Professorenbril

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Alles in een dag werk.
De Sniper bij het helpen van beginnende huurlingen

Professor Bril is een overig voorwerp draagbaar door alle klassen. Het is een marine-blauw, dik-gerimde bril bij elkaar gehouden met een elastiekje en een paper clip, net als de bril gezien op de Professor's Propriëteit.

Wanneer een speler van een gratis account naar een premium account upgrade door een voorwerp in de Mann Co. winkel te kopen, krijgen ze de optie iemand te kiezen uit hun Steam vriendenlijst, iemand in zijn huidige server of de naam van de persoon wie hun het spel aanbevolen heeft (of hem het meeste geholpen heeft). Elke bestaande premium speler die geselecteerd is krijgt de Professor Bril. In tegenstelling tot wat er gezegd word op free-to-play FAQ pagina (Engels), is het trainen van nieuwe spelers niet de manier om de bril te krijgen. Zo lang als het persoon op het gratis account in je Steam Vriendenlijst staat of in dezelfde server zit, maak je kans het voorwerp te verdienen.

De in-game beschrijving van de bril zegt ook: "Nieuwe Gebruikers Geholpen: X", waarbij "X" het nummer aangeeft van hoeveel nieuwe spelers door de speler geholpen zijn. Als een speler meerdere stemmen krijgt van gratis spelers, krijgt de speler het voorwerp niet dubbel. Alleen de beschrijving op de speler's huidige Professor Bril word geupdate met een nieuw getal.

Updateverleden

23 juni 2011-patch (Über Update)

  • De Professor Bril is aan het spel toegevoegd.

Bugs

  • De Professor Bril clipt met veel hoeden, het meest duidelijkst met de halloween maskers en Soldiers standaard helm.
  • Als een Sniper bespot met een slagwapen zal de bril door de lucht zweven en clipt vervolgens met de borstkas van de Sniper. Hetzelfde gebeurt ook met de Summer Shades.

Galerij