Kjøpsbevis

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
If ya done it, it ain't braggin'!
The Engineer on buying the game

Proof of Purchase er et spesielt hodeplagg for alle klassene. Hatten er en oliven grønn Brodie hjelm med små kamp skader og Team Fortress 2 logo av en litt mørkere type på siden. Et belte med en gull spenne som utvider seg bak, og over brukerens nakke.

Denne hatten er gitt til de som hadde kjøpt Team Fortress 2 før Über Oppdatering den 23 Juni, 2011[1], de som har fått spillet i gave eller kjøpt den[2] og de som har aktivert den på Steam med en kjøpt butikk kopi.


Oppdaterings Historie

23 juni 2011 Patch (Über Oppdateringen).

  • The Proof of Purchase ble lagt til i spillet.

Bugger

  • Proof of Purchase klipper synlig når man håner med et nærkamp våpen som Sniper. [1]
  • Proof of Purchase var tilgjenlig to timer føre oppdateringen gikk live. Spillere som fikk hatten som dropp fikk en ødelagt gjenstand kalt "NamelessItem". Den var en "Level 50 Map Item" som var en "Store Promotional Item / Not Tradable." Den manglet forhåndsvisning's bilder, så spillere visste ikke hva hatten egentlig var. Gjenstanden ble fikset så fort ryggsekken og Mann Co. Butikken ble tilgjenlig igjen etter oppdateringen.

Trivia

  • Proof of Purchase dukket opp i Meet the Medic, brukt av en BLU Soldier, på grunn av Über Oppdateringen's lansering.
  • Brodie Hjelmen var også en referanse til Tin Hjelmen eller Doughboy hjelmen. For dens mindre effektivitet, var den kalt for Shrapnel Helmet for dens tendens til å brekke etter bare et kule skudd. Hatten var kjent under Verdenskrigene, og Allierte brukte Brodie Hjelmer.
  • Hatten selv er fra TF2 Alpha som ble lekket ut i 2003 med Half-Life 2's beta. Den ble brukt av Commando klassen, som ser ut til å være Soldier klassen for tiden. Karakterens design kan bli funnet i "artwork" seksjonen på TF2 offisielle webside i "concept art" seksjonen.

Galleri

Referanser

  1. http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php
  2. http://imgur.com/iA2Li