Dovleac Bombă

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Pumpkinbomb.png

Dovlecii bombă sunt un pericol ambiant ce apar numai în versiunea de eveniment a Harvest și Mann Manor. Ei apar în anumite puncte pe hartă și explodează atunci când sunt loviți cu o armă, cauzând pagube mari pe o rază medie. După un timp scurt, vor reapărea, pregătiți pentru a fi aruncați în aer din nou.

Pentru a obține realizarea 'Atac-o Lanternă, jucătorii trebuie să cauzeze morțile a 5 adversari explodând bombe dovleac de lângă aceia. Realizarea e numai posibilă în timpul evenimentelor speciale de Hallowe'en.

Saltul Dovleac

Un jucător poate efectua un 'salt dovleac' stând pe sau lângă o bombă dovleac, fie sărind sau atacându-l din apropiere. Acest lucru va lansa jucătorul în aer într-un mod asemănător cu saltul rachetă. În timp ce îl aruncă pe jucător o distanță mare, e o tehnică foarte dureroasă și ucide în cea mai mare parte clasele mai slabe.

Declansând un Dovleac

Imaginea de ucidere cu Bomba Dovleac

Orice glonț, atac melee, sau proiectil poate fi folosit pentru a declanșa un dovleac (inclusiv Mingi de Baseball, Şușu sau Lapte Nebun aruncat), distrugând proiectilele la detonarea dovleacului. Focul însă, nu va declanșa o explozie.

  • Vezi arcitolul proiectile pentru o listă completă.

Realizări

Atac-o Lanternă
Atac-o Lanternă
Cauzează moartea a 5 persoane folosind bombele cu dovleci.


Bug-uri

  • Având un Rocket Jumper sau Sticky Jumper echipat va anula toate pagubele pe care le-ai putea lua normal dacă ai trage în dovleac, chiar dacă lovește pe altcineva. Iei pagubele normal dacă un adversar declanșează explozie.
  • Stând pe locul Dovleacului Bombă înainte ca acesta să apară va bloca jucătorul pe acel loc, fiind posibil să scape numai dacă detonează dovleacul sau moare.
  • E posibil să îți rănești aliații cu un dovleac bombă dacă îl declanșezi cu săgeata Vânătorului de Oameni, Şulu sau Laptele Nebun.