Promoverende billeder

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Team Fortress 2

Promoverende billeder

Dele af Team Fortress 2's reklamering består af promoverende billeder, hvoraf mange blev deriveret fra før-udgivelses-versioner af spillet, som reflekterer forskelle, såsom den tagløse bro-version af 2Fort. Disse billeder reflekterer ofte forældet og gamle designs af karakterer, baner og våben, såvel som koncepter af spille-elementer.

Billederne fra før-udgivelses-versionen af den nutidige version af Team Fortress 2 var normalt fremskaffet fra skærmbilleder fra spillet selv, eller taget fra trailer 2 og Mød Heavyen. På grund af hvor prominente mange af disse billeder var, er de, i dag, stadig brugt på nogen websteder, når de refererer til spillet.Steam TF2 statistik-side, som eksempel, bruger stadig det originale gruppe-foto, som set i det øvre-højre hjørne, til at repræsentere spillet.

TF2 Før-udgivelse Galleri

TF2 Promoverende Video Galleri

Mød Heavyen

Trailer 2

TF2 Efter-udgivelse Galleri

TFC Før-udgivelse Galleri

TF2: Brotherhood of Arms Galleri

1998 design

1999 design

Noter

Tf2cover2.jpg
  • Pyroen har ingen slange forbundet til sin Flammekaster i nogen af de nutidige versioner af før-udgivelse skærmbilleder.
  • Mange af disse billeder fremkommer på TF2-baggrunden, når valgt i Steam spil-menuen, dog hvis en har taget skærmbilleder i spillet og uploadet dem til deres Steam profil, kan disse også fremkomme i baggrunden ofte.
  • Brotherhood of Arms billederne repræsenterer adskillige design-stadier før hele spillet blev droppet.
  • Det promoverende filnavn for Mød Heavyen var WhoTouchedSasha.wmv.