Inköpsintyg

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
If ya done it, it ain't braggin'!
Teknikern på att ha köpt spelet

Inköpsintyget är en speciell huvudbonad för alla klasser. Det ser ut som en olivgrön Brodie-hjälm med lindrig stridsskada och Team Fortress 2 loggan i en något mörkare nyans på båda sidorna. Hatten är även prydd med ett smalt bälte med ett guldspänne som sträcker sig vidare på baksidan. Denna hatten är tillgänglig för dem som köpte Team Fortress 2 innan Über Uppdateringen den 23 Juni 2011[1], de som fick spelet som en gåva[2] och de som har aktiverar en butikskopia av spelet.

Uppdateringshistorik

Juni 23, 2011 Patch (Über Uppdateringen)

  • Inköpsintyget lades till i spelet.


Buggar

  • Inköpsintyget klipper avsevärt vid närstridshån som en Krypskytt. [1]
  • Inköpsintyget var tillgängligt nästan två timmar innan uppdateringen gick live. Spelare som hittade hatten fick ett trasigt föremål vid det tillfället som kallades "NamelessItem". Det var en "Nivå 50 Kartföremål" som var ett "Kampanjföremål från butiken / Kan inte bytas." Den saknade en vanlig visningsbild, så spelarna visste inte vad det faktiska föremålet var för någonting. Detta fixades när ryggsäcken och Mann Co. Butiken var tillgängliga igen efter uppdateringen.
  • När en Spion förklär sig som ett offer som bär på Inköpsintyget kommer hatten att klippa genom Spionens förklädda huvud.
  • Inköpsintyget försvinner då man dör.

Kuriosa

  • Brodie-hjälmen var även refererad som Tennhjälmen eller Doughboy-hjälmen. Mindre känslosamt kallades den för Splitterhjälmen på grund av dess tendens att gå sönder då den träffades av en kula. Hatten var känd under världskrigen, i vilka de Allierade använde Brodie-hjälmar.
  • Beskrivningen på hatten är en referens till dess ursprung. Själva hatten är från TF2 Alpha som läckte 2003 tillsammans med Half-Life 2's beta. Den var buren utav Kommando klassen, som då såg ut att vara Soldatklassen. Karaktärsdesignen kan hittas i konstverksdelen på TF2s officiella hemsida i konceptsektionen.

Galleri

Referenser

  1. http://www.teamfortress.com/freetoplay/faq.php
  2. http://imgur.com/iA2Li