Erősítő Kulacs

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Here at Mann Co., we take care of our mercs. After you’ve completed your first mission, you will get, free of charge, one Mann Co.-brand canteen. It's equippable in your action slot and filled to the damn brim with life-giving air. If air’s not your thing, these canteens can also be filled with a variety of power-ups at an Upgrade Station.

A Canteen egy tevékenység tárhelyben használható tárgy, ami Mann vs. Machine játékmódban használható. A Canteen az első Man vs. Machine küldetés befejezésével kapható meg, és ha egyszer feltöltöd egy Felfejlesztő Állomásnál, akkor az érvényes maximum 3 használatig. Egy Canteen felhasználása figyelmeztetni fogja a csapatodat egy hang végszóval, ahogyan egy üzenet is a csevegés mezöben.

Az is lehetséges hogy összebarkácsolj további Canteen-okat Hulladék Fémből, engedélyezve azt az opciót, hogy lehessen többszörös Canteen-jaid amiken a játékos különféle erősítéseket tarthat, és stratégiai szempontból kicserélheted a körök közt ahogyan a szitúáció igényli. A Power Up Canteen úgyis használható mint afféle kozmetikai tárgy, mivel megtalálható az osztályod modellének az öv részén.

Erősítési fajták

Jelenleg 5 ismert erősítési fajta van. Te egy Canteen-t csak az egy fajta erősítéssel tölthetsz fel, egyenként maximum 3-at használhatsz. Azután ahogy fel lett töltve, a Canteen megváltoztatja a kinézetét.

Kép Fajta Használata Ár
UberCharge Canteen.png Übercharge Ellátja 5 másodpercnyi ÜberCharge-val a használót. 75
Critical Hit Boost Canteen.png Kritikus Találat Túltöltés Teljes Kritikus találat 5 másodpercig. 100
Ammo Clip Refill Canteen.png Lőszer/Tár Újratöltés Azonnali Lőszer és tár újratöltés. 25
Return to Base Canteen.png Visszatérés a Bázisra Azonnal visszateszi a használót a újraéledési szobába és ellát egy ideiglenes fokozott gyorsasággal. 10
Buildings Upgrade Canteen.png Építmény Felfejlesztés Felfejleszti a használó Mérnök építményeit 3-as szintűre majdnem azonnal. 50

Barkácsolás

Lásd még: Crafting/hu

Tervrajz

Hulladékfém Erősítő Kulacs
Item icon Scrap Metal.pngx4 = Item icon Power Up Canteen.png

Kapcsolódó Teljesítmények

Mvm navicon.png Mann vs. Machievements

Német precizitás
Német precizitás
Használj egy 'ÜberTöltés' tartalmú kulacsot 15 robot elpusztítására.


Szellem a gépben
Szellem a gépben
Használj egy 'Teleport a kezdőhelyre' tartalmú kulacsot, majd 5 másodpercen belül öld meg a bombavivőt.


Kritikus terror
Kritikus terror
Használj egy 'Kritnövelés' tartalmú kulacsot egy óriásrobot elpusztítására.
Helyreállítás
Helyreállítás
Egy hullám során használj egy 'Azonnali Épületfejlesztés' tartalmú kulacsot új őrtorony építésére 3 másodpercen belül az előző őrtornyod elpusztulása után.


Megosztő
Megosztő
Szanitécként osztozz kulacsodon 5 alkalommal egy hullám során.


Tartalomfrissítés
Tartalomfrissítés
Egy hullám során használj egy 'Lőszerújratöltés' tartalmú kulacsot egy üres fegyverhely feltöltésére.

Hibák

  • Az Építmény Felfejlesztő Canteen-nak 3 hibája van ami a szállítás közbeni lévő építményre vonatkozik amikor felhasználjuk a canteen-t:
    • Miközben tartunk egy Őrtorony-t, és aktiváljuk az Építmény Felfejlesztő Canteen-t, a Mérnök úgy fog megjelenne mintha 3-as szintű Őrtornya lenne előtte. Amikor elhelyezi akkor az sebzést fog kapni, és egy 1-es szintű ként fog működni.
    • Miközben tartunk egy Dispenser-t, és aktiváljuk az Építmény Felfejlesztő Canteen-t, a Mérnök úgy fog megjelenne mintha 3-as szintű Dispenser-e lenne előtte. Azonban, a Lőszer kijelző üres lesz. Amikor elhelyezi, akkor az sebzést fog szerezni, azonban az 3-as szintű fog maradni.
    • Miközben tartunk egy Teleporter-t, és aktiváljuk az Építmény Felfejlesztő Canteen-t, a fény karikák egy aktív Teleporter-ről ott fog maradni ahol a Mérnök állt. Amikor elhelyezi, akkor az sebzést fog szerezni, és a fény karikák el fognak tünni. Ahogy a Dispenser is, az is 3-as szintű marad.

Érdekességek

  • Egy szakadt fotó a Canteen-ok közt megjelent a frissítés oldalán, ami abban segít hogy lehetséges hogy lesz egy hatodik Canteen is.
  • A Katonának a Mann vs. Machine Bemutató-ban van egy canteen az ő póker meccsén a Robbantós ellen, majd később egy canteen-t hor az övén 2:44-nél.

Gallery

Külső hivatkozások