Powerup-veldfles

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Hier bij Mann Co. zorgen we goed voor onze huurlingen. Zodra je je eerste missie voltooid hebt, krijg je gratis een Mann Co.-veldfles. Je kan deze in de actie-uitrustingslocatie dragen en tot aan de rand vullen met verfrissende lucht. Als lucht niet echt je ding is, kan je hem ook vullen met een variëteit aan powerups bij een Upgradestation.

De Veldfles is een actievoorwerp voor gebruik in de Mann vs. Machine-spelmodus. Hij kan verkregen worden door het voltooien van je eerste Mann vs. Machine-missie en is, eens gevuld bij een Upgradestation, goed voor 3 ladingen. De Veldfles gebruiken speelt een geluidseffect af voor het hele team en toont een bericht in de chatbox.

De Powerup-veldfles is ook een cosmetisch voorwerp; hij is zichtbaar aan de riem van het klassemodel.

Als Medic past de 'Powerups delen'-upgrade voor je Medigun de effecten van je Veldfles toe op de speler die je op dat moment aan het genezen bent. Dit werkt niet als de Veldfles geactiveerd is terwijl de Medigun niet verbonden is met een teamgenoot.

Versterkingstypes

Er zijn momenteel 5 versterkingstypes. Je kan maar één veldfles tegelijk vullen met dezelfde versterking, met elk tot 3 ladingen. Een veldfles die ladingen bevat, verandert van kleur.

Afbeelding Type Gebruik Kosten
UberCharge Canteen.png Übercharge Voorziet de gebruiker en zijn sentry met 5 seconden lang Überlading. 75
Critical Hit Boost Canteen.png Voltrefferboost 5 seconden lang voltreffers. Verdubbelt de vuursnelheid van de sentry van de speler voor 5 seconden. 100
Ammo Clip Refill Canteen.png Munitie/magazijnbijvulling Vult onmiddelijk munitie en magazijnen bij. Vult ook metaal en Sappers bij; vult geen sentry-munitie of verhulling bij. 25
Return to Base Canteen.png Terugkeer naar basis Teleporteert de gebruiker onmiddellijk terug naar de respawn-kamer en geeft een tijdelijke snelheidsboost. Kan niet gedeeld worden door Medics. 10
Buildings Upgrade Canteen.png Constructie-upgrade Upgrade de constructies van de gebruiker naar level 3 en repareert alle bestaande constructies bijna onmiddellijk. Alleen beschikbaar voor Engineers. 50

Demonstratie

Ontwerpen

Zie ook: Ontwerpen

Blauwdruk

Schroot Powerup-veldfles
Item icon Scrap Metal.pngx4 = Item icon Power Up Canteen.png

Gerelateerde prestaties

Mvm navicon.png Mann vs. Machievements

Duitse bouwkunde
Duitse bouwkunde
Use a canteen charged with 'ÜberCharge' to destroy 15 robots.


Geest in de machine
Geest in de machine
Use a canteen charged with 'Teleport to Spawn' and then kill the bomb carrier within 5 seconds.


Kritische Fout
Kritische Fout
Use a canteen charged with 'Crit Boost' to destroy a giant robot.
Ontverwijderen
Ontverwijderen
During a wave, use a canteen charged with 'Instant Building Upgrade' to build a new sentry gun within 3 seconds of your previous sentry gun's destruction.


Kiezen of delen
Kiezen of delen
As a Medic, share your canteen 5 times in a single wave.


Shell-extensie
Shell-extensie
During a wave, use a canteen charged with 'Ammo Reload' to refill an empty weapon slot.

Updateverleden

15 augustus 2012-patch (Mann vs. Machine Update)

  • [Onbeschreven] De Powerup-veldfles is aan het spel toegevoegd.

3 april 2013-patch

  • Een bug in Mann vs. Machine in verband met het slepen van constructies en het gebruik van de "Constructie-upgrade"-veldfles is verholpen.

Bugs

  • Er zijn 3 bugs in verband met het slepen van gebouwen en het gebruik van de "Constructie-upgrade"-veldfles:
    • Tijdens het slepen van een Sentry Gun en het activeren van de "Constructie-upgrade"-veldfles lijkt het alsof de Engineer een level 3 sentry voor zich heeft. Als hij deze neerzet ontvangt hij schade en wordt hij geplaatst als een level 1 Sentry Gun.
    • Tijdens het slepen van een Dispenser en het activeren van de "Constructie-upgrade"-veldfles lijkt het alsof de Engineer een level 3 Dispenser voor zich heeft. Het munitiescherm is echter leeg. Als hij deze neerzet ontvangt hij schade maar blijft hij level 3.
    • Tijdens het slepen van een teleporter en het activeren van een "Constructie-upgrade"-veldfles blijven de lichtringen van een actieve teleporter waar deze oorspronkelijk stond. Als hij deze neerzet ontvangt hij schade en verdwijnen de lichtringen. Net zoals de Dispenser blijft de teleporter level 3.

Trivia

Galerij

Zie ook

Externe links