Cantină cu Puteri

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Aici, la Mann Co., avem grijă de mercenarii noștri. După ce ți-ai completat prima misiune, vei primi gratis o Cantină cu Puteri Mann Co. Este echipabilă în slotul de acțiune și umplută până la dop cu aer indispensabil vieții. Dacă aerul nu îți convine, aceste cantine pot fi umplute cu o varietate de puteri la o Stație de Actualizare.

Cantina cu Puteri este un obiect utilizabil de bază folosit în modul de joc Mann vs. Machine. Acest obiect a fost prima dată obținut prin completarea primei tale misiuni Mann vs. Machine, sau prin sistemul de fabricație.

Când este echipată și folosită la o Stație de Actualizare, este validă până la trei folosiri. Folosirea Cantinei va alerta întreaga echipă prin redarea unui efect sonor pe lângă un mesaj în căsuța de dialog. Dacă nu este echipată, o notificare va fi prezentată lăsându-te să o echipezi prin apăsarea tastei J sau să anulezi prin apăsarea tastei K. Notificarea va continua să fie prezentată până la echipare, atâta timp cât ești pe o hartă de Mann vs. Machine.

Cantina cu Superputeri este și un obiect cosmetic, apărând pe cureaua clasei.

Medicii au obțiunea de a aplica la Medi Gun actualizarea "Expert în Cantine", care aplică efectul oricărei Cantine folosită de Medic oricui vindecă. Efectul este instant și se aplică numai coechipierului care este vindecat în timpul utilizării; bonusurile pe bază de timp nu pot fi împărtășite cu mai mulți coechipieri ca la un ÜberCharge. Actualizarea Expert în Cantine reduce de asemenea costul de reîncărcare pentru Medic cu 10 pe nivel (cu un minim de 5) și crește durata oricărui bonus pe bază de timp cu o secundă pe nivel.

Tipuri de Bonusuri

Momentan sunt 5 tipuri de bonusuri. Poți umple o cantină cu același bonus, fiecare cu 3 utilizări. După ce este umplută, cantina își schimbă aspectul, dar toate tipurile strălucesc.

Imagine Tip Folosire Cost
UberCharge Canteen.png Übercharge Aplică 5 secunde de ÜberCharge celui care o folosește și Santinelei sale. 75
Critical Hit Boost Canteen.png Bonus de Lovituri Critice Lovituri critice pline pentru 5 secunde. Dublează rata de atac a celui care o folosește și Santinelei sale pentru 5 secunde. 100
Ammo Clip Refill Canteen.png Amuniție/Reîncărcare a magaziei Reumplere instantă a amuniției și reîncărcare a magaziei. De asemenea umple Metalul și Sabotor; nu umple amuniția pentru Santinelă sau Mantia. 25
Return to Base Canteen.png Întoarcere la Bază Instant teleportează jucătorul în camera de început și oferă un bonus de viteză temporar. Nu poate fi împărtășită cu Medicii. 10
Buildings Upgrade Canteen.png Actualizarea Clădirilor Actualizează clădirile la Nivel 3 și le repară în întregime aproape instant. Valabil numai pentru Inginer. 50

Demonstraţie

Fabricare

Mai Vezi: Crafting/ro

Schiță

Scrap Metal Power Up Canteen
Item icon Scrap Metal.pngx4 = Item icon Power Up Canteen.png

Realizări relatate

Mvm navicon.png Mann vs. Machievements

Inginerie germană
Inginerie germană
Use a canteen charged with 'ÜberCharge' to destroy 15 robots.


Ghost in the Machine
Ghost in the Machine
Use a canteen charged with 'Teleport to Spawn' and then kill the bomb carrier within 5 seconds.


Teroare Criticală
Teroare Criticală
Use a canteen charged with 'Crit Boost' to destroy a giant robot.
Recuperează
Recuperează
During a wave, use a canteen charged with 'Instant Building Upgrade' to build a new sentry gun within 3 seconds of your previous sentry gun's destruction.


Împărțirea Licorilor
Împărțirea Licorilor
As a Medic, share your canteen 5 times in a single wave.


Extinderea Muniției
Extinderea Muniției
During a wave, use a canteen charged with 'Ammo Reload' to refill an empty weapon slot.

Istoria actualizărilor

15 August 2012 Patch (Mann vs. Machine Update)

 • [Nedocumentat] Se adaugă Cantina cu Puteri în joc.

3 April 2013 Patch

 • Se repară o defecțiune în Mann vs. Machine legat de folosirea Cantinei de Actualizare a Clădirilor în timpul transportării unei clădiri.

6 November 2013 Patch

 • [Nedocumentat] Se repară o defecțiune ce făcea Cantinele Baterie și Cantinele cu Puteri inuzabile.

29 February 2016 Patch

 • [Nedocumentat] Se adaugă o Cantină de calitate Normală ca și obiect de acțiune de bază.

Conținut nefolosit

 • Iconițe pentru ghiozdan există pentru toate tipurile de Cantină. Ele au o textură diferită de cea finală:
  • Cantina de Übercharge are o cruce în loc de iconița pentru Übercharge.
  • Cantina de Bonus de Lovituri Critice are un fulger în loc de iconița pentru Kritz.
  • Cantina de Amuniție/Reîncărcare a magaziei este mai întunecată.
  • Cantina de Întoarcere la Bază are două săgeți în loc de o casă.
  • Cantina de Actualizarea Clădirilor are altă culoare.

Defecțiuni

 • Folosirea Cantinei de Actualizarea Clădirilor va în timpul transportului lor va cauza tot felul de defecțiuni.
  • Dacă clădirea este o Santinelă, Inginerul va apărea ca având o Santinelă de Nivel 3 în fața sa. Când o plasează, va primi pagube și se va transforma într-o Santinelă de Nivel 1.
  • Dacă clădirea este un Dispenser, Inginerul va apărea ca având un Dispenser de Nivel 3 în fața sa. Ecranul cu muniție va fi gol. Când îl plasează, va primi pagube și va rămâne la Nivelul 3.
  • Dacă clădirea este un Teleporter, inelele de lumină ale unui Teleporter activat vor fi lăsate unde stătea. Când îl plasează, va primi pagube și inelele de lumină vor dispărea. Ca și Dispenserul, va rămâne la Nivelul 3.
 • Cantina de Amuniție/Reîncărcare a magaziei suferă din cauza câtorva defecțiuni.
  • Această Cantină nu funcționează cu armele pe bază de energie, cum ar fi Ucigașul de Vaci 5000 sau Bizonul Cinstit.
  • Dacă măcar o armă care nu este melee sau pe bază de energie are și magazia și rezerva goale (sau doar rezerva goală, ca în cazul armelor precum Aruncătorul de Flăcări sau Pusca cu Lunetă), atunci folosirea Cantinei nu va reumple magazia acestei arme și a armei aflate după aceasta (în cazul Cercetașului, Pistolul după Scattergun).
  • Folosirea unei Cantine de Amuniție/Reîncărcare a magaziei va șterge toate focurile încărcate în arme pre-încărcate, cum ar fi Beggar's Bazooka sauAtacul de Panică, doar dacă nu se întâmplă sub condițiile defecțiunii enumerate mai sus.

Trivia

Galerie

Mai vezi

Legături externe