Aankoopbewijs

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Als je het heb gedaan, dan is het niet te zien!
De Engineer over het kopen van het spel

Het Aankoopbewijs is een speciale hoed voor alle klassen. Het is een olijfgroene Brodiehelm met wat lichte gevechtsschade en het Team Fortress 2 logo in een ietwat donkerdere kleur gegraveerd aan de zijkant. Een dun bandje met een gouden gesp gaat over de achterkant van het hoofd van de drager.

Deze hoed werd uitgedeeld aan spelers wie Team Fortress 2 hadden gekocht voor de Über Update op 23 juni 2011[1], diegene die het spel cadeau hadden gekregen [2], en diegene die een versie van een kleinhandel hadden gekocht.

Updateverleden

23 juni 2011-patch (Über Update)

  • Het Aankoopbewijs is toegevoegd aan het spel.

Bugs

  • Het Aankoopbewijs verdwijnt bij dood.

Trivia

  • De Brodiehelm werden ook wel Tin Helmets en Doughboy Helmets genoemd. Minder geliefd, deze hoed werd ook wel een Schrapnel Helmet genoemd, omdat de helm nog wel de neiging had om kapot te gaan wanneer deze geraakt werd door een kogel. De helm was beroemd tijdens beide wereldoorlogen, doordat de Geallieerden ze massaal gebruikten.
  • De beschrijving verwijst naar de oorsprong van de hoed. De hoed zelf is zichtbaar op de menselijke Commando spelermodel van de vroege Invasie versie van Team Fortress 2 en ook van de TF2 Alfa lek, welke in 2003 werd gelekt samen met de Half-Life 2 beta.
    • De hoed kan ook worden gezien in ontwerpkunst die verschijnen in de 'Kunst' sectie van TeamFortress.com [1] [2]

Galerij

Verwijzingen

  1. http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php (Engels)
  2. http://imgur.com/iA2Li (Engels)