Urtida Krigare

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
That's how we do it in the bush!
The Sniper

Den Urtida Krigaren är en diverse medalj som skänkes av Valve till Team Fortress 2-Gemenskapen som en del av firandet av deras 119:e uppdatering. Den föreställer en rektangulär platinamedalj som bärs på spelarens bröst, likt Gentlemannamedaljen. Den Urtiga Krigaren gavs till de spelare som köpte och spelade Team Fortress 2 under spelets betatestningfas, före spelets lansering.

Föremålets beskrivning skrevs av NB820 for the Hat Describing Contest.

Trivia

  • Detta föremål delades ut till de spelare som spelade Team Fortress 2 från kl 00:00 september 17, 2007 till kl 23:59 oktober 9, 2007.
  • Den Urtida Krigaren har två utmärkande drag vid jämförelse med de andra medaljerna som hör den 119:e uppdateringen till:
    • Den främsta är det tvåtonade färgschemat. Den Urtida Krigaren, tillsammans med Gråhårig Veteran-medaljen, använder en annan färg till baksidan av medaljen, till skillnad från samma färg på både fram- och baksida som hos Legoknekten och Legosoldaten.
    • För det andra, till skillnad från de tre övriga medaljerna, visar den Urtida Krigaren inte de siffror som kan ses nära botten av medaljen. Istället står där ett B, vilket står för Beta.
  • Den Urtida Krigaren verkar vara grundad på det metalliska grundämnet platina, vilket skulle förklara dess silvriga tvåtonade utseende.
  • Ursprungligen så fick spelare som deltog i betan var sin Gråhårig Veteran-medalj. När den Urtida Krigaren lades till i spelet, i samband med patchen som släpptes Maj 5, 2010 Patch, ändrades de redan utdelade Veteranmedaljer som stämde in på de nya kriterierna till Urtida Krigare.
  • Datumet på Robin Walkers Urtida Krigare är augusti 23, 1998. [1] Det här är den andra födelsedagen av det första Team Fortress-spelet (modifikationen till Quake, rättare sagt) och inte Robins anställningsdatum, som tidigare antagits. Datumet visas som en dag för tidigt på grund av konversionen av tidzonerna. Intressant nog så är datumet nästan det samma som Robins anställningsdatum på Valve: det är bara en dag mindre än två år ifrån det.

Gallery

Se även