition Genopfyldningsfeltflasken har også et flertal af fejl.
  • Denne feltflaske virker ikke på energi-baseret våben, som Kokvæster 5000 eller Den Retskafne Bison.
  • Hvis mindst ét ikke-nærkamps, ikke-energibaseret våben har begge sine hylstre og sine reserver tomme (eller kun har sine reserver tomme, med våben som Flammekaster eller Snigskytteriffel), så vil denne Feltflaske ikke genopfylde hylstrene af dette våben, eller våbenet lokaliseret efter det (I scoutens tilfælde, Pistolen efter Haglsprederen).
  • Brugen af en Ammunitions-Genopfyldnings-Feltflaske vil slette alle ladet skud fra før-ladet våben, som Tiggerens Bazooka eller Panikanfaldet, medmindre det sker under forholdene, som er nævnet i fejlen ovenover.

Paratviden

Galleri

Se også

Eksterne links