Oerkrijger

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
That's how we do it in the bush!
De Sniper over de goeie ouwe dagen

De Oerkrijger is een overige medaille uitgedeeld door Valve aan de Team Fortress 2 gemeenschap als deel van het 119de update feest. Het ziet eruit als een platinum, vierkante medaille, gedragen op de borst van de klasse, vergelijkbaar met de Fatsoenlijke Manns Dienstmedaille. De Oerkrijger medaille is uitgedeeld aan spelers die Team Fortress 2 hebben gekocht en gespeeld tijdens de beta-test fase.

De beschrijving is geschreven door NB820.

Notes

  • Deze voorwerp is uitgedeeld aan gebruikers die Team Fortress 2 speelde van 00:00 september 17, 2007 (UTC) tot 23:59 oktober 9, 2007 (UTC), de periode van de beta.
  • De Oerkrijger heeft 2 zeer specifieke kenmerken die hem onderscheidt van de andere 119de Update medailles:
    • De eerste en meest overduidelijke is de twee kleuren schema. Deze gebruikt, samen met de Doorgewinterde Veteraan, een andere kleur voor de achtergrond van de medaille, in plaats van 1 kleur voor de gehele medaille, zoals met de Fortuinlijke Soldaat en de Huurling.
    • Ten tweede, in tegenstelling tot de drie andere medailles, heeft de Oerkrijger geen "1", "2" of "3" afgebeeld aan de voorkant van de medaille, zoals de andere 3 medailles hebben. In plaats daarvan heeft de Oerkrijger een "B", die staat voor "Beta".
  • Het ziet er naar uit dat de Oerkrijger medaille gebaseerd is op het metaal element Platinum, wat verklaart waarom de medaille een twee kleuren schema heeft.
  • Oorspronkelijk kregen alle spelers van de beta de Doorgewinterde Veteraan. De Oerkrijger was later toegevoegd in een latere patch, en de originele medailles waren voor degene die hadden meegedaan aan de beta veranderd in de Oerkrijger.
  • De datum op Robin Walker's Oerkrijger is gedateert op augustus 23, 1998. [1] Dit is de tweede verjaardag van de oorspronkelijke Team Fortress mod voor Quake, en niet de datum van de dag dat Robin werd aangenomen door Valve, zoals eerder werd gespeculeerd. De datum is eigenlijk van 1 dag voor de verjaardag door de GMT naar CDT verandering. Interessant genoeg, ook al is dit niet wanneer Robin werd aangenomen door Valve, is dit 1 dag en 2 jaar daarvoor.

Gallerei