Proffens Panama-Hatt

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Feelins'? Look mate, you know who has a lot of feelings? Blokes what bludgeon their wife to death with a golf trophy. Professionals have standards.
The Sniper

Professional's Panama eller Proffen's Panama Hatt er et hodeplagg til Sniper. Og den ble lansert i Klasseløse Oppdateringen, Hatten er en enkel, flat, strå panama hatt sikulert med et grått bånd.

Hattens deskripsjon ble skrevet av Nineaxis for Hat Describing Contest, som er et rent referat fra filmen Meet the Sniper.

Trivia

  • Det finnes mange versjoner av en Panama. Proffens Panama-Hatt har en sterk ligning av en "Monte Carlo" design.
  • Denne typen ble gjort i Honduras. Og ble senere gitt utover Sentral Amerika, og ble globalt kjent utover verden. [citation needed]
  • Panamaer er et subjekt av det termiske kvaliteten. Den beste måten å få vite en Panamas kvalitet er å telle hvor mange runder på kvadrat centimeter og alt under 100 runder er sammenlignet med dårlig kvalitet. Og det blir vanskelig å få til en god kvalitet, opp til den skjeldne og dyre hatter, som kan ha så mange som 1600–2000 runder per kvadrat centimeter. Disse høy kvalitets hattene kan bli solgt for tunesvis av dollar per hatt.